August 2, 2021

Katso Foo Fighters -minidokumentti heidän paluustaan ​​lavalle

Foo Fighters Hän on päättänyt, että tämä 2021 on hänen iso paluunsa, hän haluaa kaikki mahdolliset kulmat. Yhtye juhlii yli 26 vuotta uraansa, ja tästä syystä he julkaisivat kymmenennen studioalbuminsa viime helmikuussa Lääketiede keskiyöllä… Mutta kaikki tämä juhla ei ole ollut aivan helppoa, tiedätkö, pandemian takia.

Kuten monet muut taiteilijat, Dave Grohlin ja seuran täytyi odottaa kauan palatessaan näyttämölle ja onneksi he tekevät sen vähitellen ja huolella. Yhtye antoi äskettäin konsertin legendaarisessa Madison Square Gardenissa palatessaan lavalle. Siksi he päättivät käynnistää minidokumentin nimeltä Päivämusiikki palasi (tai ‘päivänä, jolloin musiikki palasi takaisin).

Foo Fighters näyttää meille emotionaalisen paluun lavalle minidokumenttielokuvalla

Kuten monet maailman musiikkimaailman bändit, Foo Fighters He antavat jo kaiken konsertin aikataululle ja valmistautuvat räjähtämään alustoja eri puolilla maailmaa. Siellä vain antaa sinulle idean, bändi johtaaTecate Pa’l Nortelle Monterreyssa marraskuussa ja käy myös läpi CDMX kuukauden keskellä.

Mutta ennen Meksikon maita, hyvän Dave Grohlin johtamat ovat jo esiintyneet joissakin tapahtumissa Yhdysvalloissa ja ovat jopa tarjoaneet omia esityksiä. Yksi toistaiseksi tunnetuimmista tapahtumista tapahtui Madison Square Garden New Yorkissa 20. kesäkuuta.

Katso Foo Fightersin emotionaalinen minidokumentti paluustaan ​​lavalle!

Kuva: Getty Images

Ja ilta oli itse asiassa varsin erikoinen monista syistä. Yksi niistä on se, että se oli ensimmäinen täyden kapasiteetin konsertti New Yorkissa pandemian jälkeen, mutta epäilemättä erikoisinta on, että se oli show, jossa 100 prosenttia osallistujista oli jo rokotettu Covid-19: ää vastaan.

Näyttely ei tietenkään ja kuten bändin tavalliseen tapaan johtui. Foo Fighters osui huimaavaan sarjaan kaikkein voimakkaimmilla kappaleillaan, kuten “Teeskentelijä ”ja” Mokey-avain ”, ja tietysti oli tilaa muille tunnepitoisemmille kappaleille, kuten “Best Of You” ja “Tällaiset ajat”. Vau, jopa kansi Radiohead, kuningatar ja Bee Gees he potkivat ulos (toivottavasti näemme jotain tällaista, kun he tulevat Meksikoon).

Jos haluat tuntea jännityksen bändin paluusta lavalle, tässä on minidokumentti nimeltä Päivä, jolloin musiikki Cambe takaisin jonka Foos jakoi tänä torstaina. Aktivoi tekstitys ja nauti.

Haastattelu Dave Grohlin kanssa

Koska olemme niissä, jätämme täällä haastattelun, jonka saimme hyvän Dave Grohlin kanssa ennen Foo Fightersin kymmenennen albumin julkaisua. Lääketiede keskiyöllä. Laulaja kertoi meille kuinka hän on kehittynyt ja kuinka paljon olet nauttinut työskentelystä ja pelaamisesta niin monen vuoden ajan bändikaveriensa ja ystäviensä kanssa.

Emme kerro sinulle enemmän. Hit play ja tarkista kaikki mitä muusikko kertoi meille koska puhe oli erittäin hyvä.

nämä tiedot