August 3, 2021

Mitkä ovat myydyimmät bändit-paidat ympäri maailmaa

Sosiaaliset verkostot, pandemia ja uudet musiikkilajit ovat luoneet sisällön muutoksen musiikissa. On kuitenkin kiistaton kapealla, joka kattaa kaiken ikäisen, sukupuolisen ja musiikillisen mieltymyksen: suosikkiryhmäsi paidat.

Tämä todellisuus juontaa juurensa useisiin vuosiin. 60-luvulta lähtien ja suurella nousukaudella 80- ja 90-luvuilla musiikista vaatteiden kautta tuli myös poliittinen keskustelu, tapa luoda asema maailman tapahtumien edessä. Ja ei vain, että musiikkiryhmän kuulijoiden kanssa luoman kuulumisen tunne heijastuu virallisten (ja epävirallisten) tuotteiden suuressa määrin.

Tällainen vaikutus on olemassa musiikkialalla, joka jotkut taiteilijoiden merkit, symbolit tai lauseet ylittivät itse yhtyeen ja he ovat jo osa kollektiivista tajutonta. Tämä johti T-paitoihin, ja ihmiset eivät epäröineet käyttää ilmausta tai symbolia, jonka heidän epäjumalansa julistavat rintaansa.

Maailman myydyimmät bändit-paidat

  • Vierivät kivet: Mick Jagger, Keith Richards ja yritys teki kielen logon matkustamaan ympäri maailmaa. Kuuluisa “punainen kieli” käytettiin ensimmäistä kertaa levyn kannessa “Tahmaiset sormet”, Ja sen on luonut taiteellinen opiskelija nimeltä John Pasche, että tuolloin veloitti bändin 50 kiloa. Tietenkään hän ei kuvitellut seurauksia, joita myöhemmin tapahtui.
Rolling Stonesin punainen kieli, symboli kansainvälisestä rockista. (Kuva: Télam).Mille: Kuva: (Telam)
  • Beatles: John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr ja George Harrison Ne merkitsivät musiikin historiaa maailmanlaajuisesti, eivätkä ne ole kaukana T-paitojen myynnistä. The Disc Cover Logo T-paita Abbey Road Se on epäilemättä yksi kaupallisimmista musiikkihistoriassa. Mutta brittiläisellä yhtyeellä on erityispiirre myydä useita malleja: T-paidoista, joissa on bändin nimi, joihinkin neljän kasvot.
Beatles: Abbey Roadin kansi.
  • AC / DC: veljet Angus ja Malcom Young perustivat AC / DC: n melkein 50 vuotta sitten, ja niiden luomisen myötä tuli logo, joka loi kaupallisen “puomin”. Bändin ikoninen logo luotiin vuonna 1974, mutta myydyin versio saavutettiin vuonna 1977 albumin julkaisemisen myötä. “Ole rock”. Se on epäilemättä yksi maailman myydyimmistä paidoista, vaikkakin siinä mielessä, että on olemassa paljon erilaisia ​​malleja.
AC / DC-logo ylitti musiikin rajan: se on yksi tunnetuimmista maailmassa. (Kuva: AP Rich / Fury)
  • Pink Floyd: Waters, Gilmour ja yritys ovat toinen tapa matkustaa ympäri maailmaa. Pyramidi, jonka ylittää sateenkaari “Kuun pimeä puoli” Se on yksi tunnetuimmista kuvista planeetalla myös niiltä, ​​jotka eivät ole koskaan kuulleet kappaletta. Logo ei ole pelkästään tekosyy T-paitojen tekemiseen, vaan se on myös tatuointien, lippiksen ja paljon muuta.
Kuun pimeä puoli, el histórico logo de Pink Floyd, recreado. (Kuva: Instagram @albumcovers_inlockdown)
  • Iron Maiden: Epäilemättä raskas rock on T-paitamyynnin kärjessä koko planeetalla, eikä brittiläinen yhtye ole poikkeus. Eddie-hahmo yhdessä bändin nimen kanssa (tyypillisellä kirjasimella) löytyy paitsi johdanto-osan kappaleista myös kaikista myydyistä paidoista.
  • Nirvana: Emojista, jossa on ristit silmissä ja kieli ulos, tuli muotikuvake. Se esiteltiin ensimmäisen kerran lentolehdillä albumin julkaisun merkitsemiseksi. Unohda koko juttu. Logoa koskeva kiista johtui siitä, ettei kukaan koskaan tiennyt kuka sen todella suunnitteli. CobainIlmeisesti hän ei koskaan sanonut mitään siitä, ja siksi monet uskovat, että se oli hän itse.
Kurt Cobain ja hänen yhtyeensä, joilla on yksi rock-maailman suosituimmista logoista.
  • Aerosmith: Steven Tylerin johtama bändi lisää, että heidän paitojaan myydään yhdessä maailman suosituimmista huvipuistoista. Päällä Disney Hollywood Studios, Aerosmithit ovat kutsutun vuoristoradan tähtiä Rock ‘n’ Roller.
  • Patricio Rey ja hänen redonditos de ricotta: Kansallisesti se on yksi suosituimmista bändeistä maan historiassa, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että T-paitojen myynnissä se on ensisijainen. Indio Solarin johtamalla bändillä on erittäin uskollinen yleisö, joka kantaa rakkauttaan epäjumalaansa kaikkialla. Eniten näkyvissä olevassa paidassa on bändin logo: “PR”, kruunu päällä. Tämä logo on monien “ricotero-ihmisten” tatuointien kohde.

.

hyödyllinen linkki