August 2, 2021

BUCKCHERRY – ‘Hellbound’ – RockZone

Ennen uuden Buckcherry-levyn kuuntelua haluan muistaa, että 1900-luvun lopulla näytti siltä, ​​että he aikovat säästää rockia. Mitä sanon, ei ole liioiteltu, grunge-krapulassa ja nu metal -seurassa debyyttialbuminsa, yli arvokkaan jatko-osuutensa ja menestyksekkään trilogiansa päätyttyä ne meistä, joilla oli vielä toiveita Axl Rosen lunastavasta kukosta, olivat erittäin kiimaisia.

Vuosia myöhemmin, merkityksettömien levyjen, useiden kokoonpanomuutosten ja konserttien jälkeen, tajusimme, että Josh Todd ei ollut yhtä bluffaa, eikä hän ollut yhtä vitun kuin julisti, eikä Buckcherry aikonut pelastaa rockia mistään. Ja tässä me olemme, 2021. Bändi, joka ei ole lopettanut toimintaansa, nauhoittamista ja kiertueita, antaa meille uuden albumin, ja jotkut meistä uskovat edelleen (vähän) niihin vuonna 2021.

54321 antaa adrenaliinia pumppaavan käynnistyspistoolin, joka on tavaramerkkiteema talossa, josta Toddin sanamuoto muistuttaa meitä Aikapommi, albumi, jossa he pääsivät lähemmäksi punk rockia.

So Hott -elokuvassa voit haistaa halu palata tekemään laulun veljeyksille aakkoset kuinka hyvin he tekivät Crazy Bitchin kanssa. Huolimatta onnistuneesta Aerosmith-leikkausriffistä (se ei tule olemaan ensimmäinen kerta, kun ne ilmestyvät), karkeat sanoitukset tai röyhkeä rulla eivät ole meille uskottavia tänään. Levyn nimikappale on ehkä eniten innoittamana, erittäin ACDC- tai The Cult -kitarateoksella. SähköinenJos kiinnitämme huomiota Josh Toddiin, joka mainitsee Ian Astburyn tärkeimpänä vaikuttajana.

Tästä eteenpäin Helvetti löydämme kappaleita, joihin vaikuttavat 90-luvun Aerosmithit, kuten ‘Gun’ ja ‘Junk’, joista jälkimmäinen on täynnä kliseitä; balladeja ja puoliaikoja loputtomien ja merkityksettömien välillä, ja “No More Lies”, erityinen kappale, jota edes sähinkäisin ei olekaan allekirjoittanut. Kappale, joka ei olisi väärässä siinä sooloteoksessa, jonka Josh Todd julkaisi vuonna 2003 ja joka toivottavasti on haudattu autiomaan Atarin videopelin ET vieressä.

Buckcherrylla on uusi albumi, joka takaa useita päivämääriä ja festivaaleja, jotka todennäköisesti avautuvat Axlille toisinaan, tai ei. Paljon sydäntä ja vähän ruutia.

LLUÍS PUEBLA

näkymä