August 3, 2021

Louis Armstrong Argentiinassa ja julkisissa televisioissa

– Mainonta –

Louis Armstrong Argentiinassa ja julkisissa televisioissa. Se oli vuonna 1957, kun hän saapui Argentiinaan. Ja hän matkusti Aerolineas Argentinasin kanssa uransa huipulla jazz-soittimena. Hänelle annettiin lempinimi “Satchmo”, ja hän saapui esiintymään Buenos Airesiin bändinsä ”All Stars” kanssa.

Louis Armstrong Argentiinassa ja julkisissa televisioissa. Jazz iski kovasti Argentiinan keskiluokassa, ja vuonna 1956 elokuva oli juuri julkaistu Seurapiiri, missä Louis Armstrong toimi yhdessä Frank Sinatra, Bing Crosby Y Grace Kelly.

Louis Armstrong Argentiinassa

Kuvassa hänet nähdään haastattelussa Paloma Efron ja Lucile Watson.

Ja ikään kuin se ei riitä antamaan hänelle maine maassamme hän oli äänittänyt kaksi tangoa: Hei hei kaverit Y Maissitietysti sekä jazzrytmillä, melodialla että harmonialla.

– TILAA ILMAISEKSI –

Louis Armstrong Argentiinassa

Louis Armstrong tuli maahan kiitos Clemente Lococo, tunnettu omistaja Elokuvateatterin ooppera, Y Fernando Iriberri, yhden tunnetuimpien nimimerkkien myymälöiden omistaja: Iriberrin talo joka oli kävelykadulla osoitteessa 463 Florida Street.

Ja kun hän nousi koneesta, ihmiset, jotka odottivat häntä Ezeizassa, hyökkäsivät laskeutumisalueelle ottamaan hänet vastaan. Armstrong hän improvisoi ja peitti itsensä jalkapallokypärällä, jotta hänen kärsimyksensä ei kärsisi.

Louis Armstrong Argentiinassa

Hän ei enää ollut Armstrong n Kuuma Seitsemän o mennä Kuuma viisi, mutta hän saapui Argentiinaan, tuli Oopperateatteri Pelaten takaapäin, yksin ja ilman mikrofonia, keuhkoissaan, hän hikoili kaksi tuntia ja suosiotaan.

Hän esitti myös improvisoidun jazzistunnon Buenos Airesin kuuma klubi vaikka se oli vain harvoille.

Louis Armstrong Argentiinassa

Satchmo ja hänen vaimonsa asui Retiro Plaza Hotel ja muut muusikot All Star että Hotelli Continental.

Kansallisen ja populaarimusiikin edessä, tuolloin, vuonna 1957, vetäytyessään sotahallituksen kanssa Casa Rosadassa, jazz osana Pohjois-Amerikan kulttuuria oli iskenyt kovasti. Ja hän löi kovaa Armstrong tuossa Argentiinassa.

Jos haluat saada ilmaisia ​​päivittäisiä ennakkomaksuja matkapuhelimeesi, lähetä meille viesti toimituksen WhatsAppiin napsauttamalla ruudun oikeassa alakulmassa näkyvää kuvaketta.

Voit myös seurata meitä twitterin kautta klikkaamalla: @dailydaily

Päivittäiset ennakot
– Mainonta –Miksi et kokeile näitä