July 31, 2021

Luis Miguel, hätäleikkauksessa julman kaatumisen jälkeen

Luis Miguel piti kiireesti päästä Santa Monican sairaalaan Los Angelesiin sunnuntaina 4. heinäkuuta, missä hän he operoivat heti olkaa, järkyttävän putoamisen jälkeen kehon osaan.

Usean Luis Miguelin uutisia seuranneen kansainvälisen tiedotusvälineen mukaan kipu oli sellainen, että 51-vuotias laulaja ei voinut välttää itkemistä ja huutamista kivusta. “Luis Miguel asuu siellä hotellissa, jossa monet julkkikset ja erityisesti presidentit käyvät, ja hän on toipumassa”, he paljastivat Univision-televisioverkossa.

On hyvin tiedossa, kuinka mustasukkainen ”Sol de México” on hänen yksityiselämänsä yksityiskohdilla. Niin paljon, että kun hän sai tietää, että hänen sairaalaan pääsy oli ylittänyt lehdistön, hän pyysi vapaaehtoista vastuuvapautta palatakseen hotelliin, jossa hän asuu, ja lopulta toipumassa yksityisyydessä lähimmän piirinsä kanssa.

Luis Miguel pelotti faneja leikkaamalla olkapään voimakkaan iskun jälkeen.

”Tämä tapahtui sunnuntaina. Emme tiedä tarkkoja yksityiskohtia siitä, miten hän loukkaantui olkapäänsä, mutta hänen täytyi mennä sairaalaan, ja siellä hän on sviitissä, johon kukaan ei tietenkään pääse, vaikka hän itse kävi apteekissa siinä, joka keräsi kaikki lääkkeet, jotka lähetettiin hänelle sairaalaan ja menivät sinne toipumaan “, he lisäsivät televisiotilasta.

Hänen sarjansa

Viimeinen asia, joka tiedettiin Luis Miguelista, oli hänen sarjansa menestys, joka huipentui toisen kaudensa Netflixissä. Näyttelijä ja laulaja Diego Boneta soitti laulajaa.

Siinä näimme kypsemmän Sol de Méxicon, joka oli täynnä chiaroscuroa hänen musiikillisen uransa ja henkilökohtaisen elämänsä aikana. Ja vuoden 2021 viimeiset kolme lukua seurasivat tätä linjaa.


Luis Miguel yritti suojata yksityisyyttään klinikalla, johon hänet otettiin.

Yksi koko kauden tunnepitoisimmista oli, että laulajan argentiinalainen manageri Hugo López kuoli kovan taistelun jälkeen syöpää vastaan. Toisaalta, Luis Miguelin suuri duetti Frank Sinatran kanssa esitettiin.

Aikuisempana näyttelijänään nähtiin kuinka laulaja jatkoi suhteidensa vahvistamista tyttärensä Michellen kanssa.

Tarkastus ja tauti

Toinen viimeisistä luvuista osoitti tarkastuksen, jossa henkilö, jonka laulaja palkkasi ostamaan viinitarhan, sijaitsee.

Diego Boneta, Luis Miguel -sarjassa.

Diego Boneta, Luis Miguel -sarjassa.

Tässä kirjanpitoselvityksessä löydettiin syy onnettomuuteen, joka aiheutti Sol de Méxicon kärsivän tinnituksesta (voimakkaille äänille altistumisen aiheuttama surina), joka on parantumaton sairaus, jota se kärsii tähän päivään saakka.

Ja hän alkoi valmistella maata toisen kauden loppuun, jossa päähenkilön elämässä alkavat näkyä keskeiset ja transsendenttiset näkökohdat, joissa hänellä ei ole enää aikaa kyyneliin: hänen on jo ajateltava uutta albumi, joka on Ariesin seuraaja.

Lopuksi nähtiin, kuinka Luis Miguel huomasi, että suuri osa ympäröivistä ihmisistä ei ollut vilpitön hänen kanssaan ja jopa aiheutti hänelle fyysistä vahinkoa.

Ja laulajan terveydentilaa tuntemattomat näkökohdat näytetään myös. Hän itse paljasti vuonna 2018 kärsivänsä tinnituksesta, mutta nyt nähtiin, kuinka vaiva vaikutti hänen uraansa. Juonittelu jatkuu edelleen kiristysten, ryöstöjen ja petosten kanssa, joille Luis Miguel altistui elämänsä aikana.

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

napsauttamalla tätä Ajattelin tätä