August 3, 2021

Haastattelu Lubackin kanssa: “Olemme joutuneet jättämään huomiotta paljon neuvoja sopeutumiseen teollisuuteen”


Tämän maan juurimusiikkiin vetoaminen vaatii varmasti epätavallista motivaatiota, mikä on nähtävissä, että näillä Madridin ihmisillä on paljon, jotka jättivät meille niin miellyttäviä tunteita fantastisella albumillaan ‘Vaiheen mitta’. Tästä syystä ja muille, laulajan ja kitaristin vakuuttaminen ei ollut vaikeaa Cristian del Corral aloittaa äänimatka rinnalla Alfredo Villaescusa. Matkustajat junaan.

Ensinnäkin, mistä otsikko ‘The Step of Step’ tulee? Pitääkö sinun mitata vaiheita paljon?

”Ei, ei lainkaan. Otsikko liittyy bändin hetkeen. Olemme tehneet asioita omalla tavallamme enemmän kuin koskaan, ja kiertääksesi meidän on pitänyt jättää huomiotta monet neuvot sopeutumiseen teollisuuteen. Se antoi meille koko ajan hyvin oudon tunteen, kuten menemme hyvin virtaa vastaan, mutta olimme silti erittäin varmoja jokaisesta askeleesta, jonka halusimme ottaa. Ja sieltä tuli sellainen pohdinta. Kuinka mitat askeleesi? Ja ennen kaikkea miten mitat menestystäsi? Milloin sinusta tuntuu, että olet noussut askeleelle, johon halusit nousta, että olet parantunut? Ja mitä se riippuu siitä, luuletko ylösnousseen? Riippuuko se siitä, mitä muut kertovat sinulle tai miltä sinusta tuntuu omista päätöksistäsi?

Ennen albumin julkaisua olet jo esikatsellut kappaleita, kuten “Heat, Flames And Fire” tai “Black Cat”. Luuletko, että niiden avulla saat käsityksen siitä, mitä tältä albumilta löytyy?

”Osittain kyllä, ne ovat teemoja, jotka kattavat hyvän osan olemuksestamme. Mutta koska se ei koskaan poistu juurirokista, albumi on hyvin vaihteleva ja mielestämme on vaikea tietää, millainen seuraava kappale tulee olemaan. Me pidämme siitä, että se on näin ”.

Panostat tyylilajiin, jolla on tuskin viitteitä maassamme, tarkalleen mitä lukuja olet huomannut?

“Monessa! Hyvin klassikoista, kuten Led Zeppelin, JJ Cale, The Allman Brothers tai Johnny Cash, uusimpiin, kuten Marcus King, Tedeschi Trucks Band, Nathaniel Rateliff … Meillä on myös hyvä viittaus. Ja varokaa, Espanjassa on The Soul Jacket, The Milkyway Express, Anaheim… Erittäin aitoja bändejä.

”Outcast” voisi toimia ääniraidana elokuvassa Wild Wild West, onko elokuva yksi inspiraatioistasi?

“Olet oikeassa. Itse asiassa, jos katsomme riittävän kauas taaksepäin, espanjankielisessä säveltämisvaiheessamme voit löytää kappaleen nimeltä “Freaky”, joka tekee siitä erittäin selvän ja sisältää kaikenlaisia ​​viitteitä. ”Outcastin” tapauksessa se koostui Sons Of Anarchy -sarjan lukujen täydellisestä pakonlisestä kulutuksesta (ja tietysti sen innoittamana). Joten, muuten, jonain päivänä puhumme sarjan lopun ja Allman Brothersin… Chillingin historian pimeimmän osan välisestä yhteydestä ”.

Levyjen monipuolisuus vaihtelee ”Light State Of Mind” -positivismista ”Empty Pocket” -etyyli-ilmapiiriin. Oletko ryhmä, jolla on useita kasvoja?

“Kyllä, ehkä. Mutta kuten kukaan, eikö? Elämässä on monia mielentiloja, kaikenlaisia ​​tilanteita. Meille näiden kontrastien tuominen musiikkiin antaa meille tekemällemme todellisuuden pisteen, joka näyttää meille erittäin tärkeältä ”.

Entä sanoitukset?

”Se on jotain samanlaista. Yritämme puhua kaikesta, mikä huolestuttaa meitä, mitä näemme, mitä elämme, naurua ja vitsejä ja vaikeita hetkiä. Voit kanavoida kaikki järkkesi rakkaudeksi ja sydänsärkyiksi, mutta olemme yrittäneet olla kaatumatta siihen pitkään aikaan. Jos katsot tarpeeksi kauan ja pääset siihen, elämä on ehtymätön tunteiden ja inspiraation lähde, kunhan et välttele mitään kohtaamastasi. Ja se auttaa jopa tuntemaan itsesi ”.

Onko konserttisuunnitelmia tulossa?

“Joo! Perjantaina 16. heinäkuuta teemme aivan erityisen akustisen äänen Revolution Rock Caféssa Las Rozasissa, ja 23. päivänä olemme Galapagarissa. Päivämäärät ovat lisäksi päättymässä Cantabriassa, Tarragonassa, Alicantessa … Näyttää siltä, ​​että maailma kääntyy jälleen ”.

Omistaututko maalle / kansalle tässä maassa kuin olisit pieni vihreä koira?

(Naurua) “No, varmasti, mutta hei … Teet sen, koska se tulee ulos sinusta ja niin paljon kuin on niitä, jotka katsovat meitä oudosti, mitään muuta ei tule ulos. Se on mitä on. On mahdollista, että tämän tyylin tekeminen Espanjassa on oltava selkeämpi ja intohimoisempi kuin jos haluat tehdä sen Yhdysvalloissa tai muissa maissa, kuten Saksa, Iso-Britannia … tai melkein missä tahansa muussa Euroopan maassa, heillä on paljon enemmän anglosaksista kulttuuria. Mutta hei … Se on taistelumme, ja kuten sanoimme alussa, yritämme mitata tunteitamme ulkopuoliselta, vaan vakaumuksellamme. Se on tapa olla varma, että pystymme jatkossakin panemaan tähän paljon halua, paljon omistautumista ja kunnioitusta. Meidän mielestämme sen pitäisi olla, ja jos teet jotain, mistä et pidä niin paljon, tai jos tunnet olevasi vähemmän tyytyväinen siihen, on hyvin vaikeaa elää niin ja tehdä kaikki mitä sinun on tehtävä. Ja emme halua tehdä musiikkia millään muulla tavalla ”.

Alfredo Villaescusa

Viimeisimmät merkinnät: Alfredo Villaescusa (katso kaikki)

lisävihjeitä