July 31, 2021

Barack Obama sanoi, että hän yleensä kuuntelee Nicki Nicole -laulua

Kun näyttää siltä, ​​että Argentiinan kaupunkiliike he onnistuivat saavuttamaan menestyksen huipun, uusi tosiasia osoittaa, että he voivat silti kasvaa enemmän. Ja ei vain sitä, että miljoonat ihmiset kuulevat heitä päivittäin, vaan myös maailman tärkeimmät poliittiset johtajat kuuntelevat heitä. Kuten on Barack Obama, joka esitti Nicki Nicolen soittolistallaan.

Yhdysvalloissa on kesä ja maan entinen presidentti päätti jakaa seuraajiensa kanssa luettelon suosikkiaineistaan. “Juhlittavaa on paljon, ja monet perheet yhdistyvät kuukausien vieraantumisen jälkeen. Tässä on joitain kappaleita Olen kuullut viime viikkoina ”, Obama kirjoitti. Kyseiseen soittolistaan ​​Obama sisälsi kappaleen Hän ei ole sinun Rochy RD, Myke Towers ja Rosario-laulaja Nicky Nicole. “Paljon kiitoksia Barack Obamalle“Argentiinalainen vastasi, kun hän sai tietää, että entinen presidentti on kuunnellut tätä aihetta tänään.

Obaman luettelossa on myös kappaleita Rihanna, Jay-Z, Bruno Mars, Bob Dylan y Drake, muiden joukossa. “Klassisten taiteilijoiden joukossa on joitain nousevia ja useita keskellä olevia”, sanoi entinen presidentti seuraajilleen.

Tämä oli Nicki Nicole -esitys Jimmy Fallon -näyttelyssä

Nicki Nicole ja hänen tulonsa Yhdysvaltoihin

Ei ole sattumaa, että Barack Obama kuulee asian Hän ei ole sinun koska jokin aika sitten siitä tuli suosittu Yhdysvalloissa. Nicki Nicole itse lauloi sen el show de Jimmy Fallon, yksi kansainvälisen television suosituimmista kapellimestareista, ja siitä lähtien hänen kuuntelunsa on yleistynyt maassa.

Spotifyn tietojen mukaan kaupunkimusiikin tyylilajit, kuten reggaeton ja ansa heillä on miljoonia näkemyksiä Yhdysvalloissa. Lisäksi espanjankielinen musiikki on saamassa yhä enemmän suosiota kyseisessä maassa. Vain yksi esimerkki: Jimmy Fallon pyysi Nicki Nicolea näyttelyynsä, koska hän on Latinalaisen Amerikan musiikin fani.

Mutta Fallon ei ole yksin todistamassa tätä. Muutama päivä Nicki Nicole -esityksen jälkeen argentiinalainen Nathy Peluso lauloi myös yhdysvaltalaisessa televisio-ohjelmassa. Sinun tapauksessasi kutsui koolle Stephen Colbert, toinen johtimista, jonka miljoonat katsojat näkevät maassa.Ota selvää täältä