July 28, 2021

Azkena Rock myy liput syksyn erikoisuutensa hintaan 17-30 euroa

Azkena Rock -syksyn erikoisnumeron syksyn liput ovat jo myynnissä hintaluokalla 17-30 euroa. Musiikin ystävät voivat ostaa lippunsa tänä aamuna kello 10 alkaen nauttimaan lavastuksesta 21 artistista, jotka tekevät tämän vaihtoehtoisen ehdotuksen, joka esitetään mehukkaana kansallisena rock-aloittajana odotetulle paluulle Mendizabalaan vuonna 2022.

Sinun on etsittävä kyllä ​​hintaa, koska kaikki kymmenen esitystä eivät ole samanarvoisia. Halvimmat linkitetään kartellin vaatimattomimpiin nimiin. Vaikka Lendakaris Muertosin kaltaisen ryhmän konsertti on asettanut hinnan minimiin: 17,60 euroa henkeä kohden. Eniten toistuva luku on 19,80 El Drogasille (entinen Barricadan johtaja), Los Zigarrosille tai Carolina Duranten pop-punkille ja hänen Cayetanolleen. Korkeimmat liput kahdelle mehukkaimmalle ehdotukselle. M Clanin ja sen johtajan Carlos Tarquen näkeminen maksaa 24,20. Ja kallein, Loquillo. Jokainen lippu on arvoltaan 30,80 euroa.

 • 22. syyskuuta
  Lendakaris muertos + Ezpalak.

 • 23. syyskuuta
  Viholliset + Liher.

 • 24. syyskuuta
  Huumeet + Liskot.

 • 25. syyskuuta
  Carolina aikana + Biznaga.

 • 26. syyskuuta
  Johnny Burning + Soul-takki.

 • 29. syyskuuta
  Kaotiko y Puraposse + vaha.

 • 30. syyskuuta
  Ray Collinsin kuuma klubi + Micky & The Buzz.

 • 1. lokakuuta
  Loquillo + silkki.

 • 2. lokakuuta
  Los Zigars + Los Lammet.

 • 3. lokakuuta
  M klaani + Razkin.

Konsertit pidetään 22. syyskuuta – 3. lokakuuta kunnostetussa Iradier-areenalla. Istuimen valitsemiseksi on kaksi vaihtoehtoa. Rata, johon voi varata neljän pöydän, ja valkaisuaineet, ainoa tila, jolla on mahdollisuus varata yksittäisiä paikkoja. Ne ovat jo myynnissä festivaalin virallisilla verkkosivuilla. Last Tour -festivaalin promoottori valvoo kunkin konsertin kapasiteettia ja seuraa esitysten aikaan voimassa olevia sääntöjä koronavirusinfektioiden välttämiseksi.

150 000 euroa konsistorista

Juuri sinä päivänä, kun liput tulivat myyntiin, Vitorian kaupunginvaltuusto ilmoitti 150 000 euron injektoinnista tälle konserttiparille “yhteistyösopimuksessa” ARF Vitoria Gasteiz SL -yhtiön kanssa. Tämä uusi kaava on pieni ennakko ennen vuoden 2022 paluuta festivaali tavanomaisessa muodossaan edellyttäen, että pandemia sallii sen. Tuona kesäkuuhun (päivät 16, 17 ja 18) on odotettavissa, että yleisö voi jo nyt nauttia normaalilla tavalla joistakin musiikkikuvakkeista, kuten Patti Smith, Brian Wilson, Suzi Quatro tai The Offspring.

.

upea sivusto