August 4, 2021

Bob Dylan tekee sopimuksen Universalin kanssa ja myy sen koko luettelon oikeudet Kulttuuri | DW

Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, muusikko ja runoilija Bob Dylan on päässyt sopimukseen Universal Music Group -levymerkin kanssa ja myy yli 600 kappaleensa täydellisen luettelon, joka vastaa kuuden vuosikymmenen uraa, yhtiö ilmoitti tänä maanantaina (12/07 / 2020).

Universal Music, joka mainitsi kaupan yhtenä musiikkihistorian tärkeimmistä hankinnoista, sisältää ainoan laulajan, joka on saanut Nobelin kirjallisuuspalkinnon (2016), tunnetuimmat kappaleet sekä 1960-luvun ikoniset kappaleet, kuten “ Blowin ‘in the Wind “,” The Times They are a Changing “tai” Like a Rolling Stone “.

Se sisältää myös hänen viimeisimmät kappaleet, kuten “Murder Most Foul”, 17 minuutin kappale-runo, joka puhuu John F.Kennedyn murhasta. Levy-yhtiö ei määritellyt ostoksen määrää. The New York Timesin mukaan se voi ylittää 300 miljoonaa dollaria.

“Ei ole mikään salaisuus, että laulunkirjoittaminen on kaiken hyvän musiikin perusta. Ei ole mikään salaisuus, että Bob on yksi tämän taiteen suurimmista mestareista”, sanoi Universal Music Groupin presidentti Lucian Grainge lausunnossaan.

”Ei ole liioiteltua sanoa, että hänen vaikuttava työ on ansainnut miljardien ihmisten rakkauden ja ihailun ympäri maailmaa. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että vuosikymmenien, ellei tulevina vuosisatoina, Bobin musiikki Dylan laulaa ja esiintyy edelleen ja häntä rakastetaan kaikkialla “, hän lisäsi.

Greenwich Village-debyyttinsä 1960-luvun alussa Bob Dylan oli 79-vuotiaana myynyt yli 125 miljoonaa albumia, ja jo ennen pandemiaa hän soitti edelleen säännöllisesti. Viime kesäkuussa, 58 vuotta ensimmäisen albuminsa jälkeen, hän julkaisi ensimmäisen albuminsa alkuperäisistä kappaleista kahdeksan vuoden aikana “Rough and Rowdy Ways”, johon “Murder Most Foul” kuuluu.

Yhteisyritys (rtre, afp, efe)

.

Tarkista tämä linkki tästä