August 2, 2021

He myivät ensimmäisen marihuanan tuotemerkin Bob Marley

Vuosien ajan luku Bob Marley liittyi marihuanaan, mutta toistaiseksi hänen nimellään ei ollut mitään virallista. Tästä viikonloppusta lähtien markkinoilla on saatavana neljää tyyppiä kannabista, jotka tulevat myyntiin reggae-kuvakkeen nimissä.

Marihuana-linja käynnistetään tänä lauantaina juuri silloin Jamaikan taiteilijan syntymästä muistetaan 71 vuotta. Muusikosta tulee maailman ensimmäisen maailmanlaajuisen marihuana-tuotemerkin kasvot liittoutumassa Marley Estate (kuka hoitaa taiteilijan perintöä) ja Privateer Holdings, yritys, joka investoi kannabiksen käyttöä lääketieteessä koskeviin hankkeisiin.

Marley-kannabista on saatavana neljää tyyppiä: Verde, hybridikanta, joka “soveltuu käytettäväksi milloin tahansa”; Neekeri, ihanteellinen “koko kehon läpi kulkevaan fyysiseen kokemukseen”; Doradotarjoaa vaikutuksia, jotka voivat tuottaa “enemmän aivokokemusta kuin muut kannabiksen lajikkeet”; Y PunainenPotilaille suunnattu yhdistelmä CBD: tä ja THC: tä, joka tarjoaa tulehdusta, kipua lievittäviä ja ahdistusta estäviä ominaisuuksia “ilman korkean THC-pitoisuutta sisältävien kantojen psykoaktiivisia vaikutuksia”.

Luojien mukaan kaikki neljä kantaa kasvatetaan Kaliforniassa ja torjunta-aineettomia..

Kantojen lisäksi Marley Natural julkaisee myös sarjan kauneus- ja tupakointitarvikkeita, kuten putken, joka on valmistettu kestävästi kasvatetusta amerikkalaisesta mustapähkinästä yrityksen mukaan.

Lanseeraaminen ei tietenkään ole ollut kritiikkiä pääasiassa sen vuoksi antikapitalistinen ja järjestelmien vastainen kanta, joka Marleylla oli ennen kuolemaansa vuonna 1981, ja myös siksi, että reggae-kulttuuri ja viljelykasvit omaksutaan Jamaikan ulkopuolella ilman suoria etuja.

Marley Natural sanoi kuitenkin edustajansa välityksellä, että nämä tuotteet auttavat levittämään taiteilijan viestiä. “Luonnollinen ei ole vain tuotteidemme ja niiden valmistuksen lähde, mutta meille on tärkeää näyttää ihmisille, että ruoho voi olla luonnollinen osa elämää, mikä oli Bobin näkökulma”Zack Hutson totesi.

Marley Luonnollinen marihuana Se tulee myyntiin vain neljässä Yhdysvaltain osavaltiossa, joissa se on dekriminalisoitu (Colorado, Oregon, Alaska ja Washington), sekä joissakin paikoissa Kaliforniassa, jossa lääkekannabiksen kaupan pitäminen on sallittua.

Tietona Kaliforniassa myydään 3,5 grammaa marihuanaa 50 dollarilla (noin 35 tuhatta Chilen pesoa) ja 500 mg öljyä 40 dollarilla (noin 28 tuhatta pesoa)..

Mene tähän