August 4, 2021

Rakkaus toiminnalla on pelastajan Odry Preciadoksen lähtökohta eläinten auttamiseksi

Odry Preciados on eläinten rakkaudesta intohimoinen pelastaja. Hän myöntää, että hyvin nuoresta iästä lähtien kiinnostus eri elämänmuotoihin on syntynyt, ja uskoo kiihkeästi, että tämä rakkaus luontoa kohtaan on luontaista, mikä sai hänet tutkimaan eläimillä olevaa yhteyttä ihmisten hyvinvointiin ja vakuuttaa että “yksi on aina parempi ihminen, kun elämme yhdessä ja osaamme rakastaa ja kunnioittaa kaikkia eläviä olentoja”.

Mutta hänen rakkautensa ei ole passiivista, hän ei ole vain yksi katsoja, joka pysyy välinpitämättömänä väärinkäytöksille, laiminlyönneille, hylkäämiselle, joten hänen lähtökohtansa on, että rakkauden on liitettävä toimintaan. Hänen rakkautensa heikoimmassa asemassa on ennakoiva, jatkuva, päättäväinen. Niin paljon, että hän on ystävien ja muiden eläimiä suosivien aktivistien kanssa toteuttanut terveyskampanjoita ja kattavaa hoitoa pörröisille ihmisille kaduilla.

“Meillä on koordinoidut päivät kerätä tarvikkeita turvakoteille, rokotuspäivät, sterilointi- ja madonpoistopäivät, uiminen ja hoito päivät koirille kauheissa olosuhteissa, adoptiopäivät. Kaikki tämä käsi kädessä eläinlääkäreiden kanssa ”, tämä lääkealan protektionisti kertoo ammatin mukaan.

”Jos jotkut pystyvät, voimme kaikki. Vain on niitä, jotka haluavat maailman muuttuvan nostamatta sormea ​​sen saavuttamiseksi “, hän väittää. Hän on vakuuttunut siitä, että muutokset alkavat hyvistä teoista, sitoutumisesta ja halusta tehdä“, Kohokohdat, joissa korostetaan tarvetta suorittaa toimia sydämestä rakkaudella, halulla muuttaa omantuntoa.

Animalist pitää välttämättömänä rakastaa ja kunnioittaa kaikkia elämän muotoja

Opi jakamaan oppimasi.

Tästä ihanteesta auttaa eläimiä ja motivoida lisää ihmisiä liittymään tähän asiaan Odry päätti avata tilin @odryanimals, tilan Instagramissa, jossa hän julkaisee erilaisia ​​eläimiä kiinnostavia aiheita, tietoja, jotka hän hankki laajentamalla kokemustaan protektionistinen. “Tieto on jaettavaa, koska autat ja samalla edistät yhteiskunnan positiivisia muutoksia”, hän sanoo.

Hän katsoo, että vaikka kansalaisten tietoisuus eläinten hyvinvoinnista ja hylkäämisestä on lisääntynyt, on vielä paljon tehtävää. ”Lain on asetettava etusijalle kaikkien elämänmuotojen tasa-arvo. Päivä, jolloin ymmärrämme, että kaikilla elämänaloilla on sama arvo, alkavat suuret muutokset, jolloin rangaistus eläinten väärinkäytöstä saatetaan laillisiksi.

Toisaalta Odry korostaa, että hän paitsi arvostaa, ihailee ja puolustaa seuralaisia, myös uskollinen villieläinten rakastaja ja puolustaa oikeuttaan suojella niitä luonnollisessa ympäristössä. Tästä syystä se kyseenalaistaa vakavasti näiden lajien laittoman ostamisen ja kaupan. “Sinun on ymmärrettävä, että laitonta luonnonvaraisten tuotteiden kauppaa ylläpitävät vain laittomat ostot. Meidän ei pitäisi ostaa näitä eläimiä edes siksi, että meistä on sääli niitä, mutta osallistumme edelleen tähän kauppaan. Jos ei ole ostoa, ei ole myyntiä ”, hän painottaa.

Samalla tavalla hän suosittelee liittymistä aloitteeseen, jolla autetaan eläviä olentoja ja puolustetaan kaikkien lajien elämää: “Koska yksi parhaista tavoista taata elämän hyvinvointi on sosiaalinen tietoisuus. Kunnioitamme, huolehdimme, säilytämme kaiken elämän ja äitimme maapallon, tulemme kehittymään parempina ihmisinä “, hän vakuuttaa.

Kadulta onnelliseen kotiin

Kun kysymme lemmikkisi suhteen, sinua kehotetaan kertomaan meille heidän tarinansa. “En voi elää ilman heitä, totuus on, etten muista yhtäkään kertaa, koska minulla ei ollut pieniä eläimiä mukanani. Yksi on aina parempi ihminen, kun elämme yhdessä ja osaamme rakastaa ja kunnioittaa eläimiä, ”Hän vastaa kuin hyvä kissan ja koiran äiti.

Hänen neljä pörröistä kumppaniaan saapuivat Odryn elämään eri aikoina. Bobby, Elvis Presley, Krypton ja La Nené, jotka pelastettiin erittäin vaikeista olosuhteista, joissa hylkääminen ja kärsimys olivat hallitsevia.

”Bobby on koira, joka asui paljon matkustavan naisen kanssa. He lukitsivat hänet kylpyhuoneeseen yksin ja vähän ruokaa. Selviytyäkseen hän söi heidän ulosteensa ja virtsansa ”, pelastaja muistaa hyvin surullisesti. Tämä johti siihen, että Odryn adoptoinnin jälkeen hänen oli annettava hänet jatkuvaan lääketieteelliseen hoitoon henkensä pelastamiseksi. “Hän kärsi ruoansulatuskanavan häiriöistä, kystiitistä ja akuutista koliitista.”

Bobby tänään kahdeksan vuoden jälkeen, hän selviytyi menneisyydestään ja on vanhin neljästä sisaruksestaan.

Sitten tuli Elvis Presley hylätyn kissanpennun muodossa. Odry muistaa, että kun hän sai sen, hän oli laiha, täynnä kirppuja ja hämmentynyt kaupungin kadulla. “Se mahtui käteeni, olin laiha, nälkäinen, dehydratoitu ja kirppu, en ollut syönyt useita päiviä”, hän muistelee.

Kun hän onnistui, hän oli laiha ja hämmentynyt kaupungin kadulla.

Hän ja hänen aviomiehensä eivät voineet vastustaa käden lainaamista, ja kissa, ikään kuin hän olisi tuntenut heidät koko elämänsä, nousi autoonsa ja siitä päivästä lähtien hän teki siitä lempipaikkansa. “Tuo kissanpentu rakastaa kävelemistä ja on aina hyvin onnellinen autossa, hän ei pelkää häntä”, hän sanoo.

Ja koska kissa tuo aina toisen kissan, yhdessä hänen monista pelastamistaan ​​Odry antoi väliaikaisen kodin pienelle kissanpennulle, joka oli kodittomassa tilanteessa muiden sisarustensa kanssa. Elvys Presley valloitti nähdessään hänet ja silloin he päättivät tehdä hänestä osan perhettä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Odryn elämässä on Krypton, 5 kuukauden ikäinen pentu. Pelastajat valitsivat tämän pienen, joka oli tuolloin avoin mahdollisuudelle adoptoida uusi karvainen karjansa täydentämiseksi. “Halusin pienen pennun, koska matkustan paljon ja otan aina pakkaukseni mukanani, en halua päästää heitä lähtemään yhdessä matkalle”

Krypton rakastaa matkustaa autolla kolmen karvaisen veljensä ja heidän ihmistensä kanssa

”Mielestäni jokaisella hänen elämässään pitäisi olla koira ja kissa, kaksi erilaista kokemusta. Koiran ehdoton rakkaus ja kissa antama energia ehdottoman rakkautensa kanssa ovat erilaisia ​​hetkiä, mutta elämisen arvoisia “, hän kommentoi.

Tämän Animalistin tekemän työn tarkkaa seuraamista varten on Instagram-tili @odryanimals. Siellä se jakaa tietoa terveyskonferensseista, tapausten hallinnasta, adoptioiden julkaisemisesta, menetyksistä, valistuskampanjoista ja muista eläinkysymyksiä kiinnostavista aiheista. Hän katsoo, että sosiaaliset verkostot ovat myötävaikuttaneet paljon ihmisten tietoisuuteen suhteista eläimiin.

“Tili @odryanimals alkoi sillä, mitä on tänään osoittaa, mitä rakastan ja rakastan, osoitetaan toiminnoilla, jotka jakavat kokemuksiani eläimille sekä hoidossa että pelastuksessa, ja haluan jakaa tietoni, joka minulla on saman henkilön hoidosta ja terveydestä. niitä, koska sinun on aloitettava alusta alkaen, miten voin auttaa? auttaa sinua tuntemaan, tieto on jaettua, ja on erittäin tyydyttävää nähdä, kuinka vähän tiedät jakavansi ja miten osallistut muutoksiin, koska näet tulokset ”.

hanki lisää