July 28, 2021

Marie Claire 25 vuoden “Wannabe” -tapahtuma, Spice Girls -hitti, joka odotti eniten tätä aikakautta

Koko elämä kului siitä lähtien “Wannabe” se kuulosti maailman radiosta. Kyllä, 25 vuotta sitten kysymys ”keitä olivat ne tytöt” alkoi lisääntyä planeetalla niin paljon persoonallisuutta, että he nimeivät itsensä Spice-tytöt: Geri Halliwell (Inkivääri), Melanie C. (Urheilullinen), Victoria Adams (Posh), Melanie B. (Pelottava) y Emma Bunton (Vauva).

Todellisuus on, että noina vuosina normi oli erilainen: “Poikabändit” Mitä N’Sync y ota se (mistä menestyvä Robbie Williams tuli), siksi englantilaiset managerit Chris y Bob Herbert He päättivät perustaa tyttöryhmän, joka pystyy myös johtamaan musiikkitaulukoita.

Jättiläinen valu

Vintage-tyyliin mainos lähetettiin Brittiläinen The Stage -lehti joka kutsui a väkijoukon koe. Finalistit olivat viisi: Geri, Melanie B, Victoria, Melanie C ja yksi Michelle Stephenson joka lopulta lähti ryhmästä, koska hänen äitinsä sairastui syöpään.

Joten onnea aivohalvaus oli a tuntematon Emma, joka oli ollut Herbertsin entinen laulajaopiskelija.

Viimeisen koulutuksen jälkeen “Wannabe” ensimmäisen singlen, jonka he julkaisivat tyttöbändinä. Menestys tietysti se oli välitön: numero 1 Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja platina BPI: ssä (British Phonographic Industry).

Yhdysvalloissa, kuten Yhdysvalloissa, se julkaistiin vasta Tammikuu 1997, joka joka tapauksessa ylitti luettelon Mainostaulu Hot 100. Etelä-Amerikassa se oli myös ykkönen: Argentiina, Chile, Brasilia ja Peru he tajusivat heti, että tämä kappale muuttaisi historiaa. Lisäksi siitä tuli single myydyin tyttöryhmä: lisää 6 miljardia kopiota.

Harvat palkinnot ja loputon menestys

Kesto on 2 minuuttia ja 53 sekuntia, “Wannabe” on kirjoittanut Spice Girls, jotain todella epätavallista. Elokuva Rasva (1978) oli a ehdoton vaikutus, paitsi musikaali, myös sen kokoonpano, joka koskee sekä ystävien että rakastajien välisen liiton merkitystä. Hänen video-, joka on ilmeisesti nähtävissä tänään YouTubessa, lähetettiin lukemattomia kertoja erilaisilla musiikkikanavilla, ja tänään se on osa huolellista tutkimusta uusille sukupolville.

Tunnustus kaikesta tästä menestyksestä on vähäinen palkintojen suhteen. Brit Awardsin neljästä ehdokkaasta he saivat vain kaksi voittajaa: Paras single, paras video teokselle “Say You Be Be There”; ja toinen vuonna 2010 live-esiintymisestä vuonna 1997 (Geri Halliwellin Yhdistyneen kuningaskunnan lippumekko laulamassa “Who Do You Think You Are”).

Tästä huonosta todellisuudesta huolimatta “Wannabe” on maailman kansilehden johtaja, siihen asti kun Dave Grohl (ent. Nirvana) käänsi tilanteen Foo Fightersilla. Se on teema, jota kukaan ei voi unohtaa, ja siitä tuli osa lasten ääniraitoja, kuten Chicken Little (2005) ja Madagascar 3 (2012), ja se oli ilmeinen elokuvan neljännellä kaudella. iloinen musiikkisarja (2012/2013).

Ensimmäisen albumin muodostavissa kappaleissa kutsutaan yksinkertaisesti mauste, Gerin, Melanie C: n, Victorian, Melanie B: n ja Emman panos säveltäjinä säilyi. On ikimuistoisia aiheita, kuten: “2 tullut 1” (hitti jouluna 1996) ja “Äiti”.

Oodi voimaannuttamiseen

Kaiken ”Wannabe” -heijastuksen jälkeen laulajat julkaisivat vuoteen 1997 mennessä hänen ensimmäinen kirja nimeltä Girl Power! joka puhui termistä monta vuotta myöhemmin se olisi jokapäiväiseen käyttöön: voimaannuttaminen.

Monien nuorten innoittaman VHS: n lisäksi se myytiin Argentiinassa erittäin hyvin lehtikioskeissa. Sitten tuli hänen oma elokuvansa Spice World -elokuva, he olivat Pepsi-virvoitusjuomamerkin kasvot, he tapasivat kuningatar Elizabeth II: n ja saivat oman videopelin PlayStationilla.

Viimeinen albumi yhdessä oli samana vuonna SpiceWorld, koska vuoteen 2000 mennessä Foreverin kanssa, Geri Halliwell ei enää kuulunut ryhmään huolehtimassa soolourastaan ​​ja myös siksi, että hän oli jättänyt tyttöbändin erittäin huonoin ehdoin.

En 2007 inkivääri, urheilullinen, posh, pelottava ja vauva He tekivät rauhan ja he ilmoittivat maailmankiertueesta päättämään kiertueen, jonka fanit ansaitsivat. Joten tapahtui, että samanaikaisesti he julkaisivat albuminsa Suurimmat hitit kahdella uudella kappaleella: Otsikot (Ystävyys ei lopu koskaan) ja Voodoo.

Lippuja 40 konserttiin eri maissa myytiin loppuun 38 sekunnissa. valitettavasti keskeytti toimintansa Argentiinassa vuodeksi ”Perhevelvoitteet”.

Neljä vuotta myöhemmin Spice Girls esiintyi Lontoon olympialaiset hämmästyttävällä esityksellä, joka ajoi sekä urheilijat että yleisön hulluksi, sen lisäksi, että hänen hiteensä “Wannabe” ja “Spice Up Your Life” myytiin ja ladattiin uudelleen virtuaalisesti. Samana vuonna heillä oli oma musikaali “Viva Forever” Lontoon Piccadilly-teatteri, mutta sillä ei ollut odotettua menestystä ja se oli peruutettu vuonna 2013.

Päällä 2019, Geri, Melanie C, Melanie B ja Emma ilmoittivat 13 päivän Euroopan kiertueesta, ilman Victoria Beckhamia, joka päättyi Lontoon Wembley-stadionilla. Heillä oli yli 750 tuhatta katsojaa, mikä teki heistä suurimman tyttöbändin, jolla oli eniten show-myyntiä.

Niin paljon historiaa, tapaamisia ja konsertteja Spice Girls juhlii 25-vuotista “Wannabe” -tapahtumaa, käynnistää julkaisemattoman kappaleen: “Feed Your Love”, joka on osa uutta EP: tä, samoin kuin remix-versio ja toinen demo heidän ensimmäisestä singlestään, joka teki heistä unohtumattomia.

Lisäksi retro-faneille he julkaisevat sen vinyyli- ja kasettimuodossa. Tämän uuden vuosipäivän matkamuistojen maailmanlaajuisen kysynnän edessä heidän oli siirrettävä laukaisua fyysinen 27. elokuuta. Joka tapauksessa jokainen voi nauttia digitaalisesta EP: stä huomenna, perjantaina, 9. heinäkuuta.

Käytä tilaajan etuja

  • Yksinomainen sisältö
  • Lahjat
  • Alennuksia julkaisuista
  • Osallistuminen Editorial Perfilin järjestämiin tapahtumiin.

.

varat