July 31, 2021

Dokumentti Louis Armstrongin elämästä on tulossa Apple TV +: een

Applen videoiden suoratoistopalvelu ei vain tuo saataville sarjoja ja elokuvia pääasiassa, mutta tilaa on myös kaikenlaisille dokumenttielokuville ja televisio-ohjelmille, kuten Oprah Winfreyn ja Jon Stewartin pian tarjoamat.

Dokumenttiluokassa meillä on käytettävissämme a suuri osa niistä liittyi musiikkiin ja johon meidän on lisättävä uusi. puhun …-sta Black & Blus: Louis Amstrongin värikkäät pallot, dokumenttielokuva, jonka ovat luoneet Brian Grazer ja Ron Howardin Imagine Documentaries -tuotantoyritys Applen ilmoituksen mukaan.

Imagine Documentaries- ja Apple TV + -sopimus allekirjoitettiin tammikuussa 2019, 3 kuukautta ennen Applen suoratoistopalvelun virallista esittelyä, sopimusta, jota jatkettiin viime maaliskuussa etusijalla, joten Apple TV +: lla on ensimmäinen sana siitä, onko vai ei hyväksyä uuden tuotanto-yrityksen luoman sisällön.

Apple on hyväksynyt uuden dokumentin Louis Armstrongin elämästä, erilainen dokumentti siitä lähtien se kerrotaan kokonaan sanojen itsensä kautta jazzmusiikista:

Dokumentti tarjoaa lopullisen kuvan musiikkimestarin elämästä ja perinnöstä jazzin perustajaisänä, ensimmäisenä poptähtinä ja Yhdysvaltain kulttuurilähettiläänä. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa rakastivat häntä, mutta hänet esitetään usein väärin, koska hän ei tehnyt tarpeeksi kansalaisoikeusliikkeen tukemiseksi.

Todellisuudessa hänen taistelunsa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta kasvatti hänen julkkiksensa ja halukkuutensa murtaa hiljaisuus erottelua ja isänmaallisuutta koskevissa asioissa. Louis Armstrongin koulutussäätiön täydellä tuella elokuvantekijöillä on käytössään aarreaitta ennennäkemättömiä materiaaleja, mukaan lukien satoja tunteja äänitteitä, elokuvamateriaaleja, valokuvia, henkilökohtaisia ​​päiväkirjoja ja koko elämänsä efemeraa yksinomainen käyttö ensimmäisessä suuressa dokumentissa, joka on omistettu kokonaan hänen elämäänsä.

Tällä hetkellä Applelta he eivät ole ilmoittaneet milloin tämä uusi dokumentti julkaistaan.

arvostelu