August 1, 2021

Entä jos Randy Rhoadsin (Ozzy Osbourne) kuolema olisi vitsi mennyt pieleen?


11. heinäkuuta 2021 15.53
Lähettänyt Redacción –

Kitaristin salaperäinen kuolema Randy Rhoads Se on yksi rock-historian suurimmista arvoituksista, josta puhutaan edelleen vuosikymmeniä myöhemmin. Kuten dokumenttisarjan jaksossa todettiin ‘Musiikin suurimmat mysteerit’Ehkä se, mitä tapahtui kuusisäikeiselle imeväiselle, oli vitsi, joka meni käsistä. Tässä luvussa esiintyvät molemmat Rhoads, Kathy Y Kenellesamoin kuin hänen ystävänsä ja kumppaninsa Rudy sarzo Kanssa Ahmet Zappa, legenda Frank Zappa.

‘Musiikin suurimmat mysteerit’ esittelee aina matkan, jossa korostetaan valitettavia rokkitähtiä, eloisia hahmoja ja tähtihetkiä, jotka ovat hämmentäneet ja kiehtoneet faneja sukupolvien ajan. Erottaen tosiasiat fiktiosta, sarja tarjoaa kattavan analyysin kuvakkeista ja asiantuntijoista, arkistokuvilla ja dramaattisilla uudelleentulkinnoilla vastaamaan kunkin aiheen miksi ja miksi.

“Musiikkifaneilla on kysymyksiä ja” Musiikin suurimmilla mysteereillä “on vastaukset, se on täydellinen summa uudelle keskiviikkoiltamme, joka sukeltaa syvälle musiikkimaailmaan ja vie fanit kameran taakse. “, noppaa Sarah Weidman, monikanavaisten ohjelmistojen, kehityksen ja sisällön johtaja AXS-TV.

Tämä selitti myös sarjan tarkoituksen. “Musiikkihistoria on täynnä sydänsärkyvistä ja inspiroivimmista oudoista ja jopa pahaenteisistä myytteistä ja hahmoista, jotka ovat pitäneet faneja kiinnostuneina vuosikymmenien ajan. Katsojat rakastivat kuulla tarinoita, jotka jaoimme viimeisimmän musiikin ensi-iltansa ensi-iltana, ja meillä on vielä uskomattomampia myyttejä ja enemmän kangasta leikattavissa, kun sarja palaa 7.7.

Randy Rhoads Hän soitti kitaristina Ozzy Osbourne ‘Blizzard Of Ozz’ Y ‘Hullun päiväkirja’, mutta hän kuoli 25-vuotiaana traagisessa lento-onnettomuudessa 19. maaliskuuta 1982. Hänen kuolemansa oli järkytys, Ozzy kirjoitti elämäkertaan ‘Minä olen Ozzy’ että hän oli aikeissa jättää musiikin kuolemansa jälkeen. Rhoads saa postuumisen palkinnon musiikin huippuosaamisesta 30. lokakuuta Clevelandissa.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)resurssi