August 2, 2021

KK Downing: “Kun Glenn Tipton jäi eläkkeelle, minulla oli kaikki toiveet siitä, että se avaisi oven palata Judas Priestiin.”


6. heinäkuuta 2021 14.34
Lähettänyt Redacción –

2005 käynnistäminen ‘Syntisen saarnat’, uuden albumin ensimmäinen albumi KK Downing, KK: n pappi, Se on ollut hieno tapahtuma kaikille heavy metal -faneille, etenkin niille, jotka ovat aina olleet faneja Judas Priest ja kuka sen kitaristi ja perustaja oli. Mutta Downingin viimeaikaisten lausuntojen perusteella näyttää siltä, ​​että suhde vanhaan bändiinsä on edelleen kysymys, jota ei ole suljettu.

Haastattelussa, jonka KK antoi ”Ex-Man” -podcast olemme saaneet kuulla kitaristin elävän uudelleen poistumistaan ​​bändistä ja hetkeä, jolloin hän ajatteli palaavansa siihen, tarinan, joka palasi etualalle, kun elämäkerta julkaistiin. “Heavy Duty: päivät ja yöt Juudas-pappissa”: ”Itse asiassa vältin kirjasta sitä ajanjaksoa. En todellakaan mennyt paljon yksityiskohtiin. Ei, en jäänyt eläkkeelle ollenkaan. Minä en tehnyt sitä. Vuonna 2010 asiat olivat saavuttamassa kiehumispistettä. Asiat tapahtuivat. En ollut tyytyväinen edelliseen kiertueeseen, koska … rakastan Glenn (Tipton) ja kunnioitan häntä paljon, mutta hänellä oli silloin liian monta olutta ennen konsertteja ja niiden aikana. Enkä tiedä mitä tapahtui. Meillä oli keskusteluja siitä. Mutta musiikillisesti emme olleet niin vakiintuneita kuin tunsin haluavamme olla. En ollut oikeastaan ​​tyytyväinen siihen. Se oli rock and roll. Se on yksi niistä asioista: onko se rock and roll, vai oletko bändi, joka todella haluaa sopia hyvin. Ja sitä hän teki musiikillisesti: ole todella vankka ja lukittu niiden bassorumpujen kanssa. Joko olet Keith Richards, jolla on olut toisessa kädessä, savuke toisessa kädessä ja soitat edelleen kitaraa, tai kaivat todella hautasi. “

Downing muistaa, kuinka hän jatkoi musiikin soittamista odottaessaan puhelua, jota ei tullut: Heti poistuttuani Priestistä aloitin albumin tuottamisen Väkivaltainen myrsky kanssa Roy Z. Pyysin Roy Z: tä auttamaan minua siinä, koska tein myös muita asioita. Tein sovitukset kaikille kappaleille. Ja albumi osoittautui melko hyväksi. Se oli hyvä bändi Mick Cervino alkaen Blackmoren yö ja Yngwie Malmsteen. Ja sitten menin tekemään muita asioita: neuvomaan enemmän nuoria, jotka nauhoittivat, nauhoitin “Kuoleman ulottuvuuksien ulkopuolella” uudelleen Les (Binks), Y Ripper hän oli myös siinä, eikö? Joten jatkoin asioiden tekemistä koko ajan, mutta toivoen aina vapaana olevan työpaikan olevan. Ja kun Glenn (Tipton) jäi eläkkeelle, minulla oli kaikki toiveet siitä, että hän avasi oven minulle (palata Judas Priestiin). Mutta he eivät koskaan soittaneet minulle. Joten pohjimmiltaan nuo kaverit soittavat kappaleitani ja vastaavia. he voivat kutsua itseään pappeiksi, minulla on täysin valtuudet olla myös pappeja ja pystyä soittamaan kappaleitani.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

Miksi et saa lisätietoja