July 31, 2021

iBravo, Raffaella! – Vanguard – Fuzzy Skunk

Aina kun saamme valitettavia uutisia kuvakkeen fyysisestä poistumisesta lapsuudestamme tai murrosiästä, se antaa meille vaikutelman, että elämämme on hiipumassa. Verkostoja tarkasteltaessa tulee huono uutinen kuolemasta 78-vuotiaana vertaansa vailla olevalla Raffaella Carralla, joka on kaikkien aikojen suurimpia diivoja, miehensä mukaan pitkäaikaisen sairauden uhri.

Kaunis hymy, häikäisevät vaaleat hiukset ja nymfikeho Raffaella kiehtoi ja rakastui eri sukupolvien poikiin ja tyttöihin. Sen kukoistuksessa ei ollut pieniä juhlia, joissa jotkut sen upeista ja tarttuvista hiteistä eivät soittaneet ad nauseamia.

Kaunis hymy, häikäisevät vaaleat hiukset ja nymfikeho Raffaella kiehtoi ja rakastui eri sukupolvien poikiin ja tyttöihin. (Kuva: Otettu Internetistä).

Muistan hänen läsnäolonsa erilaisissa ohjelmissa pienellä näytöllä. Joka kerta, kun hän meni ulos, kokonaiset perheet kokoontuivat television eteen ja lauloivat ja liikkuivat kuin olisivat osa värikkäitä tanssikorpuksia, jotka seurasivat häntä. Fiesta, Lola, Kuuma kuuma, Sinun täytyy tulla eteläänMuiden hittien joukossa ne kuultiin kaikkialla ja saivat monet unelmoimaan.

Raffaella mullisti musiikkiesitysten tekemisen televisiossa, mikä häikäisi paitsi rakastetun Italian ja koko Euroopan yleisön, myös Latinalaisessa Amerikassa ja pienellä Kuuban nimisellä saarella. Suurin edustaja Italian valtion televisio RAI, yhteistyötä ja esiintyi muilla asemilla eri maissa.

On syytä muistaa, että hän oli edelläkävijä tai johtaja joissakin aloitteissa, kuten paradigma aerobisissa harjoituksissa maassaan sekä laulaminen espanjaksi, joka avasi oven muille taiteilijoille maasta, jolla on kieli, jota puhutaan vain vähän maailmassa. . . Hänen etsimäänsä espanjankielisen yleisön polkua seurasivat myöhemmin muut italialaiset tähdet, kuten Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Nek, Gianlucca Grignani tai Tiziano Ferro.

Raffaella Carrasta tuli myös yksi kaikkien aikojen suurimmista homo- ja taistelukuvakkeista LGBTIQ-yhteisössä. Hän oli Maria Callasin, Édith Piafin, Dolly Partonin, Liza Minnellin, Donna Summerin, Diana Rossin, Barbra Streisandin, Cherin, Madonnan, Isabel Pantojan, Rocío Juradon, Rosa Morenan, Mónica Naranjon, George Michaelin tai Whitney Houstonin korkeudella. mainitse vain muutama.

Toinen hänen persoonallisuutensa määrittelevistä ominaisuuksista oli nöyrien ihmisten, tavallisten ihmisten jatkuva puolustaminen. Hän piti itseään vasemmistolaisena ja kommunistisena militanttina, jota hän ei koskaan salannut tai naamioinut ylenpalttisiin pukuihinsa. Kerran hän totesi:

«Pidän itseäni vasemmistolaisena omalla tavallani (…) Olen koko elämäni ollut työntekijöiden, taistelevien ihmisten puolella, koska olen itse tehnyt paljon työtä.

«Äänestän aina kommunistina. Työntekijöiden ja työnantajien välillä olen aina työntekijöiden puolella. Kommunistiksi oleminen merkitsee elämäntapaa ja erittäin suurta vastuuta ”.

“Pidän itseäni vasemmistolaisena omalla tavallani (…) Olen koko elämäni ollut työntekijöiden, taistelevien ihmisten puolella, koska itse olen työskennellyt paljon”, Raffaella Carrá. (Kuva: Otettu Internetistä)

Muutama viikko sitten Kuuban televisio näytti Arte 7 -tilassa espanjalaisen musiikkielokuvan, joka perustui Raffaella Carrán suuriin menestyksiin, jossa oli ilmeistä, että suuret eivät koskaan mene tyylistä.

Niille meistä, jotka nauttivat ja rakastuvat hänen musiikkiinsa, laulamiseen, tanssimiseen, koreografiaan, karismaan, hymyyn ja kauniisiin hiuksiin, voimme sanoa vain “Hyvästi, Diva!” ja “Bravo!” mukana erittäin voimakkaita suosionosoituksia, jotka seuraavat häntä ikuisesti.

.

tärkeä sivusto