August 4, 2021

Iso isä Wilson hifissä

Perjantain epätyydyttävän kokemuksen jälkeen Muxikebarrissa, jossa valot ja ääni pilasivat paikallisen rokkari Bringasin konsertin, palasimme lauantaina Algortan kunnallisteatteriin maistelemaan
bluesman internacional iso isä Wilson. Hän esiintyi myös kvintetissä, ja ensimmäisestä kappaleesta havaittiin, että sama vaihe tarjosi täysin vastakkaisen kuvan: yksinkertaiset ja kauniit valot, jotka laajensivat ja toivat viisi virkailijaa lähemmäksi, ja talon teknikoiden saavuttama täydellinen akustiikka. .

Silmällä pitäen
262 henkilöä jotka taputtivat kätensä alusta alkaen ja kannustivat jokaista kappaletta intohimoisemmin, isä isä Wilson (Edenton, Pohjois-Carolina, 1960) ja hänen neljä italialaista joukkoaan (hän ​​lensi Bremenistä, Saksasta – huh, siellä minä näin ensimmäisen kerran Eric Burdon, lämpöaallon vuosi: kesä 2003-, he Italiasta)
ne kuulostivat hyvältä omilla ansioillaan. He asettivat meidät samoille paikoille kuin perjantaina, mutta lauantaina tuntui siltä, ​​että kuuntelimme ennätystä korkean onnen joukkueessa. Anteeksi: uskollisuus (se oli kirjoitusvirhe tai vain harva lipas, joka parantaa tekstiä).

Viisi virkamiestä ja viisi valonsädettä. /

CARLOS Gª AZPIAZU

Kanssa
ohjelmisto toimi hyvin (rumpalin lyönti, ne putoavat jännitteisiin ikään kuin levyn äänenvoimakkuus peruttiin, korkean kitaristin soolot, jotka eivät katsoneet kaulaa kynsimällä kuten Robert Cray, kuten Lil’Ed, kuten Joe Louis Walker…) ja Leioa Travellin ‘Brothersin bluesimiehet (jotka myös auttoivat instrumentteja: kaksi kitaraa -SG punainen ja Strat celeste-, basso ja kosketinsoitin; rummut Gipuzkoanista Carlos Malles Hondarribiasta, Voodoo Charmsista ja Travellinin varajäsen), iso isä Wilson ja hänen italialaiset perustivat kuoro- ja orgaanisen blues-soul-evankeliumin ohjelmiston niin hyvin tasaantuneeksi, että oli kuin kuulla Ry Cooder LP, Ry Cooder, jonka vaikutus iti joka toinen kolme, kuoroissa, järjestelyissä, tempoissa, kehityksessä, torrentissa, rivereñon kasteilmapiirissä tai otsikoissa, kuten ‘Bullfrog’, ‘Cross Creek Road’, ‘ Peukalo kyydissä ‘…

Mukana taivaansininen Fender Stratocaster Aitorilta, Travellin ‘Brothersin pomolta. /

CARLOS Gª AZPIAZU

He tulkitsivat 107 minuutissa
16 kappaletta täydellistä akustiikkaa ja loisto, joka peitti heidän puristisen sävynsä (Tejano rumba, diddley-beat, soul-pop …). Onko italialaiset näyttäneet jenkeiltä ja ohjelmisto melkein elokuvaa. Tyytyväinen seurakunnan vastaukseen, isä isä Wilson, pukeutunut harmaaseen ja tyylikkääseen hattuun, lauloi äidilleen (‘Miss Dorothy Lee’, Stevie Ray Vaughan -pisteet) nuorelle pojalleen, joka on jo antanut hänelle kaksi lapsenlapset (“Pidä kiinni rakkaudestamme”) ja hänen vaimonsa (“Anna Mae”, jossa hän kehuu häntä sanoista: “nainen, vaimoni, sokeri, mauste”).

Hän kehui myös kunnioitettavaa miestä, jota hän kutsui “kauniiksi” pari kertaa (“Minulla on ollut vähän mahdollisuuksia tulla Espanjaan. Mukava maa, kauniit ihmiset ja hyvä sää. Haluatko minun palaavan takaisin?” Auditoriosta ostimme hänen CD-levynsä (covid-protokollan mukaan hän ei käynyt myymässä niitä), hän esitteli päivitetyn version Son Housesta (‘Älä välitä ihmisistä, jotka grinnin’ kasvoissasi ‘, hyvin evankeliumi), hänen huippunsa saavutettiin blues a la ZZ Hill-Bobby Blue Blandin ‘Crazy world’ (jota hän julkaisi vuonna 2019 ennen pandemiaa, sovelletaan koronavirukseen, kuten hän kommentoi esitellessään) ja
hänen juhlallisin arreón oli ‘Rakkaus on avain’ (hurja basso kuten Luther Allison oli Texasissa).

A
tarkka, siisti ja kanoninen bolus laulajan kanssa lämpimästi ja laadukkaasti, jota vain afrikkalaisamerikkalaiset laulajat arvostavat.

.

Miksi et tarkista tästä