August 4, 2021

Tecate Pal ‘Norte palaa ladattuna ja tämän tiedämme

Muutama päivä sitten kerroimme yhden maamme tärkeimmistä festivaaleista: Tecate Pal ‘Norte, joka palaa vuoden kuluttua tapahtumasta, palaa koko tämän vuoden 2021 kanssa. Fundidora-puisto 12 Y 13. marraskuuta, klo julisteen kanssa, joka todella tuo vaihtelua ilmakehään. Muista, että jokainen painos on täynnä yllätyksiä, eikä tämä voi olla poikkeus. Tässä kerromme sinulle kaikki yksityiskohdat, jotka tiedämme (toistaiseksi). Laita taimen!

Tecate Pa’l Norten leijonat röyhkeilevät yhdeksässä vaiheessa

Yksi tämän festivaalin piirteistä on, että vuosi vuodelta he lisäävät uusia vaiheita. Tässä yhteydessä on 9, jotka sijaitsevat ulkona (mukaan lukien Pilos-baari) ja antavat toiminnon samanaikaisesti ajattelemalla, että yleisön keskuudessa on enemmän tilaa.

Tämän saavuttamiseksi he laajentavat aluettaan yhteensä 40 hehtaarille. ALV! Ja ole varovainen täällä, koska osallistujien turvallisuutta ajatellen kuhunkin sisäänkäyntiin asennetaan saniteettitoimenpiteet, kuten suodattimetsen lisäksi, että henkilöstöllä on Terveyssihteeri tarjota turvallisuutta yhteistyössä kaikkien valtion ja kuntien viranomaisten kanssa. “Terveysministeri on aiemmin sertifioinut koko henkilökunnan tarjoamaan turvallisuutta yleisölle ja että he elävät täysimääräisesti jokaista festivaalin tarjoamaa kokemusta”, he sanoivat lehdistötiedotteessa.

tecate-pal-norte-on-site-3

Kuva: Kohteliaisuus

Kuinka, milloin ja mistä ostan liput?

Laita paristot, koska myynti alkaa maanantaina 5. heinäkuuta kello 11.00 Lippumestari ja suoraan Pavilion M: n lipputulot. Yleisliput maksavat 3 590 dollaria, VIP-liput 5590 dollaria ja vieraanvaraisuuksien liput 14 000 dollaria, joten valmistaudu korttisi, koska muista, että ne lentävät muutamassa minuutissa.

tecate-pal-norte-on-site-2

Kuva: Kohteliaisuus

Ovatko 2020-lippuni voimassa?

Jos ostit liput vuoden 2020 painokseen, älä huoli, ne ovat voimassa näinä uusina päivinä, sinun ei tarvitse muuttaa niitä tai tehdä mitään muuta. Tecate Pal ‘Norte 2021: ssä esiintyy yli 100 bändiä ja 27 tuntia musiikkia vaikuttavalla julisteella, joka sisältää kansallisten ja kansainvälisten henkilöiden nimet, kuten Foo Fighters, Tame Impala, Alejandro Fernandez paikkamerkki kuva, Drooling, Chet Fakermonien muiden joukossa yllätyslavalle tulevien lisäksi; Aikaisempina vuosina kävelijöiden joukossa ovat Vanilla Ice, Garibaldi, Emmanuel ja Los Kumbia Kings. Kenen haluaisit nähdä tänä vuonna? Anna panosten aloittaa!

Mitä bändejä kannattaa pitää tutkalla?

Uuuuy, vaikeaa, erittäin vaikeaa, koska nyt hän laihtuu. Aluksi tietysti Foo Fighters Y Tame Impala tietysti ne ovat takuu, koska tiedetään Dave Grohl ja yritys julkaisi juuri tänä vuonna albumin “Medicine At Midnight” ja verkko kuulostaa melko voimakkaalta. On mielenkiintoista kuulla se livenä. Kevin Parkerin ohjaama projekti on myös omalta osaltaan välttämätön. Varmasti useampi kuin yksi halusi nähdä heidät CDMX: ssä, ja heidän peruuttamisensa jälkeen maan pääkaupungissa Tecate Pa’l Norte onnistui tuomaan sen elämään ja värillisenä.

Toisaalta Alejandro Fernández ei voi olla poissa. Sillä ei ole merkitystä, oletko yksi ruorimpia metallipäätä, ‘Varsa’ on ‘Varsa’. Niin yksinkertaista. Tarkastele hienopainatusta varten poika pablo, on chileläis-norjalainen laulaja-lauluntekijä ja moninstrumentalisti, joka saa sinut tanssimaan koko sarjaansa. Kuuntele “wachito rico” niin, että aloitat virran. Ja jos haluat jatkaa tanssia, ota myös vuoro nähdäksesi Violetti disko kone ja että he saavat sinut tanssimaan heidän hypnotisoidun kappaleensa mukaan. (Päivitä joka tapauksessa tämän saman kappaleen Roosevelt-remix. Jewel).

Ja tietysti et voi jättää väliin Valkoisin poika elossa. Erlend Øye on yksi parhaista muusikoista tänään ja hänen olemuksensa lavalla on jotain toisesta maailmasta. He eivät tule kovin usein (ja vähemmän Erlend-lasien jälkeen), mutta ne ovat Tecate Pa’l Norte 2021: ssä, etkä ehdottomasti voi missata niitä. Queensin kuningatar: Lila Downs. Meidän kaikkien pitäisi kuulla hänen äänensä elää edes kerran elämässämme, sama kuin hänen kanssaan Sasha Sloan. Joten päästä kuvaan nähdäksesi aikataulut, jotta voit koota voittosuunnitelman.

Kuka muu on pakko nähdä teko? Jätä se kommentteihin, jotta uusi bändi saapuu.

tarkista viittaukseni