August 3, 2021

Disco Club: legendaarinen show, jota edelsi MTV | KUVAT | VIDEO | nczp | ESITTÄÄ

Vuosi sitten muisto kuoli Gerardo Manuel, rakastettu muusikko, tuottaja ja isäntä Diskoklubi, edellinen legendaarinen musiikkiohjelma MTV ja se antoi perulaisille mahdollisuuden tavata tämän hetken suurimmat ulkomaiset rock-ryhmät, mutta se edisti myös kansallisia bändejä.

Avaruus, videoleikkeiden asettamisen edelläkävijä, lähetettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 1978 RTP-kanavan 7 ruuduilla, ja se oli heti menestys tuon ajan nuorten keskuudessa. Aluksi sitä lähetettiin vain lauantaisin klo 19, mutta ennen hyväksymistä, saman vuoden marraskuussa, kanavan johtajat päättivät laittaa sen joka päivä.

Onko muusikko pelannut paitsi leikkeitä rock- ja pop-bändeistä, hän myös kommentoi tuotantoja ja oli monta kertaa vieraita kansallisissa rokkareissa. Muina aikoina, koska hän ei voinut saada videoita, hän itse kokosi tuotannon, jossa oli kuvakuvia. Hänen ohjelmassaan voimme arvostaaLive Wire ”de Ac / Dc,” Hyvää yötä tänä päivänä ”de Paul McCartney & Wings o” Toinen tiili seinällä ”de Pink Floyd, mutta myös Michael Jackson hitteillä ‘Beat it’, ‘Thriler’ tai ‘Bad’. O Devo, B-52, Billy Idol, Spandau Ballet, Billy Joel ja paljon muuta.

null null

Jopa miljoonat perulaiset saivat selville myyttisen John Lennonin kuoleman vuonna 1980 Disco Clubilla. Sinä päivänä Gerardo Manuel omisti ohjelman kokonaan The Beatlesin kuuluisan jäsenen muistamiseen. Ja kunnianosoitus englantilaiselle muusikolle saavutti korkeimman yleisöhuipun Perun television historiassa 8. joulukuuta 1980 43,5 yleisöindeksipisteellä.

NÄKY: Hyvästi, Gerardo Manuel

Diskoklubi oli edelläkävijäohjelma kroman käytön ja videoleikkeiden lähettämisen suhteen maailmanlaajuisesti. Se ilmestyi 3 vuotta ennen MTV: tä, oli ilmassa 18 vuotta ja lopetti ilmestymisen vuonna 1995. Kuitenkin se jatkui radiossa.

Juliste näyttelystä 80-luvulla.

Ennen ohjelmaa sanottiin, että kanavalla 7 oli ‘kylmä antenni’, koska vain “Combate”, amerikkalainen sotasarja, ja Japanista tulleet muistetut “Ultrasiete” ja “Ultramán” nähtiin.

Monet muistavat edelleen avaruuden intron Paul McCartney & Wingsin kappaleella “Goodnight Tonight”, joka ei ole koskaan liikkunut 18 vuoden aikana Channel 7. Avaruus ilmestyi sitten kaapelilla.

Gerardo Manuel totesi noina vuosina, että ohjelman hinta oli tuolloin 200 tuhatta pohjaa, eli noin 700 dollaria valuuttakurssilla. Erittäin halpa, koska siinä ei ollut melkein maisemia ja videot antoivat levy-yhtiöt tai lähettivät ystävät ulkomaille.

Kuka oli Gerardon käsikirja?

Mutta kuka oli kuljettaja, joka mahdollisti tämän tilan? Merimiehen poika, hänen isänsä vei perheensä asumaan Icaan. Tuossa kaupungissa Gerado Manuel isännöi radio-ohjelmaa Surf Beat 63. Sitten hän perusti ryhmän ystävien kanssa, jossa hän soitti saksofonia ja rumpuja. Ryhmä esitti kiertuekappaleita ja esiintyi kaupungin kaupungeissa, kuten Radio Independencia, Radio Constelación ja Radio Carolina.

LUE MYÖS: Gerardo Manuel: Perheenjäsenet pyytävät yhteistyötä auttaakseen häntä sairautensa hoidossa [FOTOS]

Vuonna 1964 hän palasi Limaan ja tuli Universidad Nacional Mayor de San Marcosiin. Joka viikko hän esiintyi Sergio-näyttelyssä, joka pidettiin Cine Imperion auditoriossa, symbolinen paikka, joka sijaitsee Avenida Tacnan 2. korttelissa. Siellä he esittivät Paul Anka, pullea tarkastaja ja Bill Haley vierailuillaan Limaan.

Gerardo Manuel yhdessä Channel 7 -studioista, jossa hän suoritti ohjelmaa 18 vuotta.
Gerardo Manuel yhdessä Channel 7 -studioista, jossa hän suoritti ohjelmaa 18 vuotta.

allli kanssa Tito Andía, Javier Román, Walter Bolarte ja Fernando Bolarte, joiden kanssa hän löysi Los Doltonsin. He tulivat nauhoittamaan kappaleen “El rey de los tablistas” Gerardo Manuelin sävellyksellä, joka on omistettu tabla-mestarille Felipe Pomarille.

Vuoden 1965 lopulla hänet kutsuttiin solistiksi La escala al triunfo -ohjelmaan, jossa hän lauloi kappaleet “Minä näin sen pysähtyvän” ja “Rakastan sitä”, sitten Enrique Ego-Aguirre (Picon edustaja ja isä) kutsui hänet liittymään ryhmään. Shainit ja hän suostuivat jättämään Doltonit. Los Shainin kanssa hän oli vuosina 1965–1968, hän äänitti neljä studioalbumia ja osallistui meksikolaiseen Las sicodélicas -elokuvaan.

Los Shainin erottamisen jälkeen vuoden 1968 lopussa hän perusti ryhmän (St. Thomas) Pepper Smeltter, joka toimi vuonna 1969, ja sitten Gerardo Manuel ja El Humo vuosina 1970-1973.

Vuonna 2010 hän kärsi aivohalvauksesta, joka melkein maksoi hänelle elämänsä, mutta hän onnistui toipumaan, hänelle diagnosoitiin Parkinsonin kontraktuuri. Samana vuonna hän palautti terveystilanteensa päivittäin Diskoklubi-ohjelman kautta Radio Nacional del Perussa.

4. heinäkuuta 2020 noin kahden iltapäivällä hänen kuolemastaan ​​ilmoitettiin Parkinsonin taudin takia, jota hän oli kärsinyt yli kymmenen vuotta.

SUOSITELTU VIDEO

TROME |  John Kelvin: Melissa Paredes itkee Dalia Duránin hyökkäyksen vaikutuksesta
John Kelvin: Melissa Paredes itkee Dalia Duránin hyökkäyksen vaikutuksesta

Se saattaa kiinnostaa sinua

.

käy sivustolla