August 2, 2021

Carlos Santana ja Ringo Starr laulavat sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta

Kaikkien kansallisuuksien taiteilijat osallistuivat ohjelmaan voidakseen yhdistää maailman musiikin välityksellä ja pohtia vuonna 2020 kohtaamiamme haasteita virtuaalikonsertti “Peace Through Music: The Global Event for Social Justice”.

Noin kahden tunnin ohjelma lähetettiin Playing For Change Facebook -tilille, joka toi tekniikan ansiosta yhteen eri maat.

Mukana olleiden muusikoiden joukossa oli meksikolainen Carlos Santana, joka esitti ”Oye como va”, Tito Puenten kappaleen, mutta legendaarisen kitaristin kuoleman 70-luvulla.

”Musiikki on mystinen lääke, joka parantaa kaikki, jotka kuulevat sen pelkää infektiota, erottamisen tartunta, ajattelu, ettet ole tarpeeksi. Musiikki pelastaa sinut ajattelemasta tuollaista ”, Santana sanoi.

Jaliscossa syntyneen vaimon seurassa akku Cindy Blackman, leikkimässä ulkona Havaijilla. Virtuaalisesti Yhdysvaltojen eri osista tulevat artistit, kuten bajista Tal Wilkenfeld, lyömäsoittaja Tito Puente Jr. ja kantoni Becky G.sekä muusikot Kolumbian ja Brasilian kaltaisista maista.

Konsertti pidettiin Yhdistyneiden Kansakuntien 75. vuosipäivän ja ns. Solidaarisuustiistaina (tai englanniksi antavan tiistaina) muistoksi, ja sen tuotti organisationes Playing For Change ja Blackbird Presents.

Santanan lisäksi joukossa oli alan merkittävimpiä henkilöitä Annie Lennox, Gary Clark Jr., Jack Johnson y Ringo Starr.

Lisäksi kärsineiden ihmisten viestit Covid-19, lähetyksen aikana aiheita, kuten taistelu lopeta rasismi, korostaen musiikin voimaa murtamaan kaikenlaisia ​​esteitä. Varainhankintaa pidettiin myös Yhdistyneiden Kansakuntien eri syiden tukemiseksi.

“Musiikilla on kyky tuoda meidät yhteen”, kommentoi Jack Johnson.

Laulaja Annie Lennox päätti suorittaa version “Here comes the rain again”, 80-luvun laulun, jonka hän ikuisti brittiläisen Eurythmics-duon jäsenenä.

Rumpali Ringo Star, yksi myyttisen ryhmän jäsenistä Beatles, esitti kappaleen, johon hän osallistui, ja jonka muusikot ympäri maailmaa nauhoittivat ”The weight” korostaen rakkauden ja rauhan sanomaa.

“Minulla on kunnia olla täällä ja olla osa tätä musiikkiesitystä, joka juhlii Yhdistyneitä Kansakuntia ja 75 vuotta työtä rauhan ja oikeuden puolesta ympäri maailmaa, ja olen varma, että rakkaus oli jollain tavalla osa tätä”, hän sanoi.

”Olen innoissani voidessani esitellä sinulle seuraavan videon,” Paino ”, jossa soitan. Kiitokset Robbie Robertson bändin yhdistämisestä muusikoiden kanssa ympäri maailmaa. “

ExBeatlen mukana oli muusikoita maista, kuten Italia, Yhdysvallat, Espanja, Argentiina, Kongo ja Japani.

nrv

.

Mene tähän