August 2, 2021

Pete Townshend ei tiedä milloin uusi Who-albumi tulee

Pete Townshend, arvostetun rock-ryhmän “The Who” kitaristi, on todennut, että hän on haluttomia uuden albumin tekemiseen johtuen “vanhanaikaisesta” tavasta, jolla hän ja muut ryhmän jäsenet työskentelevät. Nämä lausunnot tulevat sen jälkeen, kun ryhmän johtaja Roger Daltrey vakuutti, että “albumeille ei ole enää markkinoita”, mistä hän esitti samanlaisia ​​epäilyjä uuden musiikin nauhoittamisesta.

Äskettäisessä keskustelussa Guitar Player -lehden kanssa (Contact Musicin kautta) Pete Townshend kommentoi: “Uuden albumin kohdalla kestää kauan koota tarvitsemamme 20 tai 30 kappaletta, jotta Roger ja minä ja kaikki tuottajat voivat työskennellä valitsemassa ne, jotka sopivat materiaaliin ”.

Saatat olla myös kiinnostunut: Kuuntele “Kosminen imperiumi”, George Harrisonin julkaisematon demo

Townshend toteaa, että kirjoittamalla kappaleita ja julkaisemalla ne kaksi vuotta myöhemmin hän vain toivoo, että ne voivat sopia ”hetken huumoriksi”. “Monet taiteilijat kirjoittavat nyt kappaleita kotona, äänittävät niitä kotona ja julkaisevat ne muutamassa viikossa”, hän sanoi.

Mutta prosessi on vanhentunut, ja se vie kauan. Joten en tiedä, mutta olen optimistinen. Ja varmasti täynnä ideoita.

Saatat olla myös kiinnostunut: Kaksikymmentäyksi lentäjää esittelee “Saturday” -videon

Helmikuussa Pete Townshend totesi, että hänellä oli monta sivua luonnosteksteistä The Who -albumin mahdolliselle uudelle albumille, joka voitaisiin julkaista pandemian takia lukituksen jälkeen, varmistaen, että hän alkaa työskennellä tämän musiikin parissa, kun “tällä hetkellä minä saapui ”.

The Who julkaisi viimeisen studioalbuminsa vuonna 2019, joka sisälsi otsikon “WHO”. Koronavirustapausten lisääntyessä ympäri maailmaa ryhmä peruutti äskettäin kiertueen, jonka he aikoivat pitää Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa.

.

Kokeile näitä