July 28, 2021

La Resaka avaa konsertit Centro de Arten teatterin portailla

Pete Castillo palaa lavalle bändinsä kanssa La Resaka konsertissa, joka esitetään tänään illalla klo 20.30 Teatteritaidekeskus. Golden Hits on tämän näyttelyn nimi, joka kokoaa 80- ja 90-luvun hittejä pop-rockissa.

Klassikot Suukko, Kierretty sisar, Lenny Kravitz, 4 ei-blondia, Kivitemppelilentäjät, Coldplay, Radiohead, Oasis Y Nirvana tulee olemaan osa valittua ohjelmistoa . ”Yritimme tasapainottaa teemavalintaa. Olemme erittäin innoissamme, koska lisäksi kanssamme näytelmät avataan teatterin portailla ”, sanoo Pete.

Blanquita Salazar, ääni, joka rakastui Ecuadoriin, on kadonnut

Lue lisää

“Se on uusi tapa, jonka taidekeskus on ottanut käyttöön COVID-19: n ansiosta. Tämä on alku esityksen sarjalle, joka pidetään rakennuksen ulkopuolella. Se on jotain, joka tehdään eri tilanteissa maailmasta, ja ilmapiiri ja sisustus antavat sille erittäin viileän plus”, Toteaa Xavier von Buchwald.

Kaksi vuotta sitten perustettu ryhmä on tehnyt useita esityksiä alusta lähtien, ja yleisö on vastaanottanut sen hyvin. El Oktoberfest Y Temporada Live 2020 ovat kaksi mieleenpainuvinta. “Seuraava esitys on tulossa ensi kuun 21. päiväksi, espanjalaisella rockilla, jonka mitat ovat suuremmat kapasiteetin parantamiseksi, se on vielä määriteltävä, mikä on välitön esityksemme La Botassa heinäkuun lopussa”.

Bändin muiden projektien joukossa on Nimesi on Guayaquil, mikä on kunnianosoitus paitsi Pääsatama, Julian-juhlissaan, mutta myös kosketinsoittaja Daniel Sais, joka myös jätti jälkensä klassikkoon Raivon kaupungissa, alkaen Soda Stereo. “Tulkitsemme on piristää, liikkua, kuunnella ja laulaa. Ne meistä, jotka muodostavat La Resakan, ovat tunteneet toisensa jo pitkään, ja tunne, joka tuntee meidät, saa meidät tavoittamaan muita ja olemaan yhteydessä yleisöön “, korostaa Carlos Villamar.

Fernando Lara elvyttää laulun Pimpinelasta

Lue lisää

.

Saat lisätietoja