July 28, 2021

Hän selviytyi holokaustista, oli vakooja ja johtaa 99-vuotiaana heavy metal -yhtyettä

Hänen nimensä on Inge Ginsberg ja hän syntyi 27. tammikuuta 1922 Wienissä, Itävallassa. Hänen elämänsä leimautui natsismista. Vuonna 1938 hän näki isänsä lähetetyn Dachaun keskitysleirille. Ingellä oli parempi onni, vaikkakin hyvin surullinen kurssi.

17-vuotiaana vuonna 1939 hänet karkotettiin äitinsä ja veljensä kanssa San Luis -alukselle. Kohde: Kuuba. Lähes 1000 juutalaista matkusti tällä aluksella. Saavuttuaan Kuubaan heidät hylättiin. Alus halusi jättää heidät Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, eikä heitä myöskään otettu vastaan. Aluksen oli matkustajiensa kanssa palattava Eurooppaan.

Inge, kun hän asui Yhdysvalloissa.

Yhdessä äitinsä ja veljensä Hansin kanssa he pysähtyivät Adliswilin pakolaisleiri, Sveitsissä. Sitten he kävisivät läpi muiden peltojen, jotka sijaitsevat Luzernissa ja Luganossa.

Kun toinen maailmansota päättyi, Inge halusi ylittää uudet rajat. Hän teki sen 1950-luvun alussa, jolloin tuli Yhdysvaltoihin. Ja uusi elämä alkoi, täynnä ylä- ja alamäkiä. Ja seikkailuja.

Toimittaja, vakooja ja säveltäjä

Sitten hän työskenteli toimittajana hän oli vakooja CIA: n edeltäjän Yhdysvaltain strategisten palvelujen toimistolle. Naimisissa kolme kertaa ja hän tajusi, että hänen intohimonsa oli musiikkia.

Hänellä oli ylellisyyttä kirjoittaa kappaleita amerikkalaisen musiikin pyhille hirviöille Dean Martin, Nat King Cole y Doris -päivä. Mutta velvoitteet saivat hänet luopumaan taiteesta. Kunnes kuusi vuotta sitten.

Kun hän täytti 93 vuotta, hän lauloi uudelleen. Ja hän ei valinnut kevyttä tyyliä. Liittyi bändiin TritoneKings (Tritoni on se musiikkisävy, jonka katolinen kirkko hylkää saatanana). TritoneKings valmistaa raskasmetallia. Y Mummo sopi laskuun täydellisesti.


Hänellä oli ylellisyyttä osallistua vuoden 2015 Eurovision laulukilpailuun, jonka aihe oli “Nauraa kuolemaan”.

Hänellä oli ylellisyyttä osallistua Eurovision laulukilpailu 2015 teemalla ”Nauraa kuolemaan” ja hajotti sen teemalla ”Maailmankaikkeus kaikuu takaisin” (katso yllä oleva video).

Tämän uskomattoman tarinan oppi elokuvaohjaaja Leah Galant, joka kuvasi dokumenttielokuvan ”Death Metal Grandma”.

TritoneKings valmistaa raskasmetallia.  Ja mummo sopi laskuun täydellisesti.

TritoneKings valmistaa raskasmetallia. Ja mummo sopi laskuun täydellisesti.

Elokuvantekijä selitti The New York Times, kolme vuotta sitten: ”Hänen tarinansa on minulle erittäin merkittävä. Hän pakeni holokaustista ja sodan jälkeen hän ja hänen aviomiehensä Otto Kollman muuttivat Hollywoodiin rakentamaan uutta elämää, ja he sävelivät kappaleita eräille tämän sukupolven merkittävimmille taiteilijoille. Ginsberg kirjoitti jatkuvasti sanoituksia ja runoja ja tajusi tarvitsevansa uusia tapoja saada yleisö. “

Ja hän jatkaa: Kuinka hän voisi tehdä sen yhteiskunnassa, joka usein jättää huomiotta vanhemmat naiset tai hiljentää heidät? 93-vuotiaana hän löysi ratkaisun: death metal. Se tarjosi hänelle mahdollisuuden keksiä itsensä uudestaan ​​iässä, jolloin tällaiset mahdollisuudet ovat harvinaisia. Joten hänen esitystensä lisäksi hänen tarinansa on itse asiassa nainen, joka etsii uusia tapoja tulla kuulluiksi. “

Katso myös

Nuori mies, joka tappoi naisen ja hänen lapsensa ja jota rakastavat miljoonat tytöt

GML

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

ankkuri