July 31, 2021

Epätavallinen Metallica-kappale, joka inspiroi Tobias Forgen (Ghost)


10. heinäkuuta 2021 18:40
Lähettänyt Redacción –

Jos olemme äskettäin toistaneet Metallican musta lista ja näyttävät versiot, joihin oli merkitty Biffy Clyro ja OFF! kirjoittanut “Holier Than Thou”, toinen sen osallistujista osoittaa hänen absoluuttisen omistautumisensa mustia miehiä kohtaan. On noin Tobias Forge alkaen Aave, joka eksklusiivisessa soittolistassa Apple Music on osoittanut rakkautensa Metallica, sekä muut rock-kuvakkeet.

Niiden kappaleiden joukossa, jotka se sisältää Tobias Forge Tämä “Asia, jonka ei pitäisi olla” San Franciscosta ja ei epäröi selittää, mitä tämä kappale merkitsi hänelle: “Tämä on yksi Metallican synkimmistä kappaleista, se melkein saavuttaa death metalin … Ehdottomasti ei tyypillistä, jos kuuntelet tavallista ohjelmistoa. Se on tonaalisuudessaan erilainen ja tekee siitä erottuvan ja tekee siitä jotain erittäin raskasta ja pahaa. Siinä on hyvin lovecraftilainen käsiala. Tämä kappale on inspiroinut minua yli kolmekymmentä vuotta. ” Muut ryhmät, jotka Forge sisällyttää luetteloonsa, ovat Tappaja, Sairas enkeli, Voivod, Kuolleet pojat O Paha uskonto, muiden joukossa.

Jo haastattelussa Impericon vuodelta 2019, Forge sanoi Metallica he olivat “Yksi tärkeimmistä bändeistä minulle, se on ollut sellainen pitkään.” “Bändi, jota ilman en todennäköisesti tekisi mitään”, laulaja laajeni ennen jatkamista. ”Halusin olla rockmuusikko jo ennen kuin tiesin sen, tai jo ennen kuin rakastuin Metallicaan, mutta he innoittivat minua täysin. Kun olin lapsi, pidin The Rolling Stonesista, Pink Floydista, Jimi Hendrixistä ja kaikesta, nämä ryhmät olivat selvästi toisesta aikakaudesta ja tekivät jotain, joka kuului menneisyyteen, kun taas Metallica, kun aloin kuunnella heitä, olivat melko ajankohtaisia ja olivat hyvin uusia. He olivat tuolloin maailman suurin bändi ja ovat edelleen. Ne inspiroivat minua monin tavoin. Ja tänään tietysti minulla on uskomaton mahdollisuus saada inspiraatiota ja opettaa omakohtaisesti yhtyeeltä, jonka vietin niin monta vuotta etäopiskelusta ”.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

Katso täältä