August 2, 2021

Mikä ihana maailma De Louis Armstrong

Arvioitu lukuaika: 2 pöytäkirja

«Näen myös vihreitä, punaisia ​​ruusuja
Näen heidän kukkivan minulle ja sinulle
Ja ajattelen itsekseni
Mikä upea maailma
«

No Somos Ñoños -tiimi suosittelee sinua päivästä toiseen kappaleen, täytyy olla soittolistallasi.

‘Mikä ihana maailma’, ihmiskunta ja toivo kaaoksen keskellä

Tämä kappale on kerännyt vuosikymmenien ajan useita versioita, mutta sen, jonka alun perin lauloi Louis Armstrong se on vallinnut vuosia. Kirjoittanut Bob Thiele ja George David Weiss, ”Mikä ihmeellinen maailma” äänitettiin elokuussa 1967 ja sai mainetta yrittää välittää rauhan viesti 1960-luvun myrskyisässä tilassa. Kaikki ei kuitenkaan ollut ruusuista …

Kappaleen legendan mukaan ABC Recordsin omistaja ei pitänyt kappaleesta. Nauhoittaessa aamunkoitteessa Hän murtautui studioon varmistaen tekevänsä kaiken mahdollisen boikotoimaan levyn mainostamista jos tallennus on valmis. Ja hän teki, minkä vuoksi kappale saavutti enemmän seurauksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuin Yhdysvalloissa.

Haastattelun aikana BBC Lontoossa Louis jakoi seuraavat:

“Siinä on niin paljonMahtava maailma“joka tuo minut takaisin naapurustooni, jossa asun Coronassa … Lucille ja minä olemme avioliiton solmimisen jälkeen olleet siellä tuossa korttelissa. Ja jokainen pitää talonsa seisomassa kuin me, ja se on kuin iso perhe … Olen nähnyt kolmen sukupolven kasvavan kadulla, ja he palaavat vierailemaan Satchmon setän ja Lucillen tädin luona.

‘Mikä ihmeellinen maailma’ ei ollut välitön menestys, mutta se tapahtui uudelleenjulkaisun ansiosta EMI vuotta myöhemmin, vuonna 1968, joka onnistui saavuttamaan numero 1 paikan Isossa-Britanniassa pysyä siinä asennossa noin 13 viikkoa.

Louis Armstrongin jazz-kappale on ruumiillistuma tinkimättömästä optimismista ihmiskunnan ykseydestä, joka muistuttaa meitä siitä, että pimeästä ja väkivaltaisesta ajasta huolimatta siellä on aina ihana maailma, joka odottaa löytämistä.

Tässä jaamme alkuperäisen kappaleen:

  • Laulu: Mikä ihana maailma
  • Taiteilija: Louis Armstrong
  • Albumi: Mikä ihmeellinen maailma (1966)
  • Kirjoittanut: Bob Thiele
  • Sukupuoli: Jazz

Laulun ehdotti Andrea Ponce.

Se voi kiinnostaa sinua…

Päivän laulu: La Bala de Calle 13

.

käy tällä verkkosivustolla