August 3, 2021

Hyvä sanomalehti: The Who muistaa sen kulunsa Chilen läpi

Who-kiertue tallennetaan blogiin kuin matkapäiväkirja. Perjantaina 29. syyskuuta brittiläinen bändi oli Stgo Rock City -festivaalin ensimmäinen kohokohta yönä, joka huipentui lavalle Guns N ‘Rosesin kanssa.

Brian Kehew, joka oli ryhmän kosketinsoittaja ja on tällä hetkellä keskeinen henkilöstön jäsen, vastaa bändin näkökulmasta siitä, kuinka kukin heidän esityksistään oli. Tämä on hänen aikakirjansa Chilen läpi 29. syyskuuta Monumental-stadionilla:

“Olemme palanneet taas Guns N ‘Rosesin kanssa toiseen upeaan stadiontapahtumaan. Mikä on vähän hankalaa, koska asiat vievät paljon tilaa, ei kuten Rion Rock. On harmaa päivä, ja työtä on paljon enemmän kuin tavallisesti. Mutta he maksavat meille, jotta näytös säilyy, ja se tulee. Meidän piti pelata suurella kansallisstadionilla, mutta meidät muutettiin tälle vanhalle jalkapallostadionille. “

“Saapuessamme huomasimme, että Guns-ihmiset olivat perustaneet” läpimurto “-vaiheen, pitkän osan päävaiheesta, joka menee yleisöalueelle. Pidemmässä versiossa teollisuus käyttää lempinimeä “ego ramppi”, mutta tämä oli paljon lyhyempi. Itse asiassa se on vain foorumi, joka pitää yllä jotain, jolla Axl Rose ihastuttaa yleisöä yhdessä vaiheessa. Ainoa asia on, olemme tottuneet työskentelemään tasaisesta etupäästä, ja Rogerin läheisyys yleisöön antaa hänelle paljon hienoja hetkiä yhteydenpitoon yleisöön esityksen aikana. Tämä tekee hänestä pitkän matkan monille yleisölle, ei ihanteellinen…

Olemme myös huolissamme, koska tietyt kohdat estivät monia näkemästä lavaa, samoin kuin tämä projektioalusta esti rumpujen ja suurimman osan muusikoista. Joka tapauksessa emme voi tehdä mitään sen kanssa; Se on hänen näyttämönsä, esityksensä. Toivomme parasta, tietäen, että Roger ei halunnut olla siellä. Hän ei kuullut instrumentteja kovin hyvin ja luottaa aina lattialle seisoviin kaiutinvalvontalaitteisiin (“in-ear” -monitorien lisäksi, joilla hän voi liikkua). Katsotaanpa, miten menee …

Yleisömme on mielenkiintoinen. Tietenkin melko nuoret ja ne kaikki jaetaan istuinosiin ja seisomaan. Kentän etupuoli on hajallaan, mutta takapuoli (halvemmat liput) oli täynnä ihmisiä! Ja kun The Who tuli ulos, he alkoivat liikkua ja hyppää yhdessä – upea kasvojen ja käsivarsien meri. Stadionin valkaisuaineiden yläkerrassa se oli myös täynnä, mutta joukko tykkää istua. Se on reilua, se on ollut melko harmaa päivä. Kaikkialla näin hymyjä – nämä ovat todella onnellisia ihmisiä. Kuten useimmissa kaupungeissa, joita olemme nähneet tällä matkalla, on kaikkialla muistutuksia siitä, että asiat eivät aina ole turvallisia täällä, mutta monet ihmiset elävät positiivista, terveellistä elämää ja juhlivat tällaisia ​​aikoja. Tämä oli The Who -lehden ensimmäinen esiintyminen Chilessä – joten se oli mielekästä molemmille osapuolille.

Sarjamme alkoi itse asiassa hyvin, samoin kuin toivomme. Koko yleisö näytti hyppäävän ylös ja alas, kaikki samanaikaisesti. Keskellä tuomioistuinta tämä ihmisjoukko hullu. Vähentynyt, kukaan ei voi ylläpitää kaikkea energiaa esityksen aikana. Roger roikkui ympäriinsä ja Pete tanssii kitaroillaan. Jo jonkin aikaa on ollut tiedossa, että Rogerin mukava ympäristö on ”hyvin eteenpäin”, mutta tämä laajennus toi hänet hyvin kauas esiin, erillään bändin äänestä ja tunnelmasta. Näytti siltä, ​​että hän halusi pysyä erittäin kovana sellaisena kuin hän oli, ja siksi hän vietti paljon aikaa tullessaan ja menossa.

Kiinnostuneena Pete näytti yrittävän myös mennä eteenpäin niin pitkälle kuin hänen lankansa sallisi. Olen varma, että se auttoi näyttelyä, koska kameroista ja näytöistä huolimatta tuomioistuimen alueella on monia, jotka eivät voineet nähdä lavaa. Silti hulluus näyttämöllä oli suuri ja helposti nähtävissä mistä tahansa paikasta – videomiehistö auttoi vain yhtyettä, joka ei tarvinnut apua!

“Seeker” lisättiin näyttelyihin, sitä ei ollut aiemmin. Tiedän, että Guns N ‘Roses soitti sitä viime kerralla setillään, mukava huuto The Whoille, jonka he lisäsivät ohjelmistoonsa. (Myös Rush-yhtye soitti sitä yhtenä monista cover-albumeistaan, joita he tekivät) “.

“Jälleen festivaali, emmekä headliner, joten soitimme 90 minuutin version konsertistamme. Se tuntui aivan oikealta. Vaikuttaa siltä, ​​että vuorovaikutusta bändin kanssa oli vähemmän; vaikka suunnitelimme saman etäisyyden jokaisen muusikon, kunkin esityksen välillä, tämä tilava stadion näytti imevän paljon ääntä, ja esitys oli hieno, mutta ei pelottava. Silti The Who’s -musiikki sopii erinomaisesti yleisölle erinomaisella paikalla, ja vaikka monet ihmiset tulivat Guns N ‘Roses -elokuvaan, The Who -joukkueen hullu joukko oli 10 tuhatta ihmistä, varsinkin tuo kentän osa. “

Tämä oli melko harmaa päivä, ja suuri osa sarjastamme oli päivänvalossa, joten näytimme samalta kappaleiden välillä – se ei ollut paras, mutta teet parhaasi. Lopuksi aurinko laskeutui stadionin seinien ja pilvien taakse, ja meidän piti käyttää vähän valojamme. Se auttoi. Kun iso “Baba” alkoi kuulostaa, joku yleisöstä sytytti soihdun ja alkoi heiluttaa sitä savupilvien noustessa. Emme olleet nähneet sitä Glastonburyn jälkeen. Se lisää aina jännitystä, ja se näyttää vähän kuin sota tai katastrofialue. Olen pahoillani hänen takanaan olevista ihmisistä, jotka eivät nähneet kaikkea savua, mutta se on väliaikaista, ja he olivat todennäköisesti hyvin innoissaan. Sama koskee ”En enää huijaa jälleen” – toinen heijastus!

Joka tapauksessa, näyttely päättyi kahdella suurella – ei haastetta. Näyttää siltä, ​​että se on parempi tällä tavalla. Suuri finaali – mennään! Tämä oli tietysti hyvä yö, ja monet fanit (ja ehkä joitain uusia) nauttivat itsestään. Äärimmäisen päivän, kuten edellisenä iltana, seuraaminen on aina vaikeaa, mutta teimme sen hyvin. Bändi on hyvässä kunnossa, ja olemme lähellä pitkän yli kahden vuoden kiertueen loppua…

Jokaisella näyttelyllä on ylä- ja alamäkiä, mutta se päättyi oudosti. Meillä oli hyvin vähän tilaa olla lavalta (paljon vähemmän mennä ulos, kun Guns N ‘Roses soitti), ja laitteiden lataaminen oli paljon ongelmallisempaa kuin tavallisesti. Taitava paikallinen tiimimme rakensi vanerirampin, jotta saisimme varusteemme ulos GnR: n pelatessa, mutta se vaati vinssiä saadakseen raskaimman. Teet mitä sinun on tehtävä!

Mene eteenpäin!”

Valokuvat ja aikakirjat alkuperäiskielellään ovat The Who -verkkosivustolla.

toinen