August 2, 2021

Katso Tenacious D: n hilpeä pari The Beatlesin kannetta

Ei epäilystäkään Musta ja Kyle Gass He rikkovat sen aina ison, kun he julkaisevat kappaleen tai vaikka heillä on hyvä cover. Ja meidän on sanottava se: kiitos hänen karisminsa ja hyvistä tunnelmistaan, Sitkeä D Siitä on tullut projekti, jota monet musiikin ystävät ovat rakastaneet kaikkialla.

Ja nyt pari muusikkoa kiehtoo meitä jälleen musiikillisella toimituksella nautittavaksi, koska he ovat juuri julkaisseet pari kansia Beatles. Kappaleet, jotka palasivat omaperäiseen tyyliinsä, ovatEt koskaan anna minulle rahaa “y” Loppu “, jotka ovat alun perin osa ikonista Abbey Road.

Tenacious D jakaa muutaman kannen The Beatlesista

Kun Jack Black ja Kyle Gass ovat kekseliäitä, kukaan ei estä niitä. Ei ole väliä onko se elokuvassa vai jossakin rock-kappaleessa, duo onnistuu aina tekemään faniensa päivän. julkaisulla, joka piristää faniensa päivää ja musiikin ystäville yleensä.

Vain muutama viikko sitten vanha hyvä Kyle esitti maailmalle melko utelias versionHaluan rauhoittaa ”de The Ramones juhlimaan rokotusta Yhdysvalloissa (TÄSTÄ voit tarkistaa sen, koska se on todella hyvä, todella), ja siinä videossa Jack ilmestyi. No, nyt yhdistelmä liittyy jälleen palatakseen nimellä Sitkeä D ja näytä meille pari The Beatlesin kannetta.

Arpajaiset!  Katso Tenacious D: n hilpeä pari The Beatlesin kannetta

Kuva: YouTube Capture

Aloittaen koko heinäkuusta, tänä torstaina ryhmä jakoi versiot “Et koskaan anna minulle rahaa” ja “Loppu” melko yksinkertaisessa, mutta hauskassa videossa. ”Tenacious D kunnioittaa maailman parasta bändiä ja he eivät puhu itsestään … The Beatles!, lukee muusikkoparin jakaman lausunnon (äänen kautta Consequence Of Sound).

Lisäksi näiden rolotojen kannenpari on alun perin sisällytetty myyttiseen albumiin Abbey Road 1969 – julkaistaan ​​myös rajoitetun painoksen vinyylinä, ja kaikki myynnin tuotot lahjoitetaan organisaatiolle Lääkärit ilman rajoja.

Jos haluat kokeilla onneasi nähdäksesi tarttumalla johonkin vinyylistä, voit tilata sen ennakolta täältä heidän verkkosivustoltaan. Se maksaa 20 dollaria (hieman yli 400 Meksikon pesoa nykyisellä valuuttakurssilla) ja lähetys alkaa marraskuun lopussa. Kuuntele alla olevia kansia.

siirry sivustoon