August 3, 2021

Amy Winehousen ystävä puhuu laulajan kuolemasta

Paras ystävä Amy Winehouse avaa laulajan traagisen kuoleman ensimmäistä kertaa.

“Ideat olivat loppumassa”, noppaa Tyler James, 39, hänen pyrkimyksistään auttaa laulajaa Takaisin mustaan ​​a Voit voittaa hänen pitkäaikaisen riippuvuutensa alkoholista ja bulimiasta kodissa, jonka he jakavat Camdenissa, Lontoossa.

Laulaja James paljastaa, että hän lähti talosta kaksi päivää ennen Winehousen kuolemaa riidan jälkeen hänen kanssaan toivoen, että se yllättäisi ihmiset. laulaja hillitä hänen juopumustaan.

Seuraavana päivänä hän jätti matkapuhelimeensa sanoman: Oletko kunnossa, kultaseni? Sinä, tule kotiin.

Traagisesti hän palasi löytääkseen rakennuksen ulkopuolelle pysäköidyn ambulanssin ja ensihoitajan käytävältä. Yläkerrassa Winehouse makasi kuolleena makuuhuoneessaan. Myöhemmin kruununvainistaja vahvisti kuolinsyyn alkoholimyrkytyksenä. Hän oli vain 27-vuotias.

Tavannut Viinitila 13-vuotiaana. ”Minulla ei ole koskaan ollut enää yhtään sellaista yhteyttä jonkun kanssa, enkä tule koskaan. Rakastin häntä. Olin lähetystyössä. Minulla oli tehtävä. Minulla oli työpaikka [para curarla] ja se on kaikki mitä halusin tehdä.

“Haluan ihmisten ymmärtävän, kuinka kovasti olen työskennellyt huumeiden poistamiseksi ja kuinka lähellä olin [dejar el alcohol] ikuisesti, kuinka lähellä olin terveellistä ”, pysy menossa.

”Amy oli kaksikymmentäköinen riippuvainen tyttö, ja kaikki olivat osa häntä. Kaikki katsoivat sitä. Kun menet kuntoutukseen, sinun on oltava vahvin, mitä olet ollut elämässäsi, kun olet heikoin olet ollut elämässäsi. Ja hänen täytyi käydä se läpi ihmisten edessä », James selittää.

“Haluan ihmisten ymmärtävän, kuinka vaikeaa hänelle oli. Haluan, että ihmiset tietävät, mikä se oli, lakkaavat pitämästä sitä tuomittuna.

James sanoo, että kohtaus kodin ulkopuolella heti Winehousen kuoleman jälkeen oli “Kuten elokuvan ensi-ilta”, kun fanit ja tiedotusvälineet laskeutuivat nurmikentälle edessä pitämään kynttilänvaloa laulajan väliaikaisen pyhäkön ympärillä.

Se heijastaa maailmanlaajuista mainetta, jonka hän oli saavuttanut 20-vuotiaana, kun hän vapautti Takaisin mustaan maailmanlaajuisesti menestyneenä, sijoittumalla ykköseksi 19 eri maassa ja myymällä yli 16 miljoonaa kappaletta.

Valitettavasti se oli myös oire siitä, kuinka paljon mainetta oli tunkeutunut laulajan henkilökohtaiseen elämään, mikä Tyler uskoo johtaneen suoraan tunnettuihin heroiini- ja crack-ongelmiin.

“Halusin kertoa, millaista hänen oli elää tuossa maailmassa”, James sanoi. ”Tämän maineen, tunkeutumisen, yksityisyyden puutteen kanssa. En usko, että ihmiset todella ymmärtävät sen vaikutusta ihmiseen. Hän kaipasi normaalia. Suurin asia, joka Amyn kaatoi, oli kuuluisuus. “

James jatkaa: «Amy kävi läpi paljon. Se oli vaikeaa hänelle. Silloin oli erilainen aika. Jos olisit kuuluisa, sinua voitaisiin häiritä. He eivät välittäneet siitä, miten se vaikutti mielenterveyteenne vai pahentaisi riippuvuuttasi tai menettäisi mielesi. En usko, että näin tapahtuu tänään. Amy ei ollut ainoa… Prinsessa Diana, Britney Spears … «

Jamesin mukaan Viinitila hän oli ollut heroiini- ja halkeamaton kolme vuotta kuollessaan. Hän oli myös alkanut syödä terveellisemmin ja saanut suurta tukea isältä Mitchiltä, ​​joka yritti epätoivoisesti auttaa tyttärensä poistumaan demoneista ja riippuvuuksista. Tästä huolimatta hänen taistelunsa mainetta ja alkoholia kohtaan pysyi jatkuvana ongelmana hänen ja kaikkien hänen läheistensä elämässä.

Kun joku on addikti, se vaikuttaa kaikkiin heidän ympärillään. Ja kun joku on kuuluisa, voit myös kutsua mainetta taudiksi ja sanoa, että se vaikuttaa kaikkiin heidän ympärillään ”, James mainitsi.

En syytä ketään. En syytä musiikkiteollisuutta. En syytä Mitchiä. En syytä Amyn johtoa. Syytän riippuvuutta. Siksi menetin ystäväni.

Lisätä: Amy oli sielunkumppanini. Olimme kaksi puolta samaa henkilöä. En koskaan kuvitellut elämää ilman häntä. Hän oli paras ystäväni. Se ei ollut koskaan seksuaalista, mutta [cuando murió] Se oli enemmän kuin vaimoni menettäminen ja vielä enemmän vaimoni menettäminen sairauden vuoksi.

Lisätietoja