August 2, 2021

AI: The Sommium Files – nirvanA Initiative saapuu fyysisessä muodossa vuonna 2022

AI: The Sommium Files – nirvanA Initiative saapuu fyysisessä muodossa vuonna 2022

iltapäivän pelejä Vahvista saapuminen Espanja version fyysisestä versiosta AI: The Sommium Files – nirvanA -aloite jotta Nintendo Switch Y Playstation 4. Fyysinen versio on saatavana Espanjassa kaikkialla 2022 kahdessa versiossa, vakiona ja keräilijänä. Samoin digitaalinen versio on saatavana myös Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, Xbox-sarja X / S Y PC kautta Höyry. Ilmoituksen ohella jakelija on julkaissut videopelin trailerin.

Pelin vakioversio sisältää kopion pelistä, kun taas keräilijän painos sisältää pelin lisäksi kuva alkaen Hyvä hymy 17 cm hahmosta omistaa, a kirja alkaen taide otsikon kanssa MAAILMAN SALAISUUS: TODELLINEN TAIDEKIRJA ja äänikaista pelin otsikolla HAITALLINEN HÄIRIÖ.

AI: The Sommium Files – nirvanA -aloite on jatkoa mielenkiintoiselle visuaaliselle romaanille AI: Sommium-tiedostot käynnistettiin syyskuussa 2019 Nintendo Switch, PlayStation 4 Y PC ja kehittänyt Piikki Chunsoft ja legendaarinen luoja Kotaro Uchikoshi (trilogia Zero Escape). Tällä hetkellä ei tiedetä, jatkuuko tämä jatko ensimmäisen videopelin mekaniikalla ja onko Uchikoshi mukana projektissa, kun otetaan huomioon hänen eroamisensa yrityksestä vuonna 2017.

Somminium-tiedostot

Kuusi vuotta sitten ruumiin oikea puoli löydettiin oudoissa olosuhteissa. Vasen osa ei koskaan löydetty … ainakaan vasta kuusi vuotta myöhemmin. Kaikesta kuluneesta ajasta huolimatta löydetyssä osassa ei ollut hajoamisen merkkejä, se oli kuin henkilö, johon se kuului, olisi ollut elossa vasta äskettäin. Kun monia tuntemattomia on edessä, on erityisagentti Mizukin ja hänen kumppaninsa Aiban kanssa aika ratkaista murhaajan outo tapaus, joka jättää vain puolet ruumiista.

Suihkulähde: iltapäivän pelejätutustu tähän