July 31, 2021

Hänen hullun uransa viisi hullinta ja hulluinta anekdoodia

On vaikea ajatella, milloin viimeksi rock & roll -ryhmä yllytti samaa hulluuden, jännityksen ja suoran hysterian tasoa kuin Keidas.

Ottaen huomioon hänen nöyrät mankunilaiset juurensa, hänen röyhkeän julkisen kuvansa ja maineellisen sisarustensa kilpailun yhdistettynä hänen musiikilliseen ja sävellyksen neroon; Ei ole vaikea ymmärtää kuinka vuosikymmeniä myöhemmin rokkari Manchester ne vaikuttavat edelleen.

Säännölliset huhut mahdollisesta yhdistymiskiertueesta tai sisarusten sovinnosta herättävät epäiltyä fanatismia; ja joillakin hänen suurimmista musiikillisista panoksistaan, kuten “Wonderwall” tai “Champagne Supernova”, on edelleen syviä juuria pop-kulttuurissa.

Niin paljon mainetta, suosiota ja rahaa; Veljet Gallagher ja yrityksestä tuli myrsky sekä taiteellisessa että mediassa; ja eräät hänen epätavallisemmista käytöksistään olivat tuon ajan tabloidit dokumentoineet hyvin kaikkien hyödyksi.

Tuhoamisen mestarit ja huijauskunnan sulttaanit; Jaamme 5 kokemusta, jotka on viety seuraavalle tasolle Keidas.

Kun he taistelivat Chelsea FC -fanien kanssa ja karkotettiin

Tämän on oltava yksi kaikkien aikojen ikonisimmista lauttamatkoista. Yö samppanjaa ja Jack Daniels lauttamatkalle Amsterdam, joka oli hänen ensimmäinen kansainvälinen konsertinsa, hän näki pojat Keidas ryhtyä täysimittaiseen taisteluun ryhmän tukijoiden kanssa Chelsea FC

“Muistan vain, että taistelu oli vähän kuin Benny Hillin”, muistaa Liam haastattelussa dokumenttielokuvalle ‘Oasis: Supersonic’,

”Se oli helvetin kaaos, rakastin sitä. Se oli puhdasta punk rockia.

Rähinä päättyi pidätykseen Keidas ja hänen paluunsa Englanti.

Kun he sekoittivat metamfetamiinin kokaiiniin

Yö heidän ensimmäisestä treffeistään USA johti epätavalliseen junaonnettomuuteen; kun jokainen bändin jäsen alkoi soittaa erilaisia ​​kappaleita ja toimia epäilyttävästi lavalla. Syy? Klassinen tapaus pukeutumishuoneen kokaiinia / metamfetamiinia. Pohdittuaan tapahtumaan Liam sanoi elokuvassa Supersonic:

En tiedä kuka sai sen, mutta se oli siellä ja me kaikki ajattelimme sen olevan koksia. Teimme isoja paskaa, ja se piti meitä hereillä monien päivien ajan.

Tämä esitys johti yhtyeen ensimmäisiin hajoamiseen, ja Noel lähti amerikkalaiselta kiertueelta ja kertoi ohjaajalleen menevänsä kotiin Englanti, löytyy myöhemmin San Francisco.

Kun sanoja tehtiin George Harrisonin kanssa

Ei ole mikään salaisuus Keidas aina rakastanut ja ihaillut Beatles muusikoina ja säveltäjinä. He kunnioittivat George Harrison useammalla kuin yhdellä kertaa: He nimittivät suurimman osuutensa albumin mukaan Harrison ‘Wonderwall-musiikki’ vuodesta 1968; Y ‘Ole täällä nyt’ kunniaksi hänen 1973 single. Kitaristi ei kuitenkaan palannut kiintymykseen.

TuolloinOle täällä nyt’, Beatle Soitan Keidas “roska” Y “Ei kovin mielenkiintoista”, jopa ehdottaa, että bändillä olisi parempi ilman Liam. Hän vihjasi myös siihen Keidas Kirjoitin musiikkia vain teini-ikäisille.

Noel vastasi vuoden 1998 alussa ja totesi:“George Harrison oli aina hiljainen Beatle. Henkilökohtaisesti mielestäni hänen pitäisi säilyttää tuo kuva, mutta luulen, että hän on oikeassa. “ LiamHän puolestaan ​​otti sen hieman henkilökohtaisemmin kertoen MTV :

Rakastan edelleen Beatles ja rakastan edelleen George Harrison säveltäjänä Beatles, mutta mielestäni se on vitun nänni 😂 ..

Kun Liam menetti hampaansa taistelusta baarissa

Vuonna 2002 Saksan-kiertueensa viimeisellä osuudella Liam hakattiin hotellin baarissa München viittä italialaista vastaan, jotka jättivät hänet ilman useita hampaita. Ei tyytyväinen, kun paikallinen poliisi saapui paikalle, laulaja potkaisi yhtä univormuista kylkiluita, “Kaikin voimin”, raporttien mukaan.

Tapaus johti pidätykseen Liam, Alan White ja muut mukana olleet, lisäksi ohjelmasuunnittelun peruuttamisen, jonka he olivat suunnitelleet Hampuri.

Kun Maradona uhkasi heitä kuolemalla

Yhden kiertueen aikana Keidas Latinalaisen Amerikan osalta ryhmällä, joka on tunnustettu jalkapallofani, oli tilaisuus tavata hyvin Diego Armando Maradona yökerhossa.

Innoissaan he pyysivät opasta ja kääntäjää hankkimaan heille valokuvan 10.

Saavuimme sinne ja siellä oli paljon… toimintaa. Maradona Olin keskellä huonetta ja tein vitun jalkapallotemppuja pullonkorkilla. Hikoin kuin hullu. Hänen silmänsä olivat helvetin villit. Meidän ei niin paljon.

Sanoin, ‘Täällä on vähän paha mieliala, otetaan nopea valokuva hänen kanssaan ja lähdetään. ‘

Liam Gallagher, kohta VICE.

Lyhyen mutta kiihkeän sananvaihdon jälkeen kääntäjän kanssa; duo Gallagher tiesi sen Maradona hän ei ollut täysin tyytyväinen hänen läsnäoloonsa.

Hän käski minun kertoa heille, jos he lähtevät jonkin näistä nartuista, hän ampuu heidät.Toimialuenimesi