August 1, 2021

Poissa televisiosta Oriana Junco aikoo palata mediaan projektilla, jonka on puhuttava

Siitä on kulunut kauan Oriana Junco laski mediaprofiilinsa. Vaikka hän on edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa, häntä ei näy televisiossa, ja monet ajattelevat unohtaneensa ne loistavat ajat, kun hän varastaa kaikkien käymiensä ohjelmien huomion.

Vuoropuhelussa TN Show’n kanssa kuva myönsi, ettei hän menetä valotusta pienellä näytöllä, mutta myönsi sen Hän voisi pian tehdä suuren harppauksen ryhtymällä elokuvateatteriin. Suunnittelija Daniel Capri on se, joka vastaa neuvottelujen päättämisestä. ”Huomaan, että televisio on liian pieni minulle. Kaikki todellisuus osoittaa, että olen keksinyt vuonna 2000. Viime kerralla minulle tarjottiin tehdä elokuva ja Rubén Vivero – entisen bloggaajan veli Cumbiohän ehdotti sarjan tekemistä”, Hän huomautti innoissaan.

Mistä tässä projektissa olisi kyse? Yhteydessä tämän välineen kanssa tuottaja selitti, että hän oli kiinnostunut kertomaan Orianan tarinan, koska se oli tärkeä viihdemaailmassa. Hän oli yksi merkittävimmistä suhdetoiminnoista Argentiinassa ja toi maahan paljon kansainvälisiä tähtiä.

Oriana Junco ja María Eugenia Ritó. (Kuva: Instagram / orianajunco).

”Se oli ensimmäinen, joka sisällytti ajatuksen syömiseen pubissa. Hän järjesti kaikkein ylenpalttisimmat juhlat. Haluan myös kertoa hänen muutoksestaan. Sillä on erittäin rikas historia ja se oli mielenkiintoista minulle. Määritämme, kuinka muoto tulee olemaan, idea on, että siellä on myös vähän dokumentteja. Jos kaikki menee hyvin, äänitämme sen vuoden viimeisellä neljänneksellä ”, Vivero kertoi tälle medialle.

Tämä on epäilemättä Juncolle loistava tilaisuus maistella sitä menestystä, joka on aina seurannut häntä, paluun lisäksi työtä puolentoista vuoden kuluttua pandemian lykkäämillä suunnitelmilla. Viime kerralla hän esiintyi julkisesti plop-puolue, jonka kanssa hänellä on myös odottava kiertue, kun kaikki palaa normaaliksi. Hän vierailee Uruguayssa, Rosariossa, Córdobassa ja Paraguayssa.

Oriana Junco voisi uskaltautua elokuvateatteriin. (Kuva: Instagram / orianajunco).

90-luvulla Oriana toimi suhdetoiminnasta vastaavana virkamiehenä ja tuli maan menestyneimmäksi. ”Olin yksi ensimmäisistä, joka toi Bibi Ándersenin, Sônia Bragan ja Joan Collinsin. Otin Ricardo Montanerin diskoihin, kaikki tytöt, jotka työskentelivät Pancho Dotton ja Ricardo Piñeiron kanssa. Loistavat ajat. Käynnistin María Pryorin ja Natalia Antolínin maineeksi. Kun avasin La Diosan keilahallin, toin Claudia Schifferin, Lonnie Gordon, Grace Jones ”, hän muisteli ylpeänä.

Oriana Junco on Moria Casánin läheinen ystävä. (Kuva: Instagram / orianajunco).

Hänen osallistumisensa tuohon maailmaan päättyi vuonna 2000, jolloin hän päätti lähteä televisioon. Ja se ei ollut hänelle huono. Menen läpi Amerikka, Channel 9 ja vuonna 2014 se liittyi PPT, jossa hän teki parodian Jorge Capitanichista. Hän päätti kuitenkin vetäytyä ennen sopimuksen purkamista, koska hän sai uhkauksia verkostoihin. ”Jorge Lanatan kanssa sain toimeen julma. Puhumme samaa kieltä, samaa koodia. Kanavassa minua kohdeltiin erittäin sydämellisesti, kaikki erittäin miellyttävää ”, hän sanoi.

Oriana Junco loisti parodiallaan Jorge Capitanich. (Kuva: eltrecen sieppaus).

Maanantaina taiteilija yllätti seuraajansa postikortilla nuoruudestaan Raffaella Carrà, Hän kuoli 78-vuotiaana. Hän kertoi TN Show’lle, kuinka hän tunsi hänet: “Koska hän tuli syömään sosiaaliseen klubiin, jonka äitini oli Callaossa ja Avenida Corrientesissa. Monet taiteilijat kävivät siellä pelaamassa pokeria. Raffaella oli kuvake ja kaikkien pedojen äiti ”.

Oriana Junco junto Raffaellalle. (Kuva: Instagram / orianajunco).

Lopuksi Oriana myönsi sen häntä ei loukata, että hänet muistetaan Oggi Juncona: ”Se on minun tuotemerkkini, eikä Oggilla ole sukupuolta. Tiedän, että olen aina ihmisten mielessä. Rakastan, että he rakastavat minua ”.

.

klikkaa tätä nyt