August 3, 2021

Debbie Harry Blondietä ja hänen omaelämäkerta, raiskaus mukaan lukien

“Haluan nähdä, että olen saavuttanut elämässäni enemmän asioita kuin minulta odotettiin”, hän kirjoittaa. Debbie Harry päällä Kasvot (“Face it”), hämmästyttävä omaelämäkerta yhdestä kansainvälisen rockin loistavimmista ja karismaattisimmista naisartisteista Blondie.

“Omistettu alamaailman tytöille” Debbie Harryn teos – jolla oli Sylvia Simmonsin yhteistyö – saapuu tänä tiistaina 14. heinäkuuta Espanjan kirjakauppaan Dome Booksin ansiosta ja löytää uudelleen tähdeksi syntyneen tähden runsaalla ja yllättävällä graafisella materiaalia, samoin kuin “chiaroscuron” mainetta, joka on kerrottu yksityiskohtaisesti, mukaan lukien raiskaus.

Musiikki, näyttelijä, aktivisti ja nykyaikaisuuden paradigma New Yorkissa, sen erityisluonteesta, jossa on tietty mystiikan ja ainutlaatuisuuden säde, Harry antaa selvityksen alkuperästä ensimmäisiltä riveiltä, ​​kun hän kertoo, että cKolmen kuukauden aikana biologinen äitinsä luovutti hänet adoptoitavaksi ohikiitävän mutta intensiivisen epäonnistuneen rakkaustarinan jälkeen.

”Kaikki tekivät parhaansa mukaan kanssani, mutta mielestäni en ollut koskaan täysin mukava. Tunsin olevani erilainen; Yritin aina sopia. Ja oli aika, jolloin pelkäsin aina ”, Harry on rehellinen (Miami, 1945), mitä hän ei epäröi kuvata itseään ensimmäisessä luvussa ”laittomaksi tyttäreksi”.

Ennen saapumistaan ​​monta vuotta myöhemmin pilvenpiirtäjien kaupunkiin hän myöntää kokeillunsa “kaikella kuviteltavalla tavalla yrittäen selvittää kuka hän oli taiteilija, vai olisiko hän”.

Tässä New Yorkin tarjoaman “kaiken kielletyn ja salaisen” kokeilemisen yhteydessä Harry kuvaa myyttisen CBGB: n kohtausta, punkin kehtoa ja monia siellä läpäisseitä taiteilijoita, kuten Ramones tai Talking Heads.

Tietenkin mielenkiintoisin asia Kasvot on taiteilijan katsaus Blondien syntymästä ja noususta 70-luvun lopulla, jota tukee tyyli, joka yhdistää ajan menestyneimmät tyylit: punk, diskomusiikki ja alkava rap.

Rock And Rollin kuuluisan hallin jäsenet vuodesta 2006 lähtien, hänen hittinsa olivat Soita minulle, Rapture ja ennen kaikkea Lasin sydän“(Kristallisydän, espanjaksi).

Uuden vuosisadan vaihteessa, 15 vuoden tauon jälkeen, ryhmä palasi Maria, jonka arvioitu myynti on 40 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti vuodesta Blondie (1976) – Pölyttäjä (2017).

”Hulluina” hän kuvailee bändin ensimmäisiä seitsemää vuotta hauskoilla kokemuksilla ja naurulla, kuten hetki, jolloin David Bowie näytti hänelle peniksensä. ”Koko oli huomattava, ja hän rakasti näyttää sitä miehille ja naisille. Se oli niin hauska, suloinen ja seksikäs. Luulen olevani imarreltu, tiedätkö? ” Hän sanoo.


Debbie Harry ja David Bowie

Hän kuitenkin myöntää, että “kamalat tarinat” ovat asettuneet hänen päähänsä suuremmalla voimalla. Yksi järkyttävimmistä (ja samalla utelias) jaksoista on, kun rSiinä muistetaan, kuinka sarjamurhaaja Ted Bundy sieppasi hänet, mutta varsinkin kun hänet raiskattiin veitsessä kumppaninsa ja kumppaninsa Chris Steinin edessä.

“En voi sanoa, että olin hyvin peloissani. Olen erittäin iloinen siitä, että tämä tapahtuma tapahtui ennen aidsin puhkeamista tai että minulla oli paniikki. Lopulta varastetut kitarat satuttivat minua enemmän kuin raiskaus ”, hän sanoo tekemänsä stoistisesti. hänen legendansa.

Jos Harryn hahmo on ylittänyt jotain, se johtuu siitä, että se on vakiinnuttanut tuon silmiinpistävän maskuliinisen ympäristön naisellisen voimaannuttamisen muodon. Marilyn Monroen kaltaisille hahmoille rakennettu seksuaalinen epäselvyys ja pop-ikonografia.

”Kappaleissa hän sanoi asioita, joita naislaulajat eivät sanoneet tuolloin. Hän ei ollut alistuva eikä pyytänyt häntä tulemaan takaisin; Murskain hänet ja heitin hänet sivultaja myös murskaamalla itseni. Hahmoni oli puhallettava nukke, mutta hyvin tumma, provosoiva ja aggressiivinen puoli ”, hän sanoo.

Ja kaiken tämän tiedon kaatumisen jälkeen hän paljastaa lopuksi, että “paljon on vielä kerrottavaa”: “Luonnollinen selviytyjä-mentaliteettini saa minut aina eteenpäin elämään uusia kokemuksia ja kertomaan tarinoita, ja totta puhuen, kuten Olen oppinut konserteista, on aina parempi jättää yleisö haluamaan enemmän … “.

Katso myös

Chris Martin tunnusti, miksi hän haluaa pysyä poissa alkoholista

Suihkulähde; EFE / Javier Herrero

Katso myös

Ricardo Darín, Gastón Pauls ja Yhdeksän kuningattaren muisto

WD

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

käytä tätä linkkiä