August 2, 2021

Hollywood Academy lisää lähes 400 taiteilijaa ja johtajaa etsimään suurempaa monimuotoisuutta

American Academy of Motion Picture Arts and Sciences, joka toimittaa palkinnot vuosittain Oscar, laajensi 395 kutsua elokuvamaailman eri taiteilijoille ja johtajille tulla yhdistyksen jäseneksi.

Ele tapahtuu joukon aloitteita, joilla sen viranomaiset pyrkivät lisäämään jäsenten lukumäärää rodun ja sukupuolen monimuotoisuus.

Näin ollen tänään Akatemian virallisilla sivuilla julkaistujen tietojen mukaan kutsu koostuu Naiset 46 prosenttia ja a 39 etnisten yhteisöjen jäsenet Aliedustettu, mutta luettelossa on myös 53 henkilöä 49 ulkomailta.

Andra Day, nimetty elokuvaan Yhdysvallat vs. Billie Holiday, on yksi Akatemian kutsumista näyttelijöistä. Kuva Chris Pizzello / POOL / AFP

Lisäksi nimien joukossa on 25 voittajaa ja 89 ehdokasta kuuluisille palkinnoille, kuten eteläkorealainen Youn Yuh-jung, Paras naisnäyttelijä viimeisimmässä painoksessa Uhkaava; Steven Yeun, ehdokas Paras näyttelijä samasta elokuvasta; Y Andra-päivä Y Vanessa Kirby, ehdolla Paras näyttelijä varten Yhdysvallat vs. Billie Holiday Y Naisen sirpaleetvastaavasti.

Ohjaaja ja näyttelijä Emerald Fennell (Kaunis kosto), elokuvantekijä ja käsikirjoittaja Lee Isaac Chung (Uhkaava), tulkki Maria Bakalova (Boratin myöhempi Moviefilm) ja toimijat Leslie Odom Jr. (Yksi yö Miamissa...) Kyllä Paul Raci (Metallin ääni) ovat muita viimeisen erän päähenkilöitä, jotka on nyt kutsuttu liittymään yli 9000 jäsentä nykyinen.

Uutisten julkaisemisen jälkeen yhdistys totesi, että tapa, jolla “päätökset tehdään valintaprosessin aikana, perustuu ammatilliseen pätevyyteen, edustaminen, osallisuus ja tasa-arvo painopistealueina“Akatemian aukko 2025” -aloitteeseen, joka antaa jatkuvuuden toimenpiteille, jotka on toteutettu tältä osin vuodesta 2016 lähtien yhdistyksessä.


Maria Bakalova sisällytettiin myös uuteen Akatemialuetteloon. Kuva Chris Pizzello / Pool kautta REUTERS

Jotkut sovituista suuntaviivoista ovat uusien standardien ja vaatimusten luominen toimitettaville elokuville, sukupuolta ja monimuotoisuutta koskevan koulutuksen toteuttaminen kaikilla aloilla, elokuvien koulutus edustusto-, osallisuus- ja pääomatoimisto ja erityisosaston avaaminen Akatemian museossa, jonka tarkoituksena on korostaa historiallisesti aliedustettujen yhteisöjen tekemiä tuotantoja.

Se kävi myös ilmi Elokuvataideakatemia aikoo avata syyskuussa odotettavissa olevan Elokuvamuseo, Los Angeles.

Tätä siirtoa varten laitos aikoo elvyttää historialliset varastot Toukokuu Yritys, jota arvostetuimmat arkkitehdit pitävät yhtenä vaikuttavimmista art deco -teoksista Los Angelesissa. Se on tilaa 4600 metriä neliöt omistettu elokuvateollisuudelle.

ES

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

Koko raportti