August 4, 2021

‘Irish Song’ – teatteriesitys 16. heinäkuutaIrlantilainen laulu on elokuva, jonka ohjaa Oscar-, Tony-palkinnon ja Pulitzer-voittaja John Patrick Shanley ja joka osuu Espanjan teattereihin 16. heinäkuuta.

Elokuva on asetettu Irlannin maaseudun idyllisissä maisemissa, jossa maanviljelijä Rosemary haluaa houkutella ujoaan naapuriinsa Anthonya, joka on edelleen säälimätön naisen yrityksille. Kaikki monimutkaistuu, kun Anthony isä aikoo myydä perhetilan amerikkalaiselle veljenpoikalleen, joka saapuessaan Irlantiin rakastuu Rosemaryyn.

irlantilainen kappaleOhjaus John Patrick Shanley, Oscar-voittaja parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta vuonna 1988 Moonstruck-elokuvastaan, Tony-palkinto parhaasta näytelmästä Doubt: A Parable -elokuvasta ja Pulitzer-draama-draama vuonna 2005 samalle rakennustyömaalle Pääosissa Emily Blunt (‘Mary Poppinsin paluu’, ‘Sicario’), joka avataan tänä kesänä teattereissa ‘A quiet place 2’ ja ‘Jungle Cruise’, Jamie Dornan (‘Viisikymmentä harmaan sävyä’ saaga), Jon Hamm (TV-sarjat Hullut miehet, Vauvan kuljettaja) ja Oscar-voittaja Christopher Walken (‘Metsästäjä’, ‘Pulp Fiction’.

Ohjaaja mukauttaa näin exitoso-musikaali ‘Mullingarin ulkopuolella’ esiteltiin vuonna 2014 Broadwaylla. Lisäksi elokuvan alkuperäinen nimi ‘Wild Mountain Thyme’ viittaa kelttiläiseen kansanlauluun, jota muun muassa Bob Dylan ja Joan Baez, George Harrison, Van Morrison, Rod Stewart tai Ed Sheeran ovat mukauttaneet vuosien ajan.

Elokuvalla ‘Irlantilainen laulu’ ohjaaja tarkastelee juurensa emotionaalisella ja romanttisella tavalla ja käsittelee teemaa ihmiskunta, köyhyys, yksinäisyys ja intohimo kuulua irlantilaiseen maanviljelijäperheeseen. ”Elokuva on omistettu setäni Tonylle ja hänen vaimolleen Marylle. Kirjoitettu tarina on satu, mutta tämä tarina tulee syvältä kulttuuripaikalta. Olen irlantilainen ja yhdysvaltalainen mies, silta kahden maan välillä, ja olen siitä erittäin ylpeä. Kerron tarinan ja toivon, että pidät siitä ”, Shanley sanoo.

Elokuva esiteltiin alun perin BCN-elokuvajuhlilla. Sen ovat tuottaneet Mar-Key Pictures, Likely Pictures ja Post Pictures. Tuottaa Leslie Urdang (Mar-Key Pictures -lehden presidentti, joka sisältää otsikoita, kuten Lokki, Aloittelijat, Kaninreikä), Anthony Bregman (joka on voittanut lukuisia palkintoja elokuvillaan: Oscar, Golden Globe, Bafta, Gotham ja arvostetut festivaalit, kuten Cannes, Berliini tai Sundance), Alex Witchel (Yhdysvaltalainen toimittaja, joka tunnetaan sarakkeistaan ​​The New York Timesissa, kirjoittaja romaaneihin “Me Times Three” ja “The Spare Wife”), Martina Niland (‘Port Picturesin perustaja, Oscar-palkinto yksitoista-elokuvalle ja Golden Globe-laulaja Sing Street -kilpailulle), Michael A.Helfant (‘Amasia Entertainmentin perustaja- ja toimitusjohtaja, sisältää nimikkeitä kuten’ Mr. Right ‘tai’ Them That Follow ‘) ja Bradley Gallo (Amasia Entertainmentin perustaja ja presidentti).

Suunta: John Patrick Shanley.

Vuosi: Iso-Britannia, 2020.

Jakelu: Emily Blunt, Jamie Dornan, Jon Hamm, Christopher Walken.

Tuotanto: Mar-Key-kuvat, todennäköisesti kuvat, postikuvat; Leslie Urdang, Anthony Bregman, Alex Witchel, Martina Niland, Michael A.Helfant, Bradley Gallo.

Jakelu: Contracorriente-elokuvat.

Ensi-ilta: 16. heinäkuuta 2021.

-Mainonta-
Opi faktat täältä nyt