August 3, 2021

Amy Winehouse ja Anita Baker näillä albumeilla – El Financiero

BBC: llä


TAITEILIJA: Amy Winehouse

SELLO: Yleinen musiikki

HINTA: 915 dollaria

Tähti loistaa jatkuvasti

Tämä on kolminkertainen albumi, joka yhdistää useita Amy Winehousen esityksiä, kenties suurin ja aitoin kyky Isossa-Britanniassa viime vuosikymmeninä. Kokoelmassa on uusia versioita kappaleista, jotka on esitetty Jools Hollandin A Tribute to Amy Winehouse -levyllä ensimmäisellä levyllä, BBC Sessions Live Porchester Hallissa toisen levyn kappaleilla. Kolmas sisältää ensimmäiset esiintymisensä BBC: ssä, hänen ensimmäiset esiintymisensä televisiossa. sekä harvinaisuuksia ja ainutlaatuisia versioita joistakin hänen klassisista kappaleistaan, kuten Frank ja Back to Black. Antologia kuvaa vahvaa ja kestävää suhdetta, josta Amy nautti BBC: stä, ja se on jälleen osoitus siitä, kuinka lahjakas, omaperäinen ja kiinnostava hän oli.


logo
logo
Rapture


TAITEILIJA: Anita Baker

SELLO: Elektra / Asylum Records

HINTA: 429 dollaria

Inspiroiva ääni

Soul on käynyt läpi monia muutoksia vuosien varrella, ja jos nuorten laulajien viime aikoina näyttää olevan ylitarjontaa, Anita Bakeria on todennäköisesti kiitettävä siitä. Hän oli yksi harvoista laulajista, joka toi vanhan koulun yhteen uuden kanssa, ja tämä vuoden 1986 albumi, joka on pysynyt tyylilajin klassikkona, on inspiraatio kaikille Whitney Houstonista Toni Braxtoniin. Anita näytti tietä lämpimällä äänellä ja ainutlaatuisella tyylillä, joka erottuu kappaleista, kuten Sweet Love, You Bring Me Joy ja Caught Up in the Rapture. Mutta kaikki ei ole sielua, täällä on myös korkealaatuista jazzia, R&B: tä, evankeliumia ja popia.

logo
logo
Ylös kujasi


ARTISTA: Joan Jett & The Blackhearts

SELLO: Sbme. Erityinen

HINTA: 642 dollaria

Musta nahka ja korkeat desibelit

Kun pidät One Hit Wonderiksi hänen vuoden 1981 huippuhitistä, I Love Rock and Roll, Up Your Alley toi Joan Jett & The Blackheartsin takaisin listalle vuosikymmenen lopussa. Vaikka monet taiteilijat ottivat toisen kuvan laajentamaan houkuttelevuuttaan, Jett pysyi uskollisena itselleen ja vapautti parhaansa ja tyydyttävimmän työnsä, johon kuuluu neljäkymmentä minuuttia desibelejä ja säätämättömiä voimakohtia. Jett ja hänen bändinsä avaavat avaimen, Hate Myself For Loving You, Riding With James Dean, Little Liar ja Chuck Berryn Tulanen voimakkaan kannen.

.

katso se