August 4, 2021

päivä, jolloin hän kieltäytyi menemästä naimisiin Frank Sinatran kanssa

Liittyvät uutiset

Kuten hänen suuri ystävänsä Sophia Loren (86-vuotias), traaginen syntymä Raffaella Carrà – kuollut 78-vuotiaana – leimasivat toisen maailmansodan pommit, nälkä, isän emotionaalinen puute ja ensimmäinen ansaittu pääosissa valokuva romanssi. Niille pylväille, joihin italialainen neorealismi perustui, tumma tukkainen tyttö, joka saavutti kuolemattomuuden, värjäsi vaaleaksi, se oli ennalta määrätty onnistumaan.

Hän oli lapsenlapsi. Ja minä opiskelen. Hän opiskeli näyttelijänä kouluttamaan kuuluisien Cinecittà-studioiden edessä, joissa he olivat kuvanneet Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Humphrey Bogart, Charlton Heston O Ava Gardner. Kun Mario Monicelli kutsui häntä ampumaan ‘veljensä’ Marcello Mastroiannin ja Annie Girardotin kanssa elokuvassa Toverit (1964), nälkäiset Hollywood-tuottajat näkivät Raffaellassa naisen, jota he tarvitsivat virkistääkseen tähtijärjestelmä se oli romahtamassa. Enintään eikä vähemmän kuin 20th Century Fox laittoi pöydälle mehukkaan sopimuksen osana selluloidipyhäkön varusteita. Hänen debyyttinsä ei aio jäädä huomaamatta. Sinun tähtesi olisi Frank Sinatra.

Tuolloin unohtumaton laulaja New York, New York hän oli yksi halutuimmista poikamies jälkeen myrskyisän avioliittonsa Ava Gardnerin kanssa, joka oli ollut hänelle uskoton Luis Miguel Dominguín ja Mario Cabré, muiden joukossa. Sinatra oli patologinen mustasukkainen mies, joka rakasti kauneutta ja heti kun hänen siniset silmänsä lepäsivät Carràn neitsyessä kauneudessa Ei kestänyt kauan, kun kipinät oikosulkuivat.

Raffaella Carrà Los camaradan kuvaamisen aikana.

Gtres

Sinatra alkoi imartella häntä, Lähetin hänelle punaisia ​​ruusuja joka päiväHän kirjoitti hänelle mukavia muistiinpanoja, kertoi hänelle anekdootteja elokuvan loistokkaimmalta aikakaudelta, he olivat menossa illalliselle … mutta hän ei silti ollut onnistunut viemään häntä nukkumaan. Raffaella oli hyvin nuori, mutta ei harhaluuloinen. Hän tiesi taiteilijan aikomukset, särkyneet sydämensä, jotka hän oli jättänyt taakseen ja oli laiska.

Lapsuuden puutteet olivat tehneet hänestä aseiden naisen. Kuvaamisen aikana Eversti Von Ryan (1965), Sinatra vihastui hänestä niin paljon, että kun hän oli sanonut yhdeksän kertaa “rakastan sinua” (tämä muistutti vuosia myöhemmin show-nainen), polvistui, avasi kotelon ja a Upea korvaamaton timantti he jättivät italialaisen sanattomaksi, joka vastasi lujasti päättäväisesti “ei”. Hyökkäys laulajan ja näyttelijän italia-amerikkalaista viriliteettiä vastaan ​​jätti hänet tuhoon. Kukaan ei ollut koskaan aikaisemmin antautunut hänen viehätyksilleen.

Frank Sinatra ja näyttelijä Ava Gardner.

Gtres

Kuten hänen kuuluisissa seitsemänkymmentäluvun kappaleissaan näkyy, suurin osa niistä on hänen ensimmäisen kumppaninsa, Sergio Boncompagnin, joka kuoli vuonna 2017 84-vuotiaana, säveltäjä. Raffaella oli nainen aikansa edellä, hän ei halunnut siteitä, rakasti vapautta ja oli selvää, ettei halunnut sitoutua. Kuvaamisen aikana Raffaella jakoi söpön huoneiston Mia Farrow, joka ampui viereisessä studiossa Paholainen kattila, Ryan O’Nealin sydäntykkääjän kanssa. Maureen O’Sullivanin (Tarzanin Jane) ja ohjaaja John Farrowin tytär oli aina tallentanut pienen aarteensa, kun tapasi jonkun, joka ansaitsi kielletyn hedelmän.

Mia oli innokas menettämään neitsyytensä ja hän onnistui Sinatran kanssa, joka lopulta meni naimisiin hänen kanssaan vuonna 1966. Ikäero, hän oli 48 ja hän oli 19, oli puhe hetken vaaleanpunaisesta lehdistöstä sekä kommentit joidenkin pariskunnan läheisistä, kuten Ava Gardner, joka sanoi “tiesin aina, että Frank päätyisi pojan kanssa” (nuori tulkki oli hyvin ohut, tuskin rintakehä ja garcon-hiukset) ja Dean Martin ei ajatellut muuta kuin “Frankilla on Mia vanhempia viskejä”. Ennalta määrätty tapahtui. Kahden vuoden kuluttua he olivat jo eronneet. Myöhemmin Mia meni naimisiin kapellimestari André Previnin kanssa ja myöhemmin hän oli traumaattinen pari Woody Allen (85).

Ensimmäisen surrealistisen kokemuksen jälkeen ja eri puolueisiin osallistumisen jälkeen Carrà oli vakuuttunut siitä, että tämä ei ollut hänelle. Huumeita, alkoholia ja seksiä kulutettiin kaikkina tunteina. Ennen kaikkea hän painotti fyysistä ja henkistä tasapainoa, hän oli hyvin varovainen ruokavaliostaan, hän harjoitteli ja oli sopusoinnussa unen tuntiensa kanssa. Hän pakasi laukkunsa ja palasi takaisin Italiaan. Siellä syntyi myytti.

Italialainen laulaja esityksen aikana Roomassa.

Italialainen laulaja esityksen aikana Roomassa.

Gtres

[Más información: Raffaella Carrà, la diva ajena al matrimonio que se convirtió en icono gay: sus grandes amores]

.

alkuperäinen lähde