August 1, 2021

Sabor a Valle Baja Kaliforniassa on Meksikon suurin gastronomisia tapahtumia

Massiivisten tapahtumien paluu Baja Kaliforniaan on ollut täydellinen aika toteuttaa tärkein gastronominen festivaali koko Meksikossaja mikä on parempi paikka kuin hän Guadalupen laakso isännöimään sitä.

On noin Sabor a Valle, joka pidetään 28. ja 29. elokuuta Bodegas del Vallessa. Siellä he tapaavat yli 30 paikallista, kansallista ja kansainvälistä kokkia tarjota yleisölle lyömätön kulinaarinen kokemus.

Ilmoitus tehtiin Emerald Roomissa Hotelli Quartz Minne he menivät Ivette Casillas, Baja Kalifornian osavaltion matkailusihteeri; Fernando Becerra, Grupo Calimaxin innovaatio- ja kehitysjohtaja; kokki Rodrigo Martínez, CHF-tuotantojen johtaja, tapahtuman järjestämisen taito ja kokki Ruffo Ibarra, joka toimii Sabor a Vallen lähettiläänä.

Baja California on yksi pandemian nopeimmin toipuneista valtioista, joka lisää terveysprotokollien ketjua, Baja California on nyt sijoitettu tärkeään panoraamaan, jossa koko maan luoteisrannikko on aktivoitu uudelleen rokotuksen ansiosta, jonka se on tuottanut. paluu massiivisiin tapahtumiin, jotka antavat suurta arvoa alueelle matkailulle.

Tapahtumassa on äyriäisille omistettu paviljonki, jossa kypsennetään tuoreita kaloja ja eri kokkien valmistamia äyriäisiä.

Gastronomiset erikoisvieraat ovat kokit: Benito Molina, Bianca Castro, Alberto Cafalli, David Castro Hussong, Drew Deckman, Jonatan Gómez, Poncho Cadena, Diego Hernández, Marcela Valladolid, kuka toimii yhtenä vegaanigrillikilpailun tuomarina; Y Gabriela ruiz, nimetty paras kokki Meksikossa, muiden joukossa.

Omalta osaltaan, grillikilpailu sponsoroi Calimax Y Max Grill kuka toimittaa kaikki proteiinit tapahtumaan, mukaan lukien 650 kilon lehmä ja monet Mexicalin valikoidut leikkaukset. Tarjolla on yhteensä 4 tonnia lihaa.

Vuonna 2021 Grupo Calimax juhlii 75 vuotta perustamisestaan, ja sillä on tällä hetkellä 100 myymälää osavaltiossa. Fernando Becerra Hän oli ylpeä aloituksestaan ​​pienenä teurastamona keskusvyöhykkeellä, joka oli ajan myötä kasvanut merkitykseksi suurena supermarkettiketjuna.

Esittämä Concordia-konserni Y American Express, Sabor a Valle paljastaa käsityöläisen, viinin ja alueen erikoisimpien ruokien hyödyt, koska Baja Kaliforniasta on tullut yksi maailman suurimmista gastronomisista pääkaupungeista perintönsä ansiosta.

Järjestäjät korostivat tiukkaa terveysprotokollat, joka takaa osallistujien turvallisuuden. Ensimmäisen päivän odotetaan osallistuvan noin 4 tuhatta ihmistä ja toisena päivänä noin 3 tuhatta. Kuten yksityiskohtaisesti, se oli erittäin vaikea järjestää, mutta se on täysin sen arvoista.

Erilaisten viinitilojen maistelut ja retket ovat osa Sabor a Valle -tarjousta.

Musiikillista osaa ei voitu jättää pois, joten heillä on suurten taiteilijoiden esittely.

Alun perin Tijuanasta, ryhmä Tren a Marte esitellään lauantaina 28. elokuuta sen “Sweet Dreams Tour” -tapahtumalla, missä he soittavat Queenin, Bee Geesin, Ray Charlesin kappaleita ja heidän laajan valikoiman hittejä, jotka ovat sijoittaneet heidät yleisön makuun.

Samana päivänä he astuvat näyttämölle Alkuperäinen Sonora Dynamite, ja brasilialainen laulaja Daniel Boaventura esittelemällä hänen “10 vuoden kiertue”.

Sunnuntai 29 Maalaisbrunssi on odotettavissa aamulla, ja illalla ihmiset ovat iloisia äänestä ja boheemisesta romanttisuudesta Hinojosa-kapealla.

Mukaisesti Ivette Casillas, Baja Kalifornian osavaltion matkailusihteeri, se tulee olemaan “Ensiluokkainen tapahtuma, jossa voit nauttia kaikista Baja Kalifornian eduista; koska olemme gastronomian pääkaupunki, käsityöläisten pääoma ja pääoma viinintuotannossa ”.

Lippuja on jo myynnissä Superboletos.com -sivustolla. Jos haluat pyytää lisätietoja, voit soittaa 664-974-15-80 tai kirjoita sivulle saboravalle.mx


Liittyvä video: Haastattelu kokki Benito Molinan kanssa

.

käy tällä sivustolla