August 3, 2021

Pearl Jamillä ja John Lennonilla on omat nuket

Pidä keräilykappale suosikkiartisteistasi Se on yksi musiikin ystävien suosikki asioista. Nyt heillä on uusi tilaisuus hankkia söpöjä kerättäviä hahmoja joistakin tärkeimmistä musiikin idoleista. Kaikki tämä Popapaloozan vuoden 2021 versiossa.

Mikä on Popapalooza?

Joka vuosi kerätään hahmoja historian suurimmista musiikkikuvakkeista. Lisäksi julkaistaan ​​musiikin uusien kasvojen luvut, jotka ovat jo jättäneet vaikutuksen teollisuuteen. Se tunnetaan nimellä Popapalooza, tunnettu Funko Pops -tapahtuma.

Selkeässä viitteessä Lollapaloozaan, lJo ikoninen nukemerkki tuo markkinoille uusia nukkeja osana Pop! Rocks, keskittynyt yksinomaan musiikin faneihin. Niinpä he julkaisevat joka vuosi yksinoikeushahmoja, joita musiikin ystävät ja näiden Funkojen keräilijät odottavat.

Pearl Jam

Popapaloozan vuoden 2021 painokseen paketti julkaistaan ​​Pearl Jamin viiden jäsenen kanssa heidän omia instrumenttejaan käyttäen. Vihreä päivä on toinen bändeistä, joilla on omat nuket, huhujen keskellä a uusi albumi.

Popapalooza
Vihreä päivä

John Lennon y Ozzy Osbourne ovat muita ikonisia hahmoja, jotka ovat osa tämän vuoden Popapaloozan painosta. Entisen Beatlen tapauksessa hänet voidaan nähdä yllään sotilastakissa, kun Osbourne simuloi 1981-albuminsa kantta, Hullun miehen päiväkirja.

John Lennon

Yksi tämän vuoden suosituimmista hahmoista on yksi tämän hetken menestyneimmistä bändeistä. Kyse on BTS: stä, jonka suloiset nuket saapuvat seitsemänjäseniseen sarjaan ulkonäöltään videon innoittamana Dynamiitti. Useimmista näistä on myös yksittäisiä avaimenperiä.

BTS

Nuket voi nyt tilata ennakkoon Funko Pop. Lisäksi odotetaan lisää yllätyksiä uusien taiteilijoiden kanssa, jotka voivat olla mukana tämä kuuluisa tapahtuma, joka kokoaa yhteen musiikin fanit ja keräilijät.

Täällä