August 1, 2021

Päivä, jolloin Disney sanoi ei Michael Jacksonille

Oltuaan syytetty alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, Michael Jackson etsii profiilinvaihtoa ja oli kiinnostunut yhteistyöstä Notre Damen kyhmyn ääniraidalla, mutta Disney laski peukalonsa osallistumiseen.

Kaksitoista vuotta ikonisen taiteilijan kuoleman jälkeen tämä ilmoitus johtuu säveltäjä Alan Menkenin lausunnoista, kahdeksan Oscarin voittaja hänen työstään Disney-elokuvien ääniraidoissa.

Haastatteli erikoistunut media SlashFilm, muusikko muistutti saavansa puhelun Jackson-avustajalta vuonna 1995, jossa hän ilmoitti hänelle popin kuningas halusi “vaihtaa aihetta” sen jälkeen kun häntä on syytetty seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja käynyt kiistanalainen avioero.

Kuinka asia oli

Quasimodo, Notre Damen nyrkkeilijä, Disney-versiossa.

“Ilmeisesti hän rakasti Disneyä niin paljon”, Menken selitti. ”Joten mainitsin kyhmyn. Hän sanoi, että hän haluaisi tulla studiolleni, nähdä elokuvan ja puhua siitä. Joten saimme yhteyden Disney-animaatioon. He sanoivat: ‘Tapaa hänet! Jos hän pitää siitä … No, katso mitä se sanoo. ‘

Säveltäjä muistutti, että Jacksoniin vaikuttivat kolme partituurin kappaletta, ja hän oli innokas tuottamaan ja nauhoittamaan joitain niistä. “Saimme yhteyden Disneyn kanssa”, Menken jatkoi. “Oli kuin joku olisi pudottanut kuuman pokerin hauraaseen astiaan räjähteitä:” Uh, me kommunikoimme kanssasi puhua siitä. ”

“Lopuksi, ei yllättävää, sana tuli takaisin:” Disney ei halua tehdä tätä Michael Jacksonin kanssa. ” Sanoin: ‘Okei, voisiko joku kertoa hänelle?’ Oli hiljaisuus, jossa voit kuulla tapin pudotuksen. Ei vastausta, eikä kukaan kertonut hänelle. “


Säveltäjä Alan Menken, kahdeksan Oscarin voittaja. AP-valokuva

Hän jatkoi: ”Edesmenneen esimieheni, Scott Shukatin tehtävä oli kertoa Michaelille tai Michaelin asianajajalle. Jälkeenpäin ajatellen, se oli oikea päätös. Mutta Quasimodo on hahmo … jos katsot hänen suhteitaan perheeseensä ja isäänsä, mielestäni siellä on paljon identifiointia Michael Jacksonin kanssa. “

Menken ja Stephen Schwartz, ääniraidan kirjoittajat Notre Damen kellonsoittaja, heidät nimitettiin Oscarille vuonna 1997, mutta lopulta he eivät ottaneet patsasta, joka oli Rachel Portmanin käsissä Emma.

Michael Jacksonin kuolema

Popin kuningas Michael Jackson pienen tyttärensä Pariisin kanssa.

Popin kuningas Michael Jackson pienen tyttärensä Pariisin kanssa.

25. kesäkuuta 2009 kuoli, 50-vuotiaana, Popin kuningas. Se johtui sydänpysähdyksestä hänen kartanossaan Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Jackson saapui hengästyneenä Kalifornian yliopiston (UCLA) sairaalaan palokunnan ensihoitajien joukon avustamana.

Vuonna 1995 hänet otettiin sairaalaan New Yorkiin, kun hän oli pyörtynyt teatterikoulutuksessa. Hänelle oli tehty leikkaus lukuisia esteettisiä toimintoja, joka muutti erityisesti hänen kasvojaan.

Aina sanottiin kuitenkin ihon valkea väri johtui vitiligosta, sairaus, joka aiheuttaa depigmentaatiota.

Michael Jackson Tokiossa vuonna 2006. AP-valokuva

Michael Jackson Tokiossa vuonna 2006. AP-valokuva

Laulaja oli tuolloin täydellä harjoitusjaksolla, ja hän oli edennyt uudelle paluulle lavalle. Tältä osin hänen faninsa olivat jo loppuunmyytyjä lippuja konserttisarjaan Lontoossa.

Alaikäisten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevien väitteiden skandaalien jälkeen pahoinpidelty talous Popin kuningas yritti palata etualalle näin musiikin. Totuus on, että laulajalla oli herkkä terveys suurimman osan elämästään, lukuisilla jaksoilla, joissa hän tarvitsi terveydenhoitoa. Neljä heistä tapahtui vuonna 2005 oikeudenkäynnissä lasten hyväksikäytön vuoksi.

Jackson uuvuttavan oikeudenkäynnin jälkeen vapautettiin. Suuri osa seuraajistaan ​​leimasi hänet. Vuosia myöhemmin se julkaistiin Poistu Neverlandista, HBO: n dokumenttielokuva, jossa häntä syytettiin väärinkäyttäjistä ja pedofiileistä.

WD

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

Valitse tästä