August 3, 2021

80- ja 90-luvun ryhmät, jotka palaavat tänä kesänä

“Gary Kemp, Spandau Ballet Frontman, julkaisee sooloalbumin”; “Duran Duran palaa uudella albumilla, Tuleva menneisyys se saapuu lokakuussa ”; ”Platon syntyy uudestaan Oppiminen elämään”… Näiden otsikoiden lukeminen on viime kuukausina kuin matkan tekeminen 80-luvulle ja 90-luvun alkuun. herätys myy ja lisää sen pandemian jälkeen, jossa tarve palata menneisiin aikoihin, jotka olivat epäilemättä parempia (ainakin ilman naamiota ja elävää musiikkia ilman rajoituksia), tulee ilmeisemmäksi kuin koskaan, mikä on aiheuttanut laviinin paluun lavalle , taiteilijoiden ja ryhmien kokoelmat ja uudelleenjulkaisut vuosipäiviä varten, jotka jättivät meille 80- ja 90-luvun parhaita kappaleita.

Ensimmäinen pysähdys menneisyyteen on kahdeksankymmentäluvulla, jolloin kaksi ryhmää kutsuttiin uusi romanttinen he elivät myyttistä kilpailua: Spandau Ballet ja Duran Duran. Kaksi tyylikästä poikabändiä, supertuotettua musiikkia, jota nuoret ympäri maailmaa kaipasivat. Molemmat ryhmät ovat palanneet esiin näiden kuukausien aikana. Durán Duránin tapauksessa he ovat ilmoittaneet, että heillä on uusi albumi lokakuussa, josta he ovat edenneet singleä Näkymätön ja uusi kiertue vuodelle 2022.

Tämä sisältö tuodaan YouTubesta. Saatat löytää saman sisällön toisessa muodossa tai löytää lisätietoja heidän verkkosivustoilta.

Spandau Balletin tapauksessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että ryhmään ei tällä hetkellä palata. Ainakin niin kauan kuin vokalisti Tony Hadley, joka jätti kokoonpanon, ei anna kätensä kiertyä. Vaikka sen kitaristi ja johtaja Gary Kempt on irrottautunut koukusta sooloalbumilla, jonka hän julkaisi 18. kesäkuuta, kappaleilla, jotka on sävelletty pandemian pahimpina kuukausina virtuaalisesti, toisen kitaristin, Guy Prattin, kanssa. Pink Floyd.

Spandaun baletti kokonaan vuonna 2016. Oikealta toinen, Gary Kemp, on juuri julkaissut soololevyn.

Levy-yhtiö

Toisaalta toinen suuri 80-luvun ryhmä, joka on palannut (tällä kertaa viidennen tai kuudennen kerran), ovat skotlantilaiset Texasista, jotka ovat juuri julkaisseet uuden albumin, Hyppää aluksella. Hänen ensimmäinen single, HeiSe on myös yhteistyö Wu-Tan-Clanin kanssa, joka on yksi nykyisen kohtauksen vaikutusvaltaisimmista hiphop-ryhmistä. Näyttää siltä, ​​että tässä tapauksessa on jotain enemmän kuin herätys.

Texas-ryhmän laulaja Sharleen Spiteri äskettäisessä kuvassa.

BMG

Tämä sisältö tuodaan YouTubesta. Saatat löytää saman sisällön toisessa muodossa tai löytää lisätietoja heidän verkkosivustoilta.

Kansallisessa panoraamassa on odotettavissa olevia käännöksiä ja muita, joita emme koskaan uskoneet tapahtuvan. Tämä pätee 90-luvun alun Platon-ryhmään. Kaksi veljeä, Michel ja Chus (yksi tumma ja toinen blondi), jotka käyttivät hyväkseen muiden “hyvin sisarusten” läpivirtausta (kuka ei muista Brosia, jotka palasivat myös pari vuotta sitten?) Tullakseen espanjalaisiksi “forafolderiksi” tämän hetken. No, vuonna 2020 he ilmoittivat paluunsa ja antoivat joitain konsertteja, ja nyt he ovat juuri julkaisseet uuden albumin.

Puhuimme heidän kanssaan kysyäkseen heiltä, ​​mikä on heidän uuden albuminsa ehdotus, ja juuri tähän he vastasivat meille: “Tärkeintä on, että olemme edelleen itseämme, koska olemme yrittäneet ylläpitää niiden ensimmäisten albumien olemusta, jotka ovat merkki tyylistämme. Tämä levy, Oppiminen elämäänMielestämme olemme edelleen samanlaisia, vaikkakin ajan loogisen kehityksen myötä ”.

ryhmäistunto
Platonin Michel ja Chuss tänään.

Sonogrammi

Toinen duo, joka on palannut, ainakin juhlimaan 25 vuotta ensimmäisen albuminsa julkaisemisesta, ovat Ellan tytöt tanssivat yksin. Marta ja Marilia voittivat hänet vuonna 1996 Heitimme arvoja ja he erosivat tiensä vuonna 2001 viiden vuoden menestyksen jälkeen, jolloin he saivat Ondas-palkinnon, Latin Grammy -ehdokkaan ja saavuttivat musiikkikartan ykkönen kahdeksan kertaa sekä Espanjassa että Latinalaisessa Amerikassa. Tänä kesänä he lähtevät kiertueelle ja muistuttavat siitä lähtien saavutetuista menestyksistään, joka alkoi Startlite-festivaalilla Marbellassa 18. kesäkuuta ja kuka tietää? Ehkä hän pääsee uuteen työhön ensi vuodeksi.

hän tanssii yksin
Marta ja Marilia (Hän tanssii yksin) hittiaikana vuonna 1996.

JAKELIJA

Tämä sisältö tuodaan YouTubesta. Saatat löytää saman sisällön toisessa muodossa tai löytää lisätietoja heidän verkkosivustoilta.

Lopuksi, tänä kesänä on myös kulunut 30 vuotta vuoden 2001 markkinoiden käynnistämisestä Aidalai (Se ilmestyi 14. kesäkuuta 1991), yksi Mecanon levyistä, joka aartaa eniten virstanpylväitä, kappaleilla kuten Ruusu on ruusu, Positiivinen päätös O 7. syyskuuta. Juhlistaakseen levy-yhtiöään, BMG, on julkaissut sen uudelleenjulkaisun ja samalla laulaja Ana Torroja kantaesittää uuden albumin. On nimeltään Tuhat syytä ja Nykyiset nimet, kuten El Guincho tai Alizzz, ovat osallistuneet tuottajina, ja se sisältää kappaleita, joita varmasti kuuntelet ad nauseumia, kuten Tunti viisitoista, joka laulaa yhdessä Alaskan kanssa.

Tämä sisältö tuodaan YouTubesta. Saatat löytää saman sisällön toisessa muodossa tai löytää lisätietoja heidän verkkosivustoilta.

Mutta miksi haluamme kuunnella murrosiän musiikkia niin paljon? Näyttää siltä, ​​että sillä on tieteellinen syy. David Levitinin mukaan bestseller Tämä on sinun Brain on Music: Science of a Human Obsession, eniten muistelemme kappaleita, jotka liittyvät voimakkaisiin tunteisiin: ne, jotka kuulostivat, kun tapasit elämäsi rakkauden, ne, joita tanssit ystävien kanssa tuon vuoden loppumatkalla … Siksi ne, jotka asettua aivoihimme murrosiässä poltetaan yleensä.

“Tämä on hetki, jolloin alamme ottaa ensimmäiset askeleemme itsenäisessä elämässä”, Levitin sanoo. Itse asiassa asiantuntijoiden mukaan aivomme sitoo meidät musiikkiin, jota kuuntelimme teini-ikäisenä voimakkaammin kuin mihinkään muuhun. Ja kun meistä tulee aikuisia, tämä yhteys musiikkiin heikkenee. Joten se, mitä tunnemme “musiikillisena nostalgiana”, ei ole ollenkaan kulttuurinen ilmiö, vaan pikemminkin neurologinen ilmiö.

Kolmas osapuoli on luonut ja ylläpitänyt tämän sisällön ja tuonut tämän sivun auttamaan käyttäjiä antamaan sähköpostiosoitteensa. Saatat löytää lisätietoja tästä ja vastaavasta sisällöstä osoitteesta piano.io

linkkini