July 31, 2021

Rockin historia menee huutokauppaan Internetissä

Rockin ja genren historian ystäville on onnea. Varsinkin jos lompakkosi on maksukykyinen: ensi 14. ja 15. heinäkuuta Guernseyn verkkosivuilla järjestetään A Century of Music, huutokauppa musiikkiin ja niiden tekijöihin liittyvistä esineistä, joiden määrä ja taso ovat harvinaisia. Itse asiassa, jos Jeff Bezos tai Elon Musk, kahden tunnetun mogulin nimeämiseksi, halusivat ostaa kaiken, seuraavana päivänä he voisivat avata oman Rock-museon. Luotetaan faneille päästä eteenpäin.

Ainutlaatuinen ja toistamaton esine

Eddie Van Halenin käsintehdyn kitaran avulla he toivovat osuvan kuusinumeroiseen numeroon

Nämä Electric Lady -kaiuttimet olivat Jimi Hendrixin äänitysstudiossa.

Guernseyn

Metaforan ystäville, avataan erä kappaleita, jotka menevät huutokauppaan myyttisen New Yorkin Chelsea-hotellin ovien kanssa, joka on ensimmäinen kaupungin kulttuuripaikka ja historiallinen rakennus ja korkein vuoteen 1902 saakka. suosituimpia vieraita Merkittävimpiä ovat puunkirjoittajat Mark Twain, Arthur C. Clarke, Tennessee Williams, Allen Gingsberg, Jack Keoruac ja Charles Bukowski. Myös Stanley Kubrick ja Milos Forman. Mutta jos menemme musiikkiin, sen seinät tihkuvat sointuja: Dee Dee The Ramonesista, Bob Dylan, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Sid Vicious, Leonard Cohen, Patti Smith, Bob Marley … Lista on loputon.

Hendrixin ja Joplinin lisäksi se on isännöinyt Madonnasta Leonard Coheniin Bob Dylanin, Sid Viciousin, Leonard Cohenin, Patti Smithin ja Bob Marleyn välityksellä.

Guernseyn

Erittäin arvokkaita ovat kahden tähden kitarat, kuten Paul McCartney Eric Clapton, blues-huuliharpun polut Paul Butterfieldiltä ja James Cotton sekä kaksi näppäimistöä Chick Corealta ja Elton Johnilta. Jimi Hendrixiltä näemme kaksi Electric Lady -kaiutinta hänen äänityshuoneestaan ​​(joka myös palveli mm. Led Zeppeliniä ja Stevie Wonderia) ja blues-kuvakkeen Benny Goodmanin klarinetin. Myös saksofoni, joka kuului Bill Clintonille. Ehkä tämän listan arvokkain esine on Eddie Van Halenin kitara: “Tämä on käsityönä valmistettu alkuperäiskappale, joten sen pitäisi olla kuusinumeroinen”, sanoo Guernseyn huutokaupan puheenjohtaja Arlan Ettinger.

Ei vain instrumentteja

Luettelossa on myös Bill Clintonin saksofoni ja John Lennonin piirustukset

Guitarra Kramer Stryper on oikea valinta Eddie Van Halenille.

Guitarra Kramer Stryper on oikea valinta Eddie Van Halenille.

Guernseyn

Huutokauppa ei koostu vain instrumenteista. Myös rock-historiaan liittyviä esineitä on melkein yhtä tärkeitä kuin sähkökitara. Esimerkiksi legendaarisen Woodstock-festivaalin varusteita, jotka pidettiin 15.-18.8.1969 Sullivan Countyssa (New York), ja pyhä päivä hippi-liikkeelle. Alkuperäisiä konserttivalokuvia ja dioja, jotka virallinen valokuvaaja Barry Levine (yhdessä hänen Leica-kameransa) on ottanut lavalla, käsinmaalattu festivaalikartta ja tunnettujen taiteilijoiden Woodstockin 25-vuotispäivänä maalaamat paneelit ovat tarjouskilpailussa. . Myös sarja John Lennonin alkuperäisiä piirustuksia. Melkein pyhistä vaatteista on mahdollista tehdä tarjous Billie Holliday -puvusta ja Buddy Holly -takista.

Käsin piirretty kartta, joka näyttää matkat legendaarisen Woodstock-festivaalin aikana.

Käsin piirretty kartta, joka näyttää matkat legendaarisen Woodstock-festivaalin aikana.

Guernseyn

Niiltä puuttuu kansanterveys

New Jerseyn ensimmäinen musta kirurgi joutui myymään Gibson-kitaransa maksamaan ALS-hoidosta

Yksi houkuttelevimmista tarinoista Gibson Les Paul Goldtop -kitaran takana on sen omistaja: hän säästi nuoruutensa aikana ostamaan sen ja vuosia myöhemmin hänestä tuli New Jerseyn ensimmäinen musta kirurgi. Tänään, 80 vuotta myöhemmin, Jason Baker joutuu myymään sen maksamaan oman lääketieteellisen taistelunsa ALS: ää vastaan. 14. erä koostuu viuluista, mandoliinista, banjoista, ukuleleista ja akustisista kitaroista samasta yksityisestä kokoelmasta, joita voi katsella ja soittaa huolellisesti keräilijän kotona Princetonissa, NJ. 15. päivä on voimakkain, koska se sisältää suurimman osan tähdille kuuluneista esineistä, ja ne on tallennettu Guernseyn varastoon New Yorkiin ja niitä voi tarkastella tilauksesta.

Miksi et kokeile tätä