July 31, 2021

Taraji P.Henson käytti pisimpiä hiuksiaan esitellessään vuoden 2021 BET-palkintoja

Vuonna 2021 elävien ja suorien BET-palkintojen jatkamisen myötä Taraji P.Henson Hän on emäntä, joten tiedät, että hän räjäyttää kaikki hohdollaan joka kerta, kun hän palaa lavalle. (Hänellä on oma hiustenhoitotuotemerkki, joten tiedät, että kauneus on tärkeä palkittu näyttelijä.)

Henson aloitti yön suurella muutoksella magentan sävyyn, joka on nähty usein viime vuonna. BET-palkintojen punaisella matolla hän saapui erittäin pitkillä, suorilla, paksuilla, melkein mustilla, hiusten keskellä, muotoilijana Tym Wallace. Hän käytti Tangle Teezerin Ultimate Detangler Naturally Curly -tuotetta föönauskuivauksen aikana ja piti hiukset suojattuna TPH: n aiheuttamilta vaurioilta Taraji Hot Commodity Heat Protecting Spray -suihkulla suoristaen ne BaByliss Pro Ultra Thin Flat Iron -raudalla.

Tangle Teezer luonnollisesti kihara detangling-harja 14 dollaria

Osta nyt Taraji Hot Commodity -lämpösuoja spray TPH Taraji Hot Commodity -lämpösuoja spray TPH $ 14 Osta nyt

Tyyli laskeutui paljaiden käsivarsiensa kiiltävän ihon yli säärystimien keskelle, osittain paljaana helmillä koristeltu puku ja korsetti värikkäällä sarong-tyylisellä hameella. “Käsken näitä suunnittelijoita tekemään mekkoja takapuolelle ja kylkiluille”, hän kertoi esiintyjille palkintojen esinäyttelyssä.

Meikkiä varten Henson oli esillä korostamalla silmiä: pronssinen varjo pyyhkäisi kannen läpi pienellä kultaisella tavalla kohti sisäkulmia, musta nestemäinen vuori siivillä ja väärät ripset niin dramaattisesti pitkät, heijastivat hänen kampaustaan. Hänellä oli punertava poskipuna poskipunillaan ja samanlainen, mutta vaaleampi sävy huulillaan. Hänen manikyyri oli pitkä ja terävä, kärjet peitetty erikokoisilla helmillä.

Kauan Henson käänsi asiat täysin. Kun näyttely alkoi, hän teki erittäin epävirallisen sisäänkäynnin katosta laskeutuneelle kultaiselle keinulle, joka sopi täydellisesti hänen uuden 70-luvun innoittamansa asunsa kanssa. Hänen erittäin pitkät, suorat hiuksensa korvattiin laajalla afrolla, joka ulottui hänen jalkoihinsa. olkapäät, tyylikkäät kiharat otsat. Wallace sekoitti hiukset ja lisäsi kiharoille mikrotasoisen silitysraudan, jonka jälkeen se harjati irrotusharjalla tilavuuden ja pituuden luomiseksi ja viimeisteli Oribe Superfine hiuslakalla ja Mizani Thermasmooth Shine Extendillä. Hänen ripsistään tuli vieläkin dramaattisempia retro-paksuudella, joka rajautui kokkareisiin, ylhäältä ja alhaalta.

tölkki Oribe Superfine hiuslakkaa valkoisella pohjalla Oribe Superfine hiuslakka 42 dollaria

Osta nytMizani Thermasmooth Shine Extend kosteudenestosuihke valkoisella pohjalla Mizani Thermasmooth Shine Extend kosteudenesto Spritz $ 14 Osta nyt

Oli vain julkisuuden tauko, ennen kuin he antoivat meille uuden ilmeen. Henson oli edelleen urheilullinen retro-ilme, mutta tällä kertaa hän kokeili trendikästä kampausta, joka putosi hänen harteilleen.

monilla kerroksilla.

On selvää, että Henson innostui HER: n järkyttävästä esityksestä, koska isännän seuraava ilme oli kirjaimellisesti HER-puku, vaikka hän kutsui itseään Häneksi yrittäessään soittaa useita instrumentteja kerralla. Se on voinut olla vitsi, mutta ei ole ihme, että erittäin pitkät aaltoilevat hiukset ja pyöreät aurinkolasit.

Pitkät hiukset katosivat, kun hän palasi seuraavaan vaiheeseen, ja Henson toi meille teksturoidun suoran leikkauksen, joka jakautui keskelle ja joka tuskin saavutti leukalinjan. Hänen voimakkaat punaiset huulensa sopivat kirkkaan punaisiin asuihinsa täydellisesti.

Hänen seuraava ilme oli klassinen glamour: suuret aallot, joissa oli syvä erotus ja upea luumuhuuli, joka näytti yhtä ajattomalta kuin hänen musta mekko.

Henson jatkoi Erykah Badun, Diana Rossin, Betty Boopin ja Tina Turnerin kunniapuvuilla. Badulle hänellä oli yllään keskiruskeat polvipituiset punokset, ylimitoitetut aurinkolasit ja paljon rannekoruja ja renkaita. Hänen Diana Ross -ilmeensä muistutti legendaarisen laulajan 60-luvun lyhyttä tyyliä, ja hän jäi Betty Boopin pin-up-tyttöjen kiharoihin.

Hänen oodinsa Tina Turnerille oli todellinen spektaakkeli, jossa laulajan iso, kuvioitu, vaalea mulkki oli välittömästi relaattinen. Kirkkaan punaiset huulet tiivistivät ikonisen sopimuksen.

Instagram-sisältö

Katso Instagramissa

On ollut lähes mahdotonta pysyä mukana kaikissa Hensonin nopeissa muutoksissa, mutta emme voineet olla toivoen, että hän jatkaisi sitä. Jokainen heistä oli vaikuttavampi ja inspiroivampi kuin edellinen.

klikkaa tästä