August 4, 2021

ROMANTISMIN KUNINGAS – Diario El Mundo

A ihailevat kappaleitasi,

R intohimosi muistavat,

M panoksesi ovat emotionaalisia.

A rmando, jonka

N ombre korotettu

D Elän tunteitamme,

O viljelty varjoissa

M olemuksen intiimit siivet,

A soturi lma tuo

N Ada pysähtyi, vahva kuin hän

KANSSA afiro, kanssa

A Olen täynnä rakkautta,

N kylvät sanoja

E jokaisessa teoksessasi,

R obando huokaa ja kyyneliä jokaisessa

O lahjan, jonka annoit meille.

Armando Manzanero, syntynyt 7. joulukuuta 1935 Méridassa, Yucatánissa. Hyvin nuoresta iästä lähtien hän aloitti musiikkiopinnot Kuvataidekoulussa kotikaupungissaan. Hänen ammatillinen toiminta alkoi vuonna 1951 pianistina. Vuonna 1959 hän äänitti ensimmäisen levynsä korostaen teemaa Ei koskaan maailmassa, kirjoitettu vuonna 1950. Yli neljäsataa kappaletta. Hänen luomuksensa esittivät kansallisen ja kansainvälisen tason taiteilijat Boby Capó, Lucho Gatica, Carlos Lico, Eddie Gorme, Tony Bennet, Frank Sinatra, Elvis Presley, Andrea Bocelli, Placido Domingo, Los Panchos, Pedro Vargas, Raphael, Olga Guillot, Luis Miguel, muutamia mainitakseni. Vuonna 1967 hän tulkitsi omalla äänellään melodiansa ainutlaatuisella tyylillä rakkaudelle ja romanttisuudelle. Vuonna 2014 hän sai kunnia Grammyn urastaan. Hänelle Mtro. omenapuu Hänen kappaleidensa äänellä kävelemme yksinäisyyden tai rakkauden mukana, voimme joka hetki tuntea iloa tai tuskaa. Illuusiot muodostuvat, sanat syleilevät, verhot peittävät valon, ne liukuvat ja katsomme kuinka taivas muuttuu väreiksi, kuinka naurusta menemme kyyneliin ja miten ääni vähitellen menetetään huulten hengityksen uskalla suudella . Tähdet laulavat etsimällä romanssin kaiku, he alkavat pitää kiinni kädestä, kutistua, kutsumalla runoilija kirjoittamaan, antamaan hänen kynänsä muodostaa kauniita jakeita, jotka saavat morsiamen ja sulhasen rakastumaan, omistautumaan kappaleisiin, tekeviin ei pysähdy ajattelemaan, että hänen syy olemassaoloon on toinen, koska toinen täydentää häntä, sublimoi hänet ja johtaa hänet tuntemaan ruumiinsa, kunnes hän tekee itsestään kaiken.

Romantiikan kuningas, pystyi viemään meidät tähtettömien öiden ja kauniiden aamujen, hämärän polulle, jossa syntyy inspiraatiota ja sielut täyttyvät. Pystyy saamaan meidät tuntemaan ja sanomaan; Rakastan sinua se kuulostaa taivaasta tulevalta musiikilta, a Ikävöin sinuaKuin puut kaipaavat putoamista TO Nukkua kanssasi ja etsivät paratiisia yhdessä Dawn ja nähdä kasvosi hymyilevän, mielihyvän ja etuoikeuden minulle. Koska Se olen minä joka katsoo sateen ja muistaa sinut siitä lähtien Ei ole rajoja Kun sinä ja minä annamme vapauden rakkaudellemme. Koska Mitä minusta on jäljellä, se on edelleen sinun. Koska Pöydän alle Hyväin polveasi ja juot siemaillen enkeli katseesi. Koska Kuten minä rakastin sinua, et voi koskaan kuvitella. Ja se on, että joskus hän lauloi; Tänä iltapäivänä näin sateen, Näin ihmisten juoksevan etkä ollut siellä ja luulen Se sattuu, että kuu, jota en ole opettanut sinulle, näyttää siltä Tarvitsimme aikaa kävellä sateessa, puhua koko vuoden ja tanssia boleroa yhdessä. Ja voin vain kertoa sinulle Olen oppinut kanssasi että on uusia ja parempia tunteita, se Sammutan valon ajatella sinua, mitä Jumaloin, kadulla tapasimme, yön tapasimme ja En tunne sinua mutta minä, en voi lopettaa ajattelua, en hetkenäkään onnistu poistamaan suudelmasi, halauksesi, kuinka hyvin meillä oli hauskaa viime kerralla. Tehkäämme kunnioitusta tässä Rakkauden kuukaudessa Mtro. Armando Manzanero, kuten hyvät poikaystävät, jotka antavat ruusuja, suklaata, öisiä serenadeja, runoja, jakeita, mutta ennen kaikkea Rakkaus; joka tukee kaikkea ja odottaa kaikkea.

Kirjoittaja: Christian Alberto Estrada Hernández. SCM: n puheenjohtaja Orizaba.


Viestin näyttökerrat:
268

Lue, mitä hän sanoi