August 2, 2021

Gigi Hadidin kirje, jossa lehdistöä kehotettiin kunnioittamaan tyttärensä Khain yksityisyyttä

Gigi Hadid on yksi tärkeimmistä malleista maailmassa, ja muutama kuukausi hän on elänyt uuden seikkailun: äitiyden. Pienen tyttärensä Khain saapumisen jälkeen viime syyskuussa mallissa tapahtuu kaikenlaisia ​​muutoksia, joista monet liittyvät hänen tyttärensä. Julkinen henkilö ja yrittää elää yksityiselämää ei ole helppoa, ja näyttää siltä, ​​että toisinaan lehdistö ei välitä siitä, että mukana on vauva. Tästä syystä malli on pyytänyt valokuvaajia, mediaa ja faneja Instagram-julkaisun kautta kunnioittamaan kymmenen kuukauden ikäisen tyttärensä oikeutta yksityisyyteen.

Gigi con su hija, Khai

Instagram / Gigi Hadid

Gigi Hadid ja hänen kumppaninsa, laulaja Zayn Malik, ovat olleet yhdessä vuodesta 2015, suhde, joka toi uutta iloa syyskuussa 2020, jolloin pieni Khai syntyi. Siitä lähtien kun hän tuli raskaaksi, malli on pitänyt elämänsä poissa lehdistöstä, mutta Khain syntymä sai Gigin päättämään pysyä poissa yleisön huomiosta suojellakseen pienen tytön identiteettiä ja kuvaa. Paluu hänen työhönsä on kuitenkin tuonut mukanaan, että paparazzipilvi seuraa häntä kaikkialla heti, kun hän menee kadulle riippumatta siitä, meneekö hän tyttärensä kanssa vai ei.

Lehdistön vaino on jotain, jonka Gigi on tuntenut vasta teini-ikäisenä. Kuuluisan arkkitehdin Mohammed Hadidin ja entisen mallin Yolanda Fosterin tyttärenä nuori nainen tietää aivan liian hyvin, millaista on elää tunnetun henkilön tavoin. Tästä syystä Gigi ei halua, että hänen tyttärensä kärsivät samoista vaikutuksista, koska hän oli lapsi kuin kahden kansainvälisesti tunnetun ihmisen tytär, ja siksi hän on pyytänyt kunnioittamaan Khain yksityisyyttä.

Nuori malli on julkaissut avoimen kirjeen tarinoidensa kautta.

Instagram / Gigi Hadid

Gigi on avoimessa kirjeessä, jonka malli on kirjoittanut ja jakanut Instagram-tilinsä kautta, kiitollinen siitä, että monet tiedotusvälineet ovat julkaisseet valokuvia tyttärestään kuvapisteisillä kasvoilla, mutta kaikki eivät sosiaalisen median maailmassa kunnioita tätä Ja kuten Gigi vaatii , on ollut ihmisiä, jotka ovat julkaisseet lapsen kasvot ilman pikselöintiä tai hämärtymistä. Siksi malli on pyytänyt tätä suosiota lehdistön ammattilaisilta ja katsojilta, jotka valokuvaavat häntä päivittäin, ja kiittää niitä, jotka tekevät yhteistyötä pitämällä pikkutytön tuntemattomana.

Yhdysvaltalaiset mallit Bella Hadid (L) ja Gigi Hadid (R) suutelevat äitinsä yhdysvaltalaista hollantilaista mallia Yolanda Hadid poseeraaessa valokuvapuhelun aikana vuoden 2016 Victoria's Secret -muotinäytöksen jälkeen Pariisin Grand Palais'ssa 30. marraskuuta 2016. / AFP / Patrick KOVARIK / RAJOITETTU PÄÄKIRJOITUKSEN KÄYTTÖÖN (Kuvahyvityksen tulisi lukea PATRICK KOVARIK / AFP / Getty Images)

Gigi ja sisar Bella, myös malli, ovat asuneet valokeilassa kuuluisan äitinsä, entisen mallin ja todellisuustähden Yolanda Fosterin ansiosta.

Getty

Hän lisää myös, että hänen velvollisuutensa äitinä on suojella tyttärensä, kunnes tulee aika, jolloin Khai tulee täysi-ikäiseksi ja päättää itse paljastaa itsensä tai jäädä sivuun.

Samoin malli on väittänyt, että lasten oikeuksia on aina kunnioitettava, koska kuva voi pilata tai vahingoittaa sellaisen henkilön elämää, joka ei ole vielä päättänyt kurssistaan.

Gigi Hadid kävelee tyttärensä New Yorkin kaduilla

Gigi Hadid kävelee tyttärensä New Yorkin kaduilla

GTRES

Se ei ole ensimmäinen kerta

Julkisuuden henkilöiden oikeus yksityisyyteen on kiistanalainen asia. Ikuisesta taistelusta hahmojen oikeuksien ja lehdistön sananvapauden välillä alaikäisten kuvien suhteen tuli päämedian etusivu sen jälkeen, kun vuonna 2014 aloitettiin näyttelijöiden Halle Berryn ja Jennifer Garnerin marssi. Kalifornian osavaltio kielsi julkkisten lasten valokuvat lailla, jolla paparatsot rangaistaan ​​ankarasti, sakoilla 740-7400 euroa ja jopa kuuden kuukauden vankeudella.

Näyttelijät Ben Affleck ja Jennifer Garner lapsineen Violet, Seraphina ja Samuel Affleck Los Angelesissa 14. marraskuuta 2015.

Ben Affleck ja Jennifer Garner tuomitsivat toistuvasti lehdistön häirinnän, kun he lähtivät kävelylle lastensa kanssa.

GTRES

Espanjassa tiedotusvälineet eivät voi näyttää julkkisten lasten kasvoja, ellei heillä ole vanhempien suostumusta, jonka syyttäjän on vahvistettava. Eli ei ole vain vanhempien luvan saaminen, vaan myös syyttäjän on hyväksyttävä se, jotta jotkut vanhemmat eivät hyötyisi alaikäisten kuvien käytöstä.

Lue myös

Katso tätä sivustoa