August 1, 2021

Kenellä on oma juhlaraha Isossa-Britanniassa

Meillä ei ole epäilystäkään siitä The Who on yksi legendaarisimmista bändeistä koko historiassa. He eivät vain mullistaneet rockia, vaan ovat ensimmäisiä muusikoita, jotka rikkovat instrumenttinsa lavalla; Roger Daltrey, Keith Moon, Pete Townshend ja John Entwistle loivat myös genren parhaita albumeja, kuten Tommy, Kuka seuraavaksi, Quadrophenia ja paljon muuta. Yksi niistä ryhmistä, jotka sinun on tiedettävä kyllä ​​tai kyllä.

Siksi heidän kunnianosoituksensa eivät riitä, koska he merkitsivät musiikissa ennen ja jälkeen. Vuosien varrella heidät on tunnustettu monilla palkinnoilla, ja he ovat selvästi Rock and Roll Hall of Fame. Mutta nyt heillä on jotain, josta hyvin harvat muusikot Isossa-Britanniassa voivat ylpeillä Heillä on oma juhlaraha juhlistamaan bändin perintöä.

Who esittelee heidän juhlarahansa!

On käynyt ilmi, että muutama päivä sitten kuninkaallinen rahapaja – maan rahapaja – ilmoitti suurella äänenvoimakkuudella kolikko, joka on erityisesti luotu muistamaan kaikki, jotka The Who on heille antanut hänen musiikkinsa kanssa. Saadakseen käsityksen siitä, kuinka tärkeää tämä on, Roger Daltreyn johtama bändi liittyy yksinomaiseen luetteloon brittiläisiä taiteilijoita, joilla on tämän tyylinen kolikko, kuten Queen, Elton John ja David Bowie.

Uuden kolikon kuvat paljastavat, että niihin on painettu bändin uran tunnistettavissa olevat symbolit, cKuten Mod-logo, Ison-Britannian lippu ja Rickenbacker-kitara hävität vahvistimen. Yhdessä valuuttasymbolit muodostavat flipperipöydän, nyökkäys kappaleelle ”Pinball Wizard” ja albumille Tommy, vaikka on myös muita yksityiskohtia, jotka vain sukeltajat huomaavat.

WHO

Näin näyttää Kuka-kolikko / Kuva: Reuters

Ainutlaatuinen muotoilu, joka kunnioittaa tätä upeaa yhtyettä

Mukaan NME, Ison-Britannian rahapaja ja postimerkki käyttivät myös innovatiivista tekniikkaa joillakin kolikoilla on erityinen vaikutus, joka näyttää kaiuttimelta tulevilta “aaltoja”, joka nostaa kolikon yksityiskohtia. Suunnittelijat ja käsityöläiset loivat tämän kunniaksi The Who’s meluiselle konsertille, joka pidettiin vuonna 1976 Lontoossa ja rikkoi ennätystä vuosikymmenen ajan maassa.

Lopuksi Roger Daltrey – joka vieraili tehtaalla ja lyö yhden ensimmäisistä kappaleista – mainitsi sen hänelle: “On kunnia, että kolikko tuotetaan The Who -musiikin perinnön kunniaksi. Kolikon muotoilu kuvaa yhtyeen todellisen olemuksen ja sen, mitä puolustamme. Oli upea hetki saada lyödä yksi ensimmäisistä kappaleista kokoelmassa ja nähdä erilaiset tekniikat ja prosessit, jotka kolikon valmistukseen menevät ”.

Nyt, jos haluat saada The Who -kolikon, kerromme sen saat sen kuninkaallisen rahapajan virallisilta verkkosivuilta (joka voidaan syöttää napsauttamalla Täällä). On tietysti selvennettävä, että niitä tulee eri painoksina, koska yksinkertaisimman hinta on 13 kiloa – jotain 366 Meksikon pesoa – ja kallein on kylvetty kullassa ja maksaa 2315 puntaa, enemmän tai vähemmän 65 tuhatta kotkan morlakot.

kotisivu