July 28, 2021

“Minulla on enemmän leikkauksia kuin Michael Jackson”

Grego Rosselló meni taas veitsen alle toisen kerran samassa kuussa päätuotettuaan koripallopelien onnettomuudessa

Verkkojensa kautta Kreikkalainen Roussillon hän jakaa usein yksityiskohtia yksityiselämästään seuraajiensa kanssa. Saamasi lahjat, retket ystävien kanssa ja kulissien takana ohjelmista, joihin hänet on kutsuttu, on joitain kuvia, jotka näkyvät hänen sosiaalisissa profiileissaan. Nyt koomikko kertoi hänelle seuraajia mitä kärsi onnettomuudesta, jonka vuoksi hänelle oli tehtävä leikkaus. Huolimatta tapahtuman vakavuudesta, vaikutus päätti ottaa sen huumorilla ja Hän vitsaili äskettäin tehtyjen leikkausten lukumäärästä ja vertasi itseään Michael Jacksoniin.

“Sain peloissani”: Lizardo Ponce joutui vetäytymään ShowMatchista terveysongelman vuoksi

“Olet tiennyt peladakompleksistani kauan”, sanoi Rosselló Instagram-tilillään toukokuun alussa. Näillä sanoilla näyttelijä kertoi yleisölle, että hänelle oli tehty leikkaus kapillaari-implantti. “Olen kyllästynyt siihen, että miehet eivät pysty tekemään jotain esteettistä pelätessään olevansa” vähemmän macho “, hän selitti. ”Minulla on useita seuraajia, joilla on mamboja tai tyytymätön asiaan he pyysivät minua kertomaan vähän koska kukaan ei tee sitä tabu-pasan takia … ”, hän lisäsi. Rosselló ei ole ainoa puuttuminen viime aikoina: lisäksi näyttelijä kävi jokin aika sitten hampaiden leikkauksessa kaunistaakseen hymyään.

Grego Rosselló jakoi kuvan hänestä sidotulla nenällä ja vitsaili viime aikoina tekemistä leikkauksista

Grego Rosselló jakoi kuvan hänestä sidotulla nenällä ja vitsaili viime aikoina tekemistä leikkauksista

Nyt, Roussillon julkaisi yhden selfie sidotulla nenällä ja sanoi, että hänellä oli onnettomuus, jonka vuoksi hänelle oli tehtävä leikkaus. “Minulla oli kuukaudessa enemmän leikkauksia kuin Michael Jacksonilla hänen koko uransa aikana”hän kirjoitti Instagramissa. Tuntia myöhemmin nouse ylös haastatteli Juan Etchegoyen kautta Mitre Live, Radio Mitre ja laskettu mitä hänen nenälleen tapahtui. Hänen mukaansa kaikki tapahtui koripallopelin aikana ystäväryhmän kanssa. Yhdessä näytelmässä näyttelijä sai vahva kyynärpää kasvoihin, joka aiheutti a vakava vamma, jolla hänet oli leikattava välittömästi.

Gabo Usandivarasin uusi elämä: hän työskenteli kannabiksen istutuksessa ja on omistautunut mallinnukseen

”Hauska on, että kyynärpää osui minuun Marco Antonio Caponi. Me pelasimme Migue Granados ja useita muita kavereita. Saattaa olla hengitysteiden tukos“, Hän sanoi haastattelussa ennen ilmoittaessaan lähettäneensä nenän korjaamiseen. Myöhemmin koomikko sanoi, että leikkauksen jälkeen hän pysyy naamallaan sidoksissa, kunnes toipumisjakso on ohi.

ankkuri