August 2, 2021

Amy Winehouse ei halunnut jousisoittimia “Back To Black” -elokuvalle

Blueslaulaja Amy Winehousen toisen ja viimeisen studioalbumin ”Back to Black” puhuminen tarkoittaa suurta menestystä musiikkiteollisuuden historian tunnetuimmista teoksista 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen aikana. kuten “Rehab”, “You Know I am not Good” tai sydäntä särkevä balladi, joka antaa tälle materiaalille otsikon “Back To Black”.

Vuonna 2006 julkaistu materiaali oli yhteistyössä Chris Elliotin kanssa hänen orkesterisekoitustensa sovittelijana. Hän on paljastanut, että Winehouse ei halunnut lisätä yhtään jousisoitinta musiikkikappaleisiinsa, keskustelemalla tuoreessa haastattelussa haasteista, joita hän kohtasi instrumentalisoinnin kokoonpanossa. tästä materiaalista.

Saatat olla myös kiinnostunut: Pete Townshend ei tiedä milloin uusi Who-albumi tulee

“Mark Ronson, Darcus (Beese, Island Records) ja Tom (Elmhirst) kuuntelivat miksauksia ja kokivat, että kappaleissa voi olla toinen väri”, Elliot kommentoi keskustelussa Uncutin kanssa. “He eivät halunneet sen tulevan samasta äänimaailmasta kuin” Frank “(Winehousen debyyttialbumi vuonna 2003).

Elliot toteaa, että Tom Elmhirst ehdotti jousisoittimien lisäämistä, mutta Winehouse “ei ollut idean fani”. “Itse asiassa hän sanoi suorasukaisesti Markille (Ronson, levyn päätuottaja)” En halua mitään pirun kieliä albumille. ”

Saatat olla myös kiinnostunut: Kaksikymmentäyksi lentäjää esittelee “Saturday” -videon

Vaikka Amy Winehousen toiveet täyttyisivät albumin ensimmäisessä painoksessa, Chris Elliot päätti lisätä jousisovituksia 15-vuotisjuhlavuoden uudelleenjulkaisussa yrittäen saada nämä sovitukset toimimaan parhaiten tämän materiaalin yhteydessä, paljastaen, ettei hänellä ollut aavistustakaan tai odotuksia Mark Ronsonin reaktioon tähän ajatukseen.

Chris Elliot huomauttaa, että muutettuaan muutamia nuotteja ja käynyt läpi kappaleen kahdesti, Ronson muistutti häntä siitä, kuinka paljon Winehouse vihasi jousia. He sopivat pitävänsä nämä järjestelyt alhaisina päättelemällä, että ne lisäävät kauhistuttavan äänen materiaaliin. Elliot päättelee, että hänen työnsä levyllä on saanut inspiraationsa elokuvien ääniraidoista, joiden ansiosta hän pystyi rakentamaan sen ilmapiirin voimakkuuden.

.

internet