August 1, 2021

Jalei, La Platan sydämestä koko maailmaan

Jalei, kaupungissamme muodostettu ryhmä, on aloittanut järkevän kokeilun ja sidottu tavoitteiden ja työn reittiin, jossa ennen karanteeniin asettamista he olivat suunnitelleet kiertueen maakunnan sisätiloihin toisen EP: nsä mainostamiseksi. “Liskojen kaupunki”. Juuri nyt he ovat kehittämässä trilogian viimeistä osaa. “Nopeiden aikojen hurja”, joka sisältää tässä erässä ”Topo” Espíndolan, yhteistuotannon Skay Beilinson.

Vuoropuhelussa Platense-editori, yhtyeen laulaja, Alan San Roman, kommentoi tälle medialle ”Työskentelemme täydellä kapasiteetilla, nykyinen tilanteemme on erittäin energinen. Viimeistelemme kolmannen albumin nauhoittamista, heitämme kaiken lihan grilliin “.

“Ennen kaikkea COVID-aaltoa meillä oli jo asetettu päivämääriä, nyt ajoittamme niitä uudelleen, samoin kuin pari kiertuetta. Aiomme tehdä suoratoiston studiossa ja esityksen Meksikon asemalle. Tulemme myös olemaan osa Fénix-festivaalia “lisätty.

Ryhmän syntymisen ympärillä hän luisti sen “Hän syntyi vuonna 2015, hän soitti toisessa bändissä, hän oli toinen kitaristi ja hänellä oli kappaleita, jotka hän oli laatinut, eikä tehdylle albumille ollut enää jäljellä, asioita, joita tapahtuu bändeissä.”

”Aloitin grillaamisen aikana noita kappaleita ja poika, joka seurasi yhtyettä, kertoi minulle, että minun oli nauhoitettava se. Tuo idea juuttui päähänni ja pian sen jälkeen kun lähden tekemään tätä projektia, lukitsin itseni äänitysstudioon kuudeksi kuukaudeksi, tämä tuli esiin ja etsin muusikkoja. Ensimmäisen kerran kun kokoontuimme, kemiaa ei koskaan tapahdu, se oli niin sujuvaa, että se oli kuin Halleyn komeetta “hän lisäsi.

Los Jalei koostuu seuraavasti:

  • Salvador Aldecoa Vega – Rummut
  • Martin Gonzalez – Basso / kuoro
  • Franco Rodriguez – Kitaristi
  • Alan San Roman – Laulaja, kitaristi ja lauluntekijä

Musiikin tyylistä hän totesi sen ”Tämä on rockia, mutta me käymme läpi tässä eri vaiheita tai alalajeja. Olen säveltäjä. Kuuntelen klassista musiikkia Artic Monkeysiin asti, tämä on tehosekoitin rockin viimeisen 50 vuoden ajalta ”.

“Mielestäni sulkeutuminen palveli ideoiden järjestämistä, alueen bändeissä on erittäin hyviä asioita, mielestäni on tapahtumassa elpyminen. Tuleva on suuri räjähdys ”, täynnä.

Katso sivustoa täältä