July 31, 2021

He työskentelevät jo dokumenttielokuvasta Jim Morrisonista

Jos ajattelemme 60-luvun suuria bändejä, varmasti monet mainitsevat The Beatlesin, The Rolling Stonesin, The Kinksin tai The Whoin. Ison-Britannian hyökkäyksen lisäksi, toisella puolella Atlanttia, oli myös ryhmiä ja taiteilijoita, jotka rikkovat sitä. Vuosikymmenen lopussa oli kuitenkin yksi, joka ilahdutti ja teki monista ihmisistä epämukavia, The Doors ja heidän legendaarinen laulaja Jim Morrison.

On hämmästyttävää, kuinka paljon Morrison saavutti Ray Manzarekin, Robbie Kriegerin ja. John densmore. He siirtyivät Los Angelesin sulavien klubien soittamisesta yhdeksi sukupolvensa suurimmista bändeistä ikonisten levyjen, kuten heidän debyyttialbuminsa, Outoja päiviä, aurinkoa odottamassa, pehmeä paraati O Morrison Hotel. Vaikka kyllä, hänen tarinansa ei päättynyt niin kuin olisimme rakastaneet.

Pian meillä on dokumenttielokuva Jim Morrisonista

Kun olet lopettanut LA NainenJim Morrison matkusti Pariisiin tyttöystävänsä Pamela Coursonin kanssa 3. heinäkuuta 1971. Hänet löydettiin kuolleena kylpyammeestaan ​​27-vuotiaana. Hänen kuolemansa on mysteeri – on niitä, jotka sanovat olevansa vielä elossa – mutta viisi vuosikymmentä sen jälkeen menettää tämän ikonisen frontmanin ja koska hänen elämänsä ei ole tiedossa uusille sukupolville, dokumenttielokuva The Doorsin johtajasta on tulossa meille pian.

Mukaisesti Mainostaulu, Janis Joplinin ja John Lee Hookerin kaltaisten taiteilijoiden perintöä valvova Jeff Jampol kommentoi, että elokuva keskittyy Morrisonin työ taiteilijana eikä niin paljon kiistanalaisessa kuvassa, jota he usein kuvaavat. Lisäksi täällä he siirtyvät kokonaan pois Jimin versiosta, jonka Oliver Stone näytti meille The Doors -lehdessä vuonna 1991, pääosassa Val Kilmer, josta monet fanit eivät pitäneet.

”Jim Morrison on tunnettu nahkahousuihin pukeutuneeksi dionysialaiseksi rock-tähdeksi, komeaksi kreikkalaiseksi jumalaksi, uskomattomaksi laulajaksi, shamaaniksi ja esiintyjäksi. Mutta Jim oli polymata, runoilija, kirjailija ja elokuvantekijä kauan ennen kuin hän ajatteli musiikkia. Kaikkien näiden vuosikymmenien ajan kaikki ovat puhuneet hänestä rocktähtinä, mikä hän varmasti oli. Mutta ajattelimme, että on aika tasapainottaa pelikenttä ja puhua näistä muista Jimin näkökohdista, joita ei tunnettu tai juhlittu tai keskusteltu.Jampol sanoi.

He työskentelevät jo dokumenttielokuvasta Jim Morrisonista

Kuva: Getty Images

Tässä pääsemme Morrisonin taiteelliseen puoleen

On huomattava, että toisin kuin 90-luvun elokuva Kalifornian bändistä, Jim Morrisonin perhe on hyväksynyt tämän dokumentin 100-prosenttisesti. Siksi heillä on käytettävissään paljon materiaalia, jota laulaja ei ole koskaan ennen nähnyt, kuten kappaleiden sanoitukset, joita ei koskaan tullut mihinkään, monia runoja, joita hän ei koskaan julkaissut, ja jopa taideteoksia, jotka hän on luonut koko elämänsä ajan. Joten kuten huomaat, asiat täällä ovat erilaisia.

Elokuvan tuottaa riippumaton studio Gunpowder & Sky yhdessä FourScore Entertainmentin Jampolin ja Jeff Pollackin kanssa. Toistaiseksi tämä tuotanto Sillä ei vielä ole virallista nimeä, etenkään julkaisupäivää, mutta Jampolin sanoin he toivovat sitä voi vapauttaa sen vuosina 2022–2023. Joko niin, fanit arvostavat tätä, mukaan lukien Perro Bermúdez (jonka hän sanoo avanneen The Doorsille).

siirry tähän sivustoon