August 3, 2021

Leckyn kirjasto – Trinity College – U2V

Sijainti Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2

Verkko Leckyn kirjasto, Trinity College Dublin

Miten saada Kirjasto sijaitsee kaupungin keskustassa, Trinity Collegessa, Temple Barin ja Grafton Streetin vieressä. Löydät kirjaston vastapäätä vanhaa Trinity College -kirjastoa, jossa “Kellien kirja” sijaitsee.

Google Kartat


Katso U2’s Dublin – U2Valencia.com suuremmalla kartalla

Kommentit

Trinity College -kirjasto. Erityisesti Leckyn kirjastosta löydät tämän Robert Ballaghin seinämaalauksen “Kolme ihmistä Jackson Pollockin kanssa” vuodelta 1983. Erityisesti se sijaitsee kirjakaupan sisääntuloaulassa. Erityisesti vuonna 1979 U2 käytti näitä tiloja ottaakseen valokuvan Patrick Brocklebank:

”Helmikuussa 1979, Bono minä pyysi minua tekemään valokuvaus Hänen bändinsä kanssa U2. Niin sovimme tapaamisen että Taide-rakennus Trinityssä Dublin College, oli lauantaiaamu alkaen 10 Helmikuu siitä vuosi. Kun tapaamme aulassa – siellä ei ollut ei merkkejä rummut Larry Mullen. Bono kertoi minulle Larry ei täällä, joten soitimme Guggille. Guggi alias Guggi oli keskeinen jäsen bändiltä sisko U2 mikä oli Neitsyt luumut. Olivat kotoisin samalla alueella pohjoiseen Dublin kuten aikakausi U2. Sinä iltapäivänä yksi kilpailijoista de U2, Nimetty bändi Vipers ” he soittivat a jäähyväiset että Yökerho alkaen McGonagles, joka löytyy Graftonin vieressä Street. Siellä Larry Mullen hän lähestyi minua ja Hän sanoi: “Olen kuullut Mitä sinä teit valokuvaus tänä aamuna mutta ei kukaan kertoi minulle. U2 ne ovat täynnä ideoita ja ei he pelkäsivät yrittää. Ne olivat helppoja työskennellä heidän kanssaan. Tämä oli tosiasia erottuva kilpailevia jengiä vastaan. A) Kyllä mitä join nämä valokuvat, maalin kanssa alkaen Ballagh taustalla. Rakennus Kolminaisuuden filosofia ja kirjeet, se oli tuolloin juuri lopettanut, Minulla oli näkökohta futuristinen moderni. Bono & Co, luultavasti he valitsivat hänet siitä syystä. Hänen kokoelmansa nykytaide se oli myös a tärkeä tekijä. Myös se oli hyvä tunnettu ihmiset de U2 ja hänen ystävänsä, Mitä Reuna alias David Evans, su veli Richard minulla oli pieni asunto Trinidad. Richard oli alun perin vuonna U2, Kuitenkin, jätetty sisään Maaliskuu 1978 muodostavat Neitsyt luumut kanssa Guggi Y Gavin perjantai”.

Aivan puiston vierestä kirjakaupan vierestä löydät veistoksen, jossa Bono poseerasi myös tuolloin.

Kuvat

.

tyrmäys viesti